reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mississ - gratulacje, fajnie że Ci się udało i to tak trudną dwuetapową rekrutację przejść - trzymam &&& żeby praca była ciekawa i satysfakcjonująca

malusiolka -
dziękuję za PW :)

A dziś doczytałam jest światowy dzień makaronu - także kto jest takim fanem jak ja, to nie będzie miał problemów z menu na obiad !!!! mniami

Ostatnia edycja:
reklama
Agawaa, daj datę @ kolejnej, bo coś Ci się pomieszało i mnie nawet tam nie ma i dziewczyn w poczekalni ;/

Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II,
dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Agaawa - @ 24.10

Październik 2013
Madzia&Lena
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
malusiolka 3cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Joaro, Gofka, tamaguczi

Ostatnia edycja:
Smieciowy post!
Znowu ni z gruszki ni z pietruszki, napisze ze wymyslilam. Jeszcze nigdy nie robilam, ale lece do kuchni i beda nalesniki ze szpinakiem i feta, dla wybrednych, bo nie wiem jak to smakuje podsmarze peczarki i cebule, dodam ser zolty i beda oszukane krokiety, a jak jeszcze to nie bedzie smakowalo to niech zjedza z dzemem!

Ostatnia edycja:
Phoebe, ja robię krokiety z pieczarkami, cebulą, z jajkiem i z serem :) Cebulkę smażę, później pieczarki, pieczarek i cebulki dodaje ugotowane 3/4 jajka i na koniec do słownie na 2 minuty sera w kostkę do wszystkiego i później zwijam tym farszem naleśniki. Na koniec krokiety obtaczam w jajku i w bułce tartek i na patelnie :D Palce lizać. Mój M uwielbia je :) A co do szpinaku i fety, to nie robiłam nigdy, ale ponoć są dobre.

Grzaneczko, postaram się zaciążyć na lipiec :D

watpliwosc, z lamorelką to tylko śmiech na sali. Tak się nie zachowuje Kobieta, która ma męża i planuje dziecko :)

reklama
Do góry