reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam rano :-D

susel termin mam pewnie coś około połowy czerwca, nie wiem dokładnie, bo ovu miałam późno. Określę po pierwszej wizycie u lekarza, muszę się dziś umówić, choć po moich ostatnich doświadczeniach ze znachorem, to nie mam pojęcia, do kogo pójść... :dry: ja oczywiście chętnie przyłączę się do wątku ciężarówek 2013 :-p

Czekam na kolejne dobre wieści :-D piaska???

Tymczasem ślę fluidki: fru fru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fru fru fru

reklama
Missi faceci maja dziwna logike i zachowania, a najgorsze że nie rozumieja niczego. Ja wczoraj też chcialam poserduszkowac, tyle, że mój pan malz nawet nie mial zamiaru się za nic brac i jak poszlam go obudzic to powiedzial, zebym sobie poszla i dala mu spokoj :/ a teraz powinny być te dni i nie chcę nic tracic ;( nasi malzowie powinni sobie reke podac.

Dzisiaj wyjatkowo leniwie wstalam o 7. Na biegu zjadlam kanapke i teraz lece budzic mloda, prowadze ja do przedszkola i mam sto tysiecy spraw na glowie :/ masakrycznie mi się dzisiaj nic nie chcee...

Milego piatku dziewczyny kochane :)

Kinia
no wlasnie, ale wiesz co ,mnie to tak wnerwia:crazy: tak to sex normalny jest a jak teraz przyszlo co do czego to tak zrobil, czego nie rozumiem. Wystraszyl sie? Nacisku mu nie robie bo nie rozmawiam czy mam dni plodne czy nie, zeby go nie stresowac jak kiedys. Te chlopy to wyslac na inna planete i spokoj bedzie

dzikuska serdeczne gratulacje :-):-):-)
co dzień to więcej II i bardzo dobrze :tak::tak::tak::tak:
missiiss z chopami to tak niestety bywa :confused: trzeab an nich chyba krzyczeć (u mnie to skutkuje :-p). wczoraj owszem mój K się spisał, ale nie obyło się bez kłótni najpierw :no::no: dziwne z nich stworzonka, ale jak to się mówi z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej :-):-):-)

hej dziewczyny

Nie umiem się od was tak odciąć, za bardzo się przyzwyczailam do was i polubiłam. Ze staraniem postanowiłam wyluzować, temp już nie mierze, co ma być to będzie. Musiałam do Was zajrzeć :)

Benfica ale sie ucieszyłam jak zobaczyłąm twoją bete, no super :))) ciąża silna więc teraz tylko zycze Ci nudnych 8 miesięcy :) nie zostawiaj nas

Grzanka gratulacje :)))))))

Mississ, Kinia mis ie wydaje, ze nie ma co mówić facetom o dniach płodnych, oni wtedy sa zestresowani i mniej im się chce wiem to z autopsji.

Dzikuska dobre wieści, gratuluję :)

Susel, Leemoncka trzymam za was kciuki, żebyście (żebyśmy) spotkały się na lipcówkach :)

Malusiolka, jak u Ciebie? jak się czujesz? mam nadzieje, że @ sie nie rozkręciła?

Dziewczyny dziękuje za miłe słowa, dlatego nie umiem się od was odłączyć, na was zawsze można liczyć :)
Dziś moja księżniczka kończy pół roczku, ale szybko to minęło ;)
Pisałam Wam ostatnio o rehabilitacji, że zamówiłam Panią prywatnie, bo na nfz kolejki, do końca roku nie ma miejsc i kobieta która u ans była była strasznie sympatyczna, a wcześniej pracowała w tej poradni gdzie jesteśmy zapisane w kolejce na nfz. Wczoraj miałam telefon, że zaczynamy rehabilitacje od czwartku an nfz. jestem więcej niz pewna że ta pani szepnęła im słowo dlatego tak szybko nam się udało. Jestem szcześliwa :)

piątek:) jeszcze tylko na moment do moich dzieci i koniec tygodnia, dziwnego tygodnia...

A mówicie o facetach... a szkoda o nich gadać, ja po sobotnim wypadzie mojego M starałam się być nie wybuchowa, ale z dnia na dzień wychodziło coś co spowodowało, że po wczoraj już się nie odzywam, ja nie wiem gdzie sie czasem podziewa ten miły romantyczny M, jakim potrafi być....

Cześć Dziewczynki:)

Jak tam dzisiaj u Was? Nareszcie piątek:)

Susel jak tam zawieszone staranka bez zabezpieczeń?:)

Centka piękny chleb:)

Malusiolka jak tam Słońce??

Przesyłam Wam fluidki jak prosiłyście:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i jeszcze jeden taki
~ specjalnie dla Ciebie Maluś, zaopiekuj się nim:)

reklama
agniecha83 ja też czekam na @ i mnie to dobija. Dziś nawet zatestowałam i lipa. Ja tylko chce wiedzieć :wściekła/y:

Dzikuska, Grzanka, benefica gratulacje dziewczyny.

leemonca ja mam 32 lata, a za 4 miesiące 33, a i tak się czuję w kwiecie wieku.

centka80 te komplementy od męża hahahaha

Malusiolka a ty nie myślałaś, zeby zatestować? Ja kiedyś też miałam plamienia -trwały nawet 5 dni i wyglądały jak @. Potem zrobiłam bete i wyszła pozytywna. Niestety nie utrzymałam, ale jakbym od razu zatestowała i poszła do lekarza to może by się udało ją utrzymać.

Mississ faceci, normalnie szok.

wiikki gratuluję, że udało się załatwić tą rehabilitację

Ja czekam na @. Kolejną noc się budzę koło 4:50 i nie mogę zasnąć, bo jest mi gorąco i serce mi wali. Podziwiam Was dziewczyny bo przy niektórych Waszych cyklach (35 dni) to ja bym chyba zeszła. Ja nie mogę doczekać do 28 dnia. Ja po prostu nie umiem czekać :no:

Do góry