reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka ja też się piszę na lipiec :)
Leemonca no mi też się nie wydaje, żeby te ćwiczenia miały mieć wpływ na temp., ale po prostu trudno mi pojąć te skoki w tym cyklu, więc myślę o wszystkich rzeczach, innych niż zwyczajowe które mogłyby wpłynąć na tak pokręcony wykres
oczywiście najprawdopodobniejsza opcja jest taka, że pęcherzyk nie pękł, więc może jakiś progesteron się wydzielił, ale się nie utrzymuje, więc może @ zawita wcześniej niż myślę - nie chcę tylko mieć znów jakiegoś mega długiego cyklu

reklama
Malusiolka dziekuje za slowa otuchy,no wlasnie problem w tym ze lece do Polski 4 listopada i juz nawet mam wizyte umowiona ale boje sie ze bedzie juz za pozno:(:( tutaj czekaja na naturalna selekcje maja w doopie jesli to sa poczatki.Najgorsze jest to ze wiem ze w pl by sie mna zajeli odrazu i dali cos na podtrzymanie:( nie wiem co mam robic nikogo nie obchodze mam juz stan podgoraczkowy i karza mi czekac:(:(:(:(:( co za koszmar

Malusiolka ej ej a gdzie ja w tym wszystkim?? Lipiec ma jeszcze jakieś wolne miejsca czy już nie??:-p

Leemonca podejście masz jak moje co do trybu zycia przed ciążą. Ja tu już dostałam bęcki za swój wpis odnośnie zajścia w ciążę w grudniu, nie pamiętam od której to (przyznac się) :-pChuchać i dmuchac będziemy na siebie kiedy już będą dwie krechy na teście, a tym czasem dziś można sobie np wypić piwko cytrynowe o! :D

misi gratulacje! :-)

malenka - fiu fiu gratuluje spadku wagi, ekstra ! :-)

Oświadczam uroczyście, ze na dole wszędzie mam pomyte okna. Pogoda dopisała bo zero wiatru więc moglam się tym zająć. Po przedszkolu jade kupić pare drzewek owocowych i jutro czeka mnie zabawa w ogrodzie :happy:

alina - moim zdaniem powinnaś iść do lekarza, nie wiem jak jest w UK ale sądzę, że każdy normalny lekarz zrozumie, że jak leci z Ciebie a jesteś w ciąży to należy to skontrolować i ew. wspomóc Dupkiem
weź również no-spę - działa rozkurczowo - ja dostawałam razem z dupkiem przy zagrożonej ciąży

doczytałam o naturalnej selekcji :( bez komentarza - no-spa i leż dużo, odpoczywaj - może się uspokoi i to tylko takie krwawienie o jakim pisze Malusiolka - nie grożące ciąży - trzymam kciuki kochana !!!!

Ostatnia edycja:
agamemnon, ma, ma :* Przepraszam, ale przez @ zapominam. Skleroza ze mną jest. Czekamy jeszcze na Phoebe :)

Dzisiaj już piątek, a ja znowu muszę zacząć te głupie testy robić ;/ Nie chce mi się, ale muszę.

tak, możesz łykać - tylko wtedy dawka jak we wskazaniach z ulotki

wiesz co, zastanawiałam się czy to pisać, ale chyba lepiej zawsze wiedzieć więcej niż mniej ... mi przy zagrożonej ciąży, mój zaufany lekarz zakazał latać w pierwszym trymestrze - więc może po tym USG we wtorek dopiero zdecyduj co i jak

włąsnie przy ostatniej wizycie pytalam i niby pozwolili jesli nie ma krawienia mocnego takze wlasnie domyslam sie ze moga mi zakazac,choc czuje ze to pewnie poczatek i poronie do tego czasu:( ale zmuła:( najgorsze jest czekanie i nie moc:(

reklama
Alina87 stawiam na ostre zapalenie pęcherza, bierz nospę i leć do internisty. Jesli krew sama nie leci tylko nią sikasz jestem w 100 % pewna że to problem z pęcherzem.

Do góry