reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Zależy Phoebe co masz zamiar reklamować ???
Na mężów, implanty i wibratory nie ma gwarancji...niestety !!! :-D:-D:-D

Zmykam do łóżeczka...już słyszę jak mój M chrapie...ten typ tak ma !!!

DOBREJ NOCY DLA CIĘŻARNYCH !!!
UPOJNEJ DLA STARACZEK !!!

reklama
Może rzeczywiście przenieśmy się tu, kto wie ile nam jeszcze zejdzie na starankach w tym roku tfu tfu tfu ;-) a ja wróciłam już z urlopu nad naszym polskim morzem:) jednak urlop to jest to:) nie ma to jak zmienić klimat, oderwać się od wszystkiego. A ovu zbliża się wielkimi krokami :-)

mam do Was prośbę dziewczyny, możecie mi napisać, albo podesłać link (szukałam, ale nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:) jak wstawić wykres z ovufriend? tzn, żeby wuświetlał się w moim profilu, jak u niektórych z Was.

I trzymam kciukaski za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

hej dziewczyny :-)
przypominam się w nowym wątku... ostatnio bardzo mało się udzielam - bo strasznie zaczęłam się nakręcać - a to bardzo nie dobrze, zawód będzie chyba bardzo bolesny.

Dzień dobry :-) Widzę, że już nie śpimy ;-) Ja już w pracy, ale czas na naskrobanie czegoś i śledzenie wszystkiego na bieżąco zawsze się znajdzie a co :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry