reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
lamorelko Nie martw się na zapas. Zobaczymy jaka tempka będzie jutro! Mi też dziś trochę spadła i też mam nadzieję, że jutro nie spadnie bardziej. Trzymam mocno && za Ciebie bo jesteśmy w podobnym momencie, ty 6dpo a ja 5dpo. Trzeba odczekać jeszcze parę dni... Głowa do góry! :*

witam poweekendowo:) uff, tyle napisałyście przez sobotę i niedzielę, że ciężko to nadrobić, u mnie przez weeken była Mama i nawet nie miałam czasu, żeby wejść na forum

teraz też tak na szybko, gratki dla zafasolkowanych:)

lamorela nie przejmuj się na razie spadkiem,bo przecież w 6 dpo może być implamantacja, a wtedy temp. lubi spaść, to za wcześnie jak na razie

Wietrzę jakiś spisek. Badania męża gdzieś zaginęły w przychodni. Czeski film, nikt nic nie wie. Ale burdello w tym Salve. Mam dzwonić za 4 godziny, może przez ten czas do czegoś dojdą.

Malusiolka - trzymam kciuki za dni płodne ;-) Jesteście płodni, z córeczkami udało się za pierwszym razem. Myślę, że nie macie się co martwić. Uda się! Z egzaminem też się uda! Ja zdałam egzamin na prawko w tym roku - to był dla mnie strasznie stresujący okres. Trzymam kciuki! :*

Byłam na pobraniu krwi. Wyniki jutro, ale pani może dziś po godz. 16 podejrzeć czy są już w komputerze :happy2:
Mam problem z narzeczonym. Od półtora tygodnia boli go brzuch. Zasugerowałam mu, że je za dużo produktów mlecznych i może przebiałczył sobie organizm. Było bez odbioru. Dziś mi mówi jak oświecony, że rozmawiał z koleżanką i ona mu powiedziała, że to od produktów mlecznych i pewnie to przebiałczenie :wściekła/y: Jak ja mówiłam, to w ogóle nic nie odpowiedział, olał mnie. Ja nie wiem czy to trzeba leczyć, ba!, ani on, ani ja nie wiemy czy to to na pewno, więc mówię mu i mówię, żeby poszedł do lekarza. To na mnie jeszcze nakrzyczał, że on nie będzie o tym myślał, że mam się zająć sobą. Palant :angry:

Cyntia u nas jest zwykle na odwrót, mąż mi sugeruje pomysł, ja puszczam mimo uszu i za klka dni "wpadam " na niego haha jak juz przemyslę, że faktycznie miał rację haha

Dziewczyny jak zrobić, żeby na wykresie były liczby ile dni upłynelo od owulacji?

reklama
Do góry