reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

U nas też słoneczko.
Mój owufriend też non stop mi zmienia owu i zaczyna mnie to wkurzać... No ale cóż... Nie będę się przejmować. Co ma być to będzie... :)
mycha Krecha coraz wyraźniejsza :) Super :*

reklama
Natkusia - ta czerwona linia na wykresie pojawi się, gdy system sam wykryje owulację, ale dopiero po 3 z kolei wyższych temperaturach (czyli 3 dniach po owulacji). Pozioma linia zaznacza granicę niższych temperatur, a pionowa owulację. Może być przerywana albo ciągła. Ciągła będzie wtedy, gdy co najmniej 2 wskaźniki owulacji w tym samym czasie wskażą na owulację.

A ja oczywiście, że testowałam dziś :-p Dziś 24 dzień cyklu. Wcześniej miewałam cykle raczej 28 dniowe, a nawet krótsze. W zeszłym cyklu miał 31 dni, teraz owufriend prognozuje 30 dni, czyli termin @ na 6 października, za tydzień!

Witam dziewczyny.
Ależ Wy produkujecie tych stron. Wybaczcie ale przeczytałam tylko pobieżnie.

nycha05, Abazela serdecznie gratuluję II kreseczek !
susel - dziękuje za dopisanie do listy i jednocześnie proszę o korektę kolejnej @ na 28.10. Wczorajsza przyszła planowo i mam nadzieję że była ostatnia.

Co do ćwiczeń to ja postanowiłam wprowadzić je na stałe do mojego trybu życia. Mam siedzącą pracę i wszędzie jeżdżę samochodem.

Miłego dzionka

To ja też się pochwale, że dziś mam na obiad zrazy z kasza, na deser ciasto milionera, na które przepis wklejala tutaj któraś z dziewczyn. Zobaczymy jak wyjdzie, bo jestem gdzies w połowie ;) Po poludniu przyjeżdża do nas kuzyn z żoną, ona ma termin na kwiecień. My jeszcze nikomu nie mówilismy i to prawdziwa udręka dla mnie ;) Ale chce.do tego 8 tygodnia zaczekać.

witam dziewczyny mycha05 abazela serdecznie gratuluje:-D u mnie plamien ciag dalszy raczej nie moge powiedziec ze to @ i nie wiem co sie dzieje:zawstydzona/y: dlatego wstrzymam sie co do listy na pazdziernik bo sama nie wiem jaki termin @ mam podac:zawstydzona/y:

dziewczynki - Mycha i Abzela - gratuluję dwóch kreseczek :tak:
oby więcej ich pojawiało się na forum ;-)

MALUSIOLKU bardzo jest mi przykro czytać o tym, co tobie się przytrafiło :-(
a nie uważasz, że może jednak doszło do zapłodnienia? betę miałaś pozytywną, test też ... może coś nie tak było z zarodkiem (jakaś wada) i doszło do odrzucenia?
trzymam kciuki za egzamin na prawko ;-)

a ja umieram :dry: mdłości i wymioty :dry: dzisiaj jakaś masakra :-(

reklama
Hej :)
Suselku będę czerwcówką, termin z OM wypada na 09.06

Julia witaj!!! Jak długo się staracie ?

Agamemnon, Benfica, Natkusia, Ritta, Kalisia,- Dziękuję

Aśku- Dziękuję Ci bardzo :) Trzymaj się dzielnie :)

Malusiolka - Powodzenia na egzaminie!!!! wysyłam wirtualnego kopniaka w tyłek na szczęście :) No i idź do lekarza, przynajmniej będziesz wiedziała co się dzieje.

Phoebe - Dziękuję :) Trzymam kciuki za testowanie :) Ja też nie wytrzymałam :) Co do śluzu, to u mnie od ovu w zasadzie sucho więc chyba nie ma reguły.

Mycha05 - Piękna ta krecha :) Ja jutro testuję jeszcze raz, tak dla pewności :)

A do mnie chyba jeszcze nie dotarło :) jutro zrobię test, tak dla pewności. Trzymam za Was mocno kciuki i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~

Do góry