reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

siedzę sama w pracy i nudzi mi się :baffled: nie mam do kogo gęby otworzyć :baffled: jedni się pochorowali, inni po prostu nie przyszli :no::no::no:
weekend zapowiada się nudno - szkoła :angry::angry:
ale póki co cieszmy się słonecznym (u mnie) piątkiem :happy2::happy2::happy2:

reklama
Phoebe
byc moze tak, ale niestety jestem osoba ktora lubi sie odwdzieczac i to z nawiazka

Wstawilam firanki do prania, trzeba porzadki jakies porobic przed weekendem. Mialam zaczac szyc buciki dla dziecka i jakos weny nie mam, kawe wypije i do roboty. Kurde nawet moje psy sie po katach bzykaja ;-):-D

Gohson
bo to wyjatkowy egzemplarz...:dry:

Chcialabym zeby jutro rano juz bylo, chce zobaczyc jak tempka sie zachowa i jak znam zycie znow sie obudze przed czasem.

W DDTVN mowia wlasnie o pozycjach w jakich sie spi i opis jakie sa osoby :happy2: Fajne i do mnie pasuje :happy:

Missiiss tylko wiesz, chlop sobie da rade, sam sie zaspokoi i nie bedzie sie prosil. Sama sobie zrobisz na zlosc.
Malena moze to lepiej ze nikogo nie ma, nikt Ci na rece nie patrzy. Mozesz robic co chcesz :-)

Phoebe
a ja sobie nie dam?:-) Lepiej sobie dam rade niz on i on o tym bardzo dobrze wie:tak: z reszta akurat tego co najbardziej lubi sam sobie nie zrobi:-D chyba ze mnie zaskoczy:szok::-D:-D

Moj byly manager wie juz jaki jest wynik rekrutacji i oczywiscie mi nie chce powiedziec:dry: bedzie druga osoba do zabicia na mojej liscie... Po mezu oczywisci:crazy:

Hihi Missiiss:p Tylko ciezko by Ci bylo sama sie zaplodnic. Podobno to juz mozliwe, ale w jakichs laboratoriach. Niedlugo bedziemy samo wystarczalne. O ktorej bedziesz wiedziec co i jak?

hej , hej - tu Babcia forumowa :-D - susel - nie gniewam się, nie urażam, ja akceptuję swój wiek i jestem szczęśliwa - mam 36 lat

gratuluję Dzikuska i ściskam jeszcze raz Grzaneczkę i Benficę - fluidki od wszystkich zafasolkowanych przyjmuję

z facetami niestety nieraz nie da się dojść do porozumienia - po prostu to inny gatunek jest niż my kobietki :rofl2:
życzę Missi żebyście się dogadali, no i trzymam &&& żeby to był złoty strzał :tak:

ja na niedzielę robię ciacho Rafaello lub sernik gotowany - bo mój syno ma turniej piłki nożnej i dostałam zadanie od Prezesa klubu... miejmy nadzieję, że mi się uda

malusiolka - sądzę, że dziewczyny miały rację - u Ciebie też jak u Grzanki będzie 2 w 1 - zdane prawko i bejbuś w brzuchu

ja czekam do niedzieli i wtedy ew. zatestuję - więc trzymajcie paluszki, żeby i u mnie pojawiły się II

hej dziewczynkiiiiiiii powtórzylam dziś test i kreska tak samo slabo widoczna jak poprzednia ale grubsza :)
jak myślicie? :))))))
na dole test z dziś
@ powinnam mieć 22, 23 pażdziernik więc jeszcze wcześnie.

IMAG0142.jpg

Załączniki

• IMAG0142.jpg
    IMAG0142.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Dzikuska
moja byla caly czas taka w ciazy z Jasiem :) wiec ja juz chyba gratulowalam :-)

Phoebe
ja tam poczekam, mowilam ze chce do poczekalni, jesli tylko moje cyklepo ziolach sie poprawia to jestem wstanie poczekac do stycznia bez problemu, ale nie dam sie tak latwo :p mowilam ze chce najpierwprace miec wiec dlatego cisnienia nie mam na dzidzie w tym momencie ale nie ukrywam ze maz mi cisnienie podniosl.

Nie wiem o ktorej beda dzwonic, terazsie zaczelam stresowac bbrrr :)

Do góry