reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
bzzzz bzzzzzzzzzzz bzzzzzzzzzzzz
pszczola33_(www.e-gify.pl).gif

a kurde, to nie o takie bzykanie chodzi? :rofl2:

Agamemnon - prawie popuściłam jak patrzyłam na tego bzyczka :tak::-D

Uciekam pod prysznic i spać. Życzę udanego weekendu i wielu II

Buziaczki :* i porcja fluidków jeszcze raz ode mnie:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tekla u nas mozesz sie zalic ile wlezie :*
Wanda ucaluj synka i oby szybko sie wykurowal. Moj tez ma tylko goraczke. Mniejsza niz Twoj bo 38,5 ale meczy go.
Gochson obys testowala i ujrzala II!
Centka a nie masz na dole restore? Mi tez kilka razy "sama" sie przegladarka zamknela i myslalam ze wszystko przepadlo, ale bylo zapamietane. Czyli tak... pisze posta, znika, wchodze jeszcze raz w odpowiedz i na dole ramki jest restore. Wtedy klik i wszystko co poprzednio napisalam jest. Forum ma auto-save. Oczywiscie jak zaczynasz pisac nim dasz restore to przepada bo nadpisuje . Mam nadzieje ze nie zagmatwalam :rofl2:
MamaTomeczka, dla Twojego synka tez buziaki i niech szybko wraca do zdrowia. Forum Ci nie dzialalo, bo ostatnio rzadko tu zagladasz, to taka kara Mustafa :rolleyes:
GRZANKAA, BENFICA GRATULUJE!!!!:* Bardzo sie ciesze WASZYM szczesciem:-)
Dzikuska GRATULUJE!
Centka jutro robie zakwas, zjadlabym taki prawdziwy chleb.Dzieki za przepis:* Mam maszyne do chleba ktora uzylam az raz, stoi i sie kurzy, ale 3h czekac na chleb?! Wole upiec w piekarniku. Kochana tez widzialam te botki. Dzieciakom 2 lata temu kupilam zimowce i byly super, nogi nie smierdzialy!
Missiiss dziurki w nalesnikach? Moze takie od sody? Bo mi takie wychodza podziurkowane jak robie nalesniki amerykanskie a tam wlasnie sode daje.
Cos mialam napisac i zapomnialam, mam tak jak Malusiolka skleroze.

witam nowe staraczki!

wikki
porozmawiaj z mezem na spokojnie, &&&& za dobry rozwoj wydarzen. my tu na Ciebie czekamy!

Piaska, kobietka i malusiolka to teraz &&&& za wasze konczace sie cykle!!

missiiss widze ze u Ciebie pieknie ziola dzialaja! &&&& za jutrzejsza wysoka tempke! a co do testu to ciezka sprawa, bo bys musiala znac swoje cialo i te testy na tyle zeby wiedziec czy przy nich wychodzi Ci kreska testowa jak kontrolna czy troche jasniejsza. kilka testow pod rzad tez daje fajny obraz sytuacji.

fox mam nadzieje ze Cie nie urazilysmy tymi wzmiankami o wieku. a zdradzisz ile masz lat?
Lemonca oj nieladnie ze sobie tak o tych dziewczynach pomyslalas ;-) a mowie to tylko dlatego ze ostatnio bylam proszona o dowod i z reguly ludzie daja mi 16-18 lat wiec jak juz przyjdzie moja kolej to o mnie tez pewnie jakies staraczki tak beda pisac ;-) a pomysl zebysmy wszystkie razem przeniosly sie na lipcowki bardzo mi sie podoba i jestem jak najbardziej za :tak: najlepiej jakby nam sie udalo i zalozylybysmy watek ciezarowek dla wszystkich staraczek 2013. marzenia... ;-)

Anka10222 i agniecha polecam bardzo wiesiolka! niesamowicie poprawia sluz! co do ziol o.Sroki to pije trzeci cykl i za bardzo nie widze efektu ale po forumowych kolezankach widze ze tez ma niezle efekty!

tekla ale radosc od Ciebie bije! super! :-) dzieki temu fasolka sie bedzie lepiej rozwijala :tak: widze ze na czerwcowkach ostro, nie pozwol zeby Ci humor popsuly! to mysle ze dolaczylabys do ciezarowek staraczek 2013 ;-) no jak mi sie jeszcze w tym roku uda to zakladamy! oj to chyba ktos inny powinien zalozyc :-p

Grzaneczko wlasnie doczytalam o wizycie! ale ekstra!! GRATULACJE!!!! i jeszcze maz bedzie mial piekny prezent! ekstra!

mamaTomeczka ja tam sie nie znam na ciazach :-p ale wiem ze nie pamietam zebym kiedys miala zaparcia a w dniu II mialam, wiec tak sobie polaczylam te fakty.

benfica MOWILAM ZE BEDZIE PIEKNA BETA!!! WOW! GRATULACJE!! ale sie ciesze z Toba i grzaneczka!!! mi tez sie lezka zakrecila z waszego szczescia! :-) na kiedy termin?

czytam posty, czytam a tu... nastepna ciezrowka!!! dzikuska GRATULACJE!!!!

benfica pomoge z prosbami o zmiany na liscie bo Ty masz teraz inne sprawy na glowie ;-)

Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II,
dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Agaawa - @ 24.10

Październik 2013
malusiolka 2cs
Madzia&Lena
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Joaro, Gofka, tamaguczi

Ostatnia edycja:
Witam z ranka:)
GRATULUJE WSZYSTKIM KOBIETKOM KTÓRE UJRZAŁY UPRAGNIONE II KRESECZKI :-)

Dziękuje za pomoc z ziołami:)

Robiłam test we wtorek wyszedł negatywny , ale nadal nie mam zadnych objawów zbliżającej się @ ... Dziś jest 43 dc a tak ogólnie to mam okolo 35dniowe cykle... chyba zrobie kolejny test:) po weekendzie jak @ nie przyjdzie:):)

Co do ciast to ja uwielbiam SERNIK Z ROSĄ... jest taki delikatny...mm pycha:) łatwo i szybko się robi:p

reklama
Hej dziąchy;-)

Bzyczek sikajacyy byl niezly hehe :-)

Malusiolka
:-D Nie dziura a dziurki :-p Tak jak Phoebe pisala male dziurki :-)

Czyli soda hmm poeksperymentuje dzis

No i skonczylo sie rumakowanie...
Wiecie co moj maz mi wczoraj zrobil? To bylo jak strzal w policzek:-(sex byl super ale finish nie tam gdzie trzeba... Myslalam ze go zabije, ale juz sily z nerwow nie mialam bo poprostu sie rozryczalam pytajac czemu tak zrobil.... A on do mnie co sie stalo? A ja JAJO nic! Nie prowadzilam juz zadnej rozmowy z nim i nie mam zamiaru:dry: chlop mi sie zwyczajnie wystraszyl chyba przez toze Jasko dal popalic przy myciu... zmarze seruszko z wykresu bo takie sie nie liczy. Pewnie i tak to przeczyta bo ja juz swojej prywatnosci nawet nie mam:crazy: a co do tempki to nie wiem co zaznaczyc... Obudzilam sie o 6:00 bo pan maz halasowal i temp byla 36,1 ale zasnelam od razu i o 6:40 byla 36,3 nie wychodzilam z lozka i nie wiem co mam wkleic bo zawsze mierzylam o 6:40. Chyba dam po srodku ...

Foch jak nic dzisiaj bedzie, jeszcze czegos ode mnie bedzie chcial!

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
Do góry