reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cyntia - SUPER!!!!!!!!!!!!! miałaś nosa z ta kreseczką, gratulacje i niech fasolka pięknie rośnie

moja młoda została wytypowana do konkursu ortograficznego, wiec trzeba bedzie przysiąśc:laugh2: wole to niz tabliczkę mnożenia:baffled:

reklama
Cześć Laski! Staramy się z mężem o drugie Maleństwo. Dopiero drugi cykl starań, ale jestem bardzo zniecierpliwiona. Mianowicie sytuacja kształtuje się tak:
Cykle wczesniej 30 dni, teraz ostatni 34
pechowiec.gif
jak nigdy!
10.09.2013r. - 1 dzień @
24.09.2013r. - we wtorek zakuł mnie mocno prawy jajnik wieczorem, chyba wtedy były dni płodne, także odbylismy stosunek
25.09.2013r. - drugi stosunek wieczorem
03.10.2013r. - zrobiłam beta hcg - ale niestety negatywna <1
07.10.2013r. test rano,ale nie z pierwszego moczu, bo w nocy wstałam do ubikacji.
W pierwszej ciąży test sikany wyszedł mi pozytywny 3 dni przed @. I udało sie w pierwszym cyklu starań.
Każda ciąża jest inna wiec jeszcze mam nadzieję..
Temperatura utrzymuje mi sie na poziomie 37,1 -37,2.
Myślicie, ze 24dc to za wczesnie na badanie HCG?

witam popołudniu :-)

Cyntia85 gratuluję kochana :-)

a ja mam doła... bo ten cykl muszę spisać na straty :wściekła/y: jutro idę do lekarza po L4... zaczęło się niewinnie co jakiś czas drapanie w gardle, większa częstotliwość kichania, pieczenie oczu... a teraz doszedł kaszel taki, że aż boli mnie wszystko i mięśnie... mój mąż stwierdził, że jak tylko mnie gardło boli to po co mi L4, ale ja jestem ogólnie jakaś przemęczona, ciągle bym spałą to stwierdziłam, że krótki odpoczynek mi się przyda choć wolałabym być zdrowa....

Augustynka
Ja myśle że za wcześnie. Jak wiesz matka natura płata figle i owu mogłaś mieć później nawet jesli twój organizm podpowiadał ci inaczej. Minął ci już termin @?

w sumie to tak mi ostatnio się cykl rozregulował, ze juz nie wiem kiedy.. biorac pod uwagę 30 dni to w czwartek.. Zobaczymy...

Przepraszam, ze sie nawet nie przywitałam :)

Gratuluje II kreseczek tym którym już sie udało, a pozostałym zycze w jak najkrótszym czasie :)

reklama
Do góry