reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Moja kumpela ma jutro insemkę, ale się cieszę, bo jak wszystko się uda, to będzie wreszcie w upragnionej ciąży. Bardzo bym chciała, a ona pewnie jeszcze bardziej. Trochę jej zazdroszczę, bo może działać, stymulacja, USG, insemka. Ma konkretny plan. A ja tylko czekam i czekam, czy coś z przytulanek wyjdzie.

reklama
Ewka358, dzięki. Chociaż szanse są marne, sam lekarz mówił. No ale nadzieja umiera ostatnia ;) w środę zatestuje ;)
Za Ciebie też trzymam kciuki :)

przepraszam was bardzo ale tak jakos mniej tu jestem teraz. po pierwsze zajeta jestem strasznie a po drugie to przeciez odpuszczamy troszeczke, az dzis tempki nie zmierzylam. z reszta i tak ciagle ejst zaburzona bo teraz to juz mnie zlapalo przeziebienie, tak jak was. chyba bede dzisiaj cukrem pluc jak Piaska radzi ;-)

Cyntia mozna juz oficjalnie gartulowac? bo jak tak to GRATULACJE! ja na wszystkich Twoich zdjeciach widzialam kreseczke. czekam na Twoja bete! a co do tych umniejszaczy to niestety tez mam takich na swojej drodze, ale to chyba zwiazane jest tylko i wylacznie z kiepska samoocena co?

natkusia jak dla mnie to ten drugi test od gory to jest calkiem ladny pozytyw. jak piszesz o tesciu to jakbym o swoim czytala :szok: tylko ze Ty z nim mieszkasz! :szok: szybkiej wyprowadzki zycze ;-)

lamorela 5dpo bladzioch, niezla jestes! &&&& zeby z tego byly diwe grube krechy!

biedroneczka Twoj test robi wrazenie! jeszcze raz GRATULACJE!

Piaska fajne zdjecie!

ja od ponad pół godziny powinnam być na szkoleniu ale o 7 rano dostałam telefon, że szkolenie odwołane bo prowadzący miał wypadek i jest na ostrym dyżurze :baffled:

ale numer, kółko wyrównawcze odwołane, w przedszkolu powiedziłam, że mnie nie będzie bo jestem na szkoleniu, na lekcjach jest za mnie zastepstwo, dzieci miały książek nie przynosić a ostatnia klasa miała iść do domu... yyyyy.... a teraz wychodzi na to, że chyba powinnam iść normalnie na lekcje... :szok:

reklama
Ale Wy dziewczyny produkujecie... LOL :) Dziś była dosyć wczesna pobudka dzięki naszej córci :p Idę sobie na szykować pod obiad, bo potem jadę z nią na zakupy i jak wrócę to żeby tylko wstawić na gaz.

Chyba oszaleje przez te kilka dni... Póki co nie mam jakiś specjalnych objawów, ale jeszcze na to za wczas... Jestem strasznie ciekawa czy się udało... Kurcze... Wiedziałam, że będę się nakręcać... :/ Chciałabym już wiedzieć czy tak czy nie...

Do góry