reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka - ja widzę na wszystkich trzech testach II, fakt, na tym najwyżej najsłabiej, a na tym na dole najmocniej... Także życzę ciemnienia kresek i po cichu składam gratki ;-)

reklama
Cyntia, jestes bardzo dzielna kobieta, szkoda tylko ze musisz tak dlugo czekac, ale jak mus to mus.
MamaTomeczka :szok:! To teraz bedziesz nam szykowac miejsce na lipcowkach jak dobrze pojdzie! &&&& za niedzielne testowanie!
Kinia dziwne, ta kobieta nie czula ze ja dziecko kopie? Slyszalam o kilku takich przypadkach, ale ciezko jest nie poczuc ze sie jest w ciazy.
Mulusiolka, juz dawno powinni Ci pozwolic sprawdzic bledy, tym bardziej ze tylko 1 punkt brakowal za kazdym razem. Jeszcze moglabym zozumiec jak polowa jest zle, ale jeden malutki punkcik? Dobrze robisz ze podchodzic raz za razem do testow. W szkole jak bylam to mowilam tak, do trzech razy sztuka za czwartym nauka a za piatym swiadectwo. Wiec nie ma co, teraz juz bedzie dobrze!
Waiting4beans witaj i odwiedzaj nas czesciej!
Kazia na pewno sobie poradzisz &&&&
Missiiss takich konowalow powinni wszystkich pozwalniac. Ogladalam kiedys w TV reportaz, matka przyjechala z synkiem (3-4 letnim) do szpitala, bo maly mial wysoka goraczke, odsylali ich od szpitala do szpitala w zimie. Dzieciaczka brzuch bodajze bardzo bolal, juz dokladnie nie pamietam. Synek zmarl, a pozniej sie okazalo ze gdyby podali mu najzwyklejszy antybiotyk to by przezyl. Lekarze dalej pracowali i wedlug nich nic sie nie stalo.

witam porannie :-D

normalnie orange jak zwykle zaskakuje :-) w grudniu nam się kończy abonament i w tym miesiącu (bo można 3 miesiące przed końcem umowy) wybraliśmy nowy abonament. Na umowie pisze, że nowa umowa obowiązuje od grudnia, a ja dziś wchodzę na swoje konto na stronie orange i patrze, a nowa umowa jakby obowiązywała od zeszłego okresu rozliczeniowego normalnie szok :szok:

jak tam na dziś?

życzę owocnego i bardzo dobrego dnia :-D

Mychunia
jezeli obnizalabyc abo to weszloby z koncem umowy, jezeli choc o grosze podwyzszasz wchodza warunki od nowego okresu rozliczeniowego ale pelny czas trwania umowy liczy sie od daty konca ostatniej:tak:to jeszcze pamietam;-)

Witam sie z rańca :)

Ja też z rana się witam :-)

Ja od dziś mam 5 dni wolnego i cieszę się jak małe dziecko :-D

Dzisiaj zawozimy moją mamę do sanatorium i mam kilka spraw do załatwienia a potem Was ogarniam :-)

Buziaki moje kochane

Byłam wczoraj u lekarza, przebadał mnie na wszystkie strony i wszystko jest niby w porządku. Ciąży brak, więc dostałam Duphaston na wywołanie i w 11-stym dniu cyklu mam się zgłosić na USG, a potem inseminacja. Dziwny mam ten cykl, ale no bywa. Może jakieś zawirowania, po ostatnim niepękniętym pęcherzyku gigancie, którego na szczęście już nie ma. Także biorę leki i walczymy dalej. :-) Tym bardziej, że mój hubby już 4 miesiące bierze swoje leki, więc już powinny zacząć działać.

Witajcie!
Dziś mam dzień radosny :-) wieczorem przytule się do męskiego futra! :-):-D
No ale zanim to nastąpi to muszę upiec ciacho i ogarnąć chałupę. Damy radę?
images

Miłego dnia! :-)

malena 5dpo to naprawde nieprawdopodobne zebys miala juz objawy, nawet jezeli sie udalo, ale i tak Cie nie przekonamy do wyluzowania, wiec "morduj" nas postami ;-) no i &&&& zebys sie nie mylila i zeby byly II.

Kinia szkoda ze nie moglas kontynuowac bo widac ze sprawialo Ci to radosc. a co do objawow to tak jak napisalam do maleny;-) a Twoj wykres zrobil sie fajny, taki bardziej regularny i tak sobie mysle ze moze jednak ovu ma racje co do Twojej owulacji. i kochana mam do Ciebie jeszcze taka prosbe, jak odpowiadasz na posty to moglabys ich nie cytowac? albo jezeli chcesz cytowac to nie cale posty, a tylko czesc na ktora odpowiadasz? bo strasznie dlugie wychodza te Twoje posty przez to.

Cyntia no to oby na kontroli sie okazalo ze 6 miesiecy to nie jest koniecznosc! a co do lamoreli to na forum sie juz nie udziela, wykresu nowego na ovu nie ma wiec chyba zniknela.
waiting4beans milo Cie widziec chociaz wolalabym zebys wpadla do nas z wiesciami o II! ;-) fajnie ze idziecie do kliniki bo to krok w dobra strone, a moze akurat sie zdziwisz niespodzianka na swieta ;-) tez zaczynam rozgladac sie za klinkami, ale jeszcze sobie dam troche czasu.

Kazia i jak tam dzisiejszy test?

mamaTomeczka czytalam posty na komorce i jak czytalam Twoj post to jakos nie zerknelam na nicka. czytam, czytam i pierwsza mysl..."to na 100% mamaTomeczka!" :-D:-D uwielbiam Twoje historie!

missiiss jak czytam takie historie jak Twoja o sluzbie zdrowia, ktora w tak waznym momencie Cie olala to az mi sie wierzyc nie chce i chyba ciesze sie ze nie jestem w PL ale pewnie wszedzie sa tacy lekarze :dry:

Piaska ciekawi mnie Twoj przypadek :-p ile jestes dpo? lekarz nie wyjasnil skad to opoznienie? w kazdym razie &&&&& za IUI! jakie leki bierzesz?

reklama
susel - "mój przypadek", no brzmi groźnie :-) he he. Nie wiem, co wywołało to 10-dniowe opóźnienie. Dostałam Duphaston i czekam na @. Może to czynnik psychiczny. Lekarz, którego uwielbiam, bo to trzeźwo myślący i pogodny facet, powiedział że przychodzi do niego coraz więcej kobiet, których problem z zajściem w ciążę to ewidentnie problem psychiczny. Cóż, może w tym miesiącu u mnie jakoś podświadomie też, bo w sumie ciężkawy to miesiąc.

Do góry