reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Malusiolka ok, no to jutro testujemy z natkusią? Kto jeszcze chętny i dołączy do nas? Hihi :-D
Odpoczywaj dzisiaj jak tak słabo się czujesz :-). Jak mąż mówi że jesteś w ciąży to tak musi być :p

reklama
Kinia1- Witaj w staraczkowym gronie i życzę szybkiego zafasolkowania :)
Malusiolka, Mimimoo i Natkusia - a za wasze testowanie zaciskam &&&&&&& i jak to mawia Malusiolka poślady :)
Leemonca - masz 100% racji w tym co napisałaś- w pierwszą ciąże zaszłam sama nie wiem kiedy, w pierwszym cyklu po odstawieniu piguł. Pigułek bynajmniej nie odstawiłam z chęci posiadania potomstwa, a z powodu informacji od endo u którego leczy się M - ponoć z jego wynikami nie miał szans na ojcostwo. Tak więc przyjełam waidomość, że dzieci nie będzie i zajełam się przygotowaniami do ślubu, i wszystkie objawy ciąży tłumaczyłam stresem i zmianami hormonalnymi po odstawiniu piguł :) Testy zrobiłam w 6 tyg i beczeliśmy ze szczęścia cały dzień :) Teraz mam świadomość, że łatwo nie będzie ale wiem, że może się udać.

No hej:)

Malusiolka - cześć Słońce, wczoraj nie odpisałam bo po pracy padłam i spałam do rana:) u mnie chyba ok w sumie nic mnie nie boli, czasem brzuch i cyce mam jak donice:) muszę dzisiaj podjechać i kupić jakiś stanik przecież, bo masakra:)
A Ty Kochanie odpoczywaj jak się źle czujesz i dbaj o sobie i nie tylko:)

3mam &&&&&&&&& za Was testujące jutro:)

Susel - jak tam dzisiaj? Tempka nadal na poziomie więc jestem dobrej myśli i 3mam &&&&&:)

Buziaki!!

emalia82, brrr85, mikaaa - dziewczyny, a u Was co tam? Dzisiaj 11-ty, a termin miałyście na wczoraj ;)

hej ja jednak cos zle policzyłam i liczac moja standardowa liczbe dni w cyklu to @ powinna przyjsć dzisiaj. ja testowac mam zamiar dopiero jak spózni się przynajmniej 3 dni. boje sie że może mi sie przesunac kilka dni ze wzgledu na leki jakie brałam w zeszłym tygodniu bo miałam zapalenie pęcherza. wiec zobaczymy co sie wydarzy:)

Gratuluje zafasolkowanym dziewczynom:)))))
Trzymam kciuki za reszte aby były same II grube kreski na testach:)

A ja zmykam do pracy, niestety

Jutro wybieram się do prof. Malinowskiego. Ciekawe jak nasze wyniki badań. No i co nam poradzi. W sumie chodzę też do innego, bo chcę podejść do inseminacji, a podejrzewam, że ten każe nam brać zastrzyki na przeciwciała przeciwplemnikowe. No zobaczymy, może jednak się mylę i też nam doradzi inseminację. No i ciekawe, co mi powie na to, że jutro będę miała dokładnie 51 dzień cyklu.

Grzanka objawy ciazowe (w tym ten sen) a Twoj wykres jest cudowny. nie korci Cie do testowania? kiedy planujesz?

brrr85 ja tez wlasnie po zapaleniu pecherza (chyba dosyc popularne wsrod staraczek) i owu przyszla dopiero w 20dc wiec moze to chyba duzo namieszac, ale z tego co pamietam to Ty swoja owu zaobserwowalas wczesniej wiec powinno byc ok.

Piaska &&&&&& za te Twoje wizyty bo az sie zaczelam o Ciebie martwic. a wyniki meza poza przeciwcialami ok? wolalabym IUI czy zastrzyki?

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 55!!
Zaciążonych potwierdzonych: 20 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II

Czekamy na potwierdzenie:

dzikuska - termin @ 2.09
DorciaM- termin @ 2.09

anuszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
mimimoo - termin @ 6.09
malusiolka - termin @ 6.09
mikaaa - termin @ 11.09
brrr85 - termin @ 11.09

Wrzesień 2013
emalia82 - termin @ 13.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14-15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
watpliwosci3 - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
hania$

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana.

Mimimoo
ja też widzę jakby zarysik kreski. :-D

A u mnie brak @ to chyba po prostu zajeb*** opóźnienie. Nie wiem czy pamiętacie jak wam marudziłam, że skoku temperatury nie było, że się utrzymuje cały czas na niskim poziomie. A tymczasem od 6 dni mam wyższą tempke na poziomie 36,75 - 37,00 - 36,95. wg mnie wygląda to na baaaardzo spóźniony skok i owu :confused: Więc jeżeli to była owu to nici z tego cyklu - akurat w tym czasie mąż był na poligonie kilka dni i bzykanka nie było :confused2:

Malusiolka, Natkusia
, trzymam kciuki za testowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tekla podziel sie wykresem to podpowiemy :happy2:

mychunia ja bralam Urinal tez na bazie zurawiny, ale z tego co wiem to zurawine mozna brac tylko do owu bo moze miec dzialanie poronne.

reklama
Do góry