reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Boże jak ja bym chciala zeby to byl pecherz:(:(dz2onilam do rodzinnego ale qrde maja przerwe 2 godzinna i nie odbieraja. W Uk jest jakas masakra normalnie:(

reklama
Alina - nie myśl tak !!! zawsze jest nadzieja, a niektóre dziewczyny miały nawet 3 miesiące krwawienia, a ich fasolki rosły spokojnie. Skup się na tym, żeby teraz odpoczywać i nie zadręczać się. I może zadzwoń do lekarza i dowiedz się, czy Cię przyjmą - jeśli to Cię uspokoi, warto spróbować.

jeśli krew jest w moczu - to może być pęcherz - wtedy wizyta u lekarza musowo !!! bo to i dla Ciebie i fasolinki niebezpieczne - łyknij może na razie sobie cytryny, żurawinę przegryź jak masz i weź ten paracetamol

Ostatnia edycja:
Dla ciekawych, u mnie @ nadal brak. Dziś testu nie robiłam, bo zapomniałam, ale pewnie zatetuję jutro. Ginekologa i betę będę robić we wtorek, bo w poniedziałek mi nie pasuje. Właśnie szukam sobie w necie ewentualnych przyczyn spóźnienia @, ale nic pasującego nie znalazłam. Może Wy macie jakieś pomysły? :-)

Nie, stres raczej odpada, zmiana klimatu na pewno odpada, hormony, tego nie wiem, ale raczej tak nagle to też się nie zmieniły. Nic to, zostaje czekać do wtorku na betę. Na razie spóźnia mi się jakieś 4/5 dni.

Piaska - to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&& żeby to był bejbuś w brzuchu... może jest za wcześnie żeby się chciał pokazać w testach, a beta wyjaśni wszystko ...

produkcja wiadomosci na tym watku mnie przytlacza! niezle jestescie kobietki! liczba staraczek niby sie zmniejsza a postow coraz wiecej!

benfica
a wiesz juz kiedy pierwsza wizyta u lekarza?

wikki dobrze Cie znow tu widziec. wszystkiego dobrego dla Twojej kruszynki! no to obys sie efektownie pogodzila z mezem i zebysmy spotkaly sie na lipcowkach ;-)
Grzanka milo ze pytasz i slesz fluidki, przydadza sie ;-) jakos leci ten cykl i wydaje mi sie ze owu nadchodzi, meza nie naciskam wiec mysle ze standardowo nie bedzie serduszek przy owu. no ale teraz sie skupiam na planowaniu badan w PL w grudniu i licze ze po nich w nowym roku uda sie zafasolkowac :-) a Ty nic nie piszesz o objawach? jak tam?
Conti wyglada na cykl bezowulacyjny :-( no ale skoro tak to dobrze ze luteine bierzesz to szybko zaczniesz nowe starania.

missiiss po testach wyglada na to ze owu juz byla wiec nie ma co sie zloscic na ten niezbyt udany seksik. faceci niestety czasami tak maja...:baffled: &&&&& zeby tamte zolnierzyki doplynely do celu! wlasnie doczytalam ze bylas po dwoch orgazmach! Ty ani mysl o zostawianiu takeigo meza :-D:-D

mamaTomeczka a Twoje rozwiazanie do nieudanego seksiku to mistrzostwo! moj by na bank sie nie zgodzil i stwierdzil ze z takiej desperacji to i tak nic nie wyjdzie, ale sposob niezly :-)

malusiolka no wlasnie wiele razy mialam takie mysli ze lamorela to jedyna staraczka ktora chyba na mame jeszcze nie dojrzala.
Lemonca wedlug fb lamorela meza ma i ma tez bloga pod tym samym nickiem wiec chyba tylko z cyklami wymyslala.

alina a nie boli Cie przy siusianiu? bo to moze byc infekcja pecherza moczowego a nie cos zwiazanego z ciaza, jezeli tylko w moczu widzisz krew. a moze do GP idz po prostu? i tak jak wikki mowi, ta temperatura tez pasuje.

Piaska a moze testy jakies felerne? wszystkie jednej firmy? &&&&& zeby to jednak byla ciaza.

reklama
Do góry