reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka no ja na 2 testach krechy widziałam ;-) &&&&&&& mocno za to, żeby przy następnym teście krecha była już ciemniejsza :tak:

malusiolka no ten Twój 1 pkt to jest jakieś fatum chyba :baffled: ale fajnie, że masz teraz takie pozytywne nastawienie i, że jesteś taka spokojna :happy2: no uda się przecież w końcu :happy2: a ja to się cieszę, że prawko zrobiłam parę lat temu, bo pewnie przy teraźniejszych pytaniach teoria też nie poszłaby mi tak lekko :sorry2:

cyntia dzielna jesteś kobietka :happy2: wszystko się unormuje i w końcu będzie dzidzia :tak: a z tą grupą krwi to nieźle :szok: mojemu Gabrysiowi w ogóle nie badali, ja w mojej starej książeczce mam wpisaną dobrą :blink:

karola wiesz z tą biegunką, to ja miałam :szok: a wróciliśmy akurat z grzybów, byliśmy w 6 dorosłych i 2 maluchów, wszyscy jedliśmy to samo (grzybów nie jedliśmy ;-)), a tylko ja miałam sensacje :szok: zupełnie nie wiedziałam, od czego to, bo to było przed testem :-p

piaska :confused: oj studenci ginekologii mieliby trudny egzamin, gdyby akurat na Ciebie trafili :cool2: ale teraz przed Wami wielkie wydarzenie :tak: już zaczynam trzymać kciuki, żeby się udało :-D

Jeśli chodzi o porody, to ja rodziłam bez znieczulenia, ale ja mam wysoki próg bólu :tak: no i zajęło mi to niecałe 6godz, przy czym mocne bóle trwały może ze 4godz ;-)

reklama
Witam:)

no i z rana nie pospałam, bo mąż z rana żołnierzykami zapragnął się podzielić:) lekkie kłucie w lewym jajniku odczuwam:) więc zobaczymy co z tego będzie, ale nie chcę sobie wmawiać:) zobaczymy co jutro na USG zobaczymy:)

jak to mój mąż mówi już dziś mały piątek:)

miłego owocnego dnia życzę SOBIE i WAM:) (przepraszam za ten egoizm, ale po wczorajszym USG jak zobaczyłam ten pęcherzyk to chcę bardzo wierzyć, że to z tego pęcherzyka będzie malec:))

Cześć Dziewczyny!!! Wczoraj nic nie pisałam, bo po pracy zasnęłam:)

MamaTomeczka - widzę:) czekam na oficjalne gratulowanie

Maluś cieszę się, że masz do tego takie podejście, kciuki za 4&&&&&&&&&&&&&&

Susel jak tam?

Cyntia - dzielna jesteś:*

Centka jak tam pogoda u Was?

Ja ledwo siedzę przy biurku....
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 24
centka no dobra, już nie narzekam :-p nie jest źle :-p mnie się marzy wyjście na duże zakupy, no jakiekolwiek nawet, bo niestety z Królewiczem wszystko trzeba na szybko i na raty, bo szybko się nudzi i koniec zakupów ;-) wczoraj w Biedronce były banany w promocji, a że on z małpiastych i je uwielbia, to kupiłam mu solidnie, a on szedł po sklepie i na cały głos mówił/krzyczał: "ojejku, ile bananów" :szok: normalnie jak w PRL :szok: jakby banana nigdy nie widział/nie jadł :sorry2: cały sklep się oglądał za nami :-D

Ooo, dopiero zauważyłam - gdzie tancerka i robak? Coś mnie ominęło?

Agamemnon, jak zobaczyłam ten Twój obrazek z dzieciaczkiem, który mówi "Damy radę", to aż buzia sama zaczęła mi się uśmiechać :D Co to za święto, że ciasto pieczesz? Mąż przyjeżdża?:D

Phoebe, benfica, może to wina zbitego lusterka :p Przez 7 lat będzie brakować mi 1 punktu :szok::-D

Ludzik &&&&&&&& za ten cykl :*:*

Grzaneczko, Ty nasz kochany śpioszku :*:* <przytul>

mamaTomeczka, jak tam mąż? A jak Ty się czujesz? :*

Centka Kochanie, odpisywałam Tobie na PW dlatego tak długo tutaj nie pisałam :D Ja nie śpię od 7:00. Nakarmiłam dziewczynki, przebrałam i zaraz idę szybko rosołek nastawić. @ nadal mam (ale prawie nic nie ma) i do tego głupie przeziębienie coraz bardziej się rozkręca. Katar, gardło i kaszel, a jak katar to głowa boli. Ale jakoś muszę sobie dać radę.

Tekla Kochana, dla Twoich Aniołków :*
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Ja dziś jakiegoś dołka podłapałam :-(jakoś tak się martwię. Nie wiem czy wszystko w porządku, a USG dopiero za tydzień :-( No i dziś są pierwsze aniołkowe urodziny moich chłopców... minął rok, a ból nie zelżał ani trochę...

Cyntia,
wczoraj padłam jak mops dlatego dopiero pisze. Cieszę się, że radzisz sobie z tą sytuacją. Zdziwiło mnie, że lekarz kazał czekać Ci aż 6 mies....! od około roku jestem na bieżąco na wątku ciąża po poronieniu i żadna z dziewczyn nie pisała o zaleceniu tak długiego okresu oczekiwania. Zazwyczaj jest to 3 miesiące po łyżeczkowaniu, natomiast po # samoistnym w ogóle nie trzeba czekać. Może odezwij się tam do dziewczyn, na pewno doradzą co i jak.

Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia

Do góry