reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Grzanka Zmierzam już ku końcowi, ale teraz na koniec mi same najgorsze rzeczy zostały do pisania i mi to mozolnie idzie... No ale jakoś upcham. To kiedy masz obrone?
Conti :) To kiedyś się możemy umówić na jakąś kawkę? :D
Malusiolka Ściskam &&& i poślady!! :)
mamaTomeczka Coś tam jest, ale może jutro trzeba będzie powtórzyć i zerknąć czy coś jest mocniejsza ta krecha. Albo najprościej na bete się wybrać?? :) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

AHa! Jeszcze Wam napiszę że przy pierwszej ciąży zrobiłam sobie taki mini pamiętniczek i zapisałam pierwsze objawy ciąży. I tak w 8 dniu po przytulaniach powiększyły mi się piersi, w 10 miałam gazy :p a w 12 zrobiłam test i wyszły II krechy i teraz się będę mocno obserwować, choć nie jest powiedziane że będzie tak samo lub podobnie....

A mówiłam, że się będę nakręcać... :/ echh.....

Ostatnia edycja:
reklama
mamaTomeczka jakiś cień widać, więc ogromne &&&&&&&&&&&&&& żeby się tak kreseczka pogrubiła :-)

mikkaa bardzo chętnie kiedyś na kawkę wyskoczę :)

ale mi się dziś dłuży w pracy, masakra jakaś.... ale na szczęście jeszcze 1,5 godziny i weekend, trochę smutno, bo tak myślałam, że w niedzielę będę testować, a tu nic z tego, choć chyba dobrze, że @ przyszła w trakcie tygodnia, a nie w weekend bo przynajmniej się nie rozpłakałam, bo trzeba było szybko na tramwaj zdążyć, no a ostatnio jak dostałam w sobotę to się zupełnie rozkleiłam....

wiecie co ? próbowałam już kilka razy i nie mogę wejść na wątek nasze twarze w grupie co wejdę i się wyświetla treść to mnie wywala nie wiem co jest grane,w ten drugi wątek wchodzę bez problemu:baffled:

nie wiem co powiecie na to ,ale zrobiłam dziś pewien zakup aby mieć na przyszłość pod ręką i powoli uzupełniać sobie jak już okaże się ,że jestem w ciąży kupiłam album maluszka są tam miejsca na zdjęcia dzidzi , rodziców , dziadków i dużo fajnych rzeczy do wpisywania np pierwsze słowo dziecka , oraz taka tabelka na słowa dziecka i ich znaczenie no fajne to jest i tak sobie myślałam ,że muszę popstrykać fotki przyszłym dziadkom i nam i po woli sobie będę wklejała jak zaciążę.

właśnie się dowiedziałam, że dostałam się do tego programu szkoleniowego, co oznacza kilka wyjazdów zagranicznych, nie wiem jeszcze czy uda się też załapać do USA, ale na pewno do Brukseli i może gdzieś jeszcze :) ufff, przynajmniej jedna dobra wiadomość w tym tygodniu:-)

tekla, oni sami nie wiedzą, co jest dobre, a co nie dobre dla naszych maluszków. Znając życie za jakieś 2 miesiąc znowu coś wycofają, bo stwierdzą, że np po niej rak może być :wściekła/y::szok:

reklama
w końcu chwila odpoczynku...

w pracy nawet szybko minęło, ale jakoś zmęczona strasznie po tym tygodniu jestem...

po pracy zakupy, obiadek, odkurzanie mieszkania i teraz czekam aż mi się pranie wypierze :tak:

gratuluję tym co zasłużyły na gratulacje :-) dziewczyny wiecie o kim mówię ;-)

a i wiadomość z ostatniej chwili mój robot z boscha jest już naprawiony :-) w końcu będę mogła sobie coć upichcić innego niż drożdżowe, kruche lub muffinki :tak:

jutro planuje upie moje ulubione ciacho ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry