reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

U nas też słoneczko.
Mój owufriend też non stop mi zmienia owu i zaczyna mnie to wkurzać... No ale cóż... Nie będę się przejmować. Co ma być to będzie... :)
mycha Krecha coraz wyraźniejsza :) Super :*

reklama
Natkusia - ta czerwona linia na wykresie pojawi się, gdy system sam wykryje owulację, ale dopiero po 3 z kolei wyższych temperaturach (czyli 3 dniach po owulacji). Pozioma linia zaznacza granicę niższych temperatur, a pionowa owulację. Może być przerywana albo ciągła. Ciągła będzie wtedy, gdy co najmniej 2 wskaźniki owulacji w tym samym czasie wskażą na owulację.

A ja oczywiście, że testowałam dziś :-p Dziś 24 dzień cyklu. Wcześniej miewałam cykle raczej 28 dniowe, a nawet krótsze. W zeszłym cyklu miał 31 dni, teraz owufriend prognozuje 30 dni, czyli termin @ na 6 października, za tydzień!

Witam dziewczyny.
Ależ Wy produkujecie tych stron. Wybaczcie ale przeczytałam tylko pobieżnie.

nycha05, Abazela serdecznie gratuluję II kreseczek !
susel - dziękuje za dopisanie do listy i jednocześnie proszę o korektę kolejnej @ na 28.10. Wczorajsza przyszła planowo i mam nadzieję że była ostatnia.

Co do ćwiczeń to ja postanowiłam wprowadzić je na stałe do mojego trybu życia. Mam siedzącą pracę i wszędzie jeżdżę samochodem.

Miłego dzionka

To ja też się pochwale, że dziś mam na obiad zrazy z kasza, na deser ciasto milionera, na które przepis wklejala tutaj któraś z dziewczyn. Zobaczymy jak wyjdzie, bo jestem gdzies w połowie ;) Po poludniu przyjeżdża do nas kuzyn z żoną, ona ma termin na kwiecień. My jeszcze nikomu nie mówilismy i to prawdziwa udręka dla mnie ;) Ale chce.do tego 8 tygodnia zaczekać.

witam dziewczyny mycha05 abazela serdecznie gratuluje:-D u mnie plamien ciag dalszy raczej nie moge powiedziec ze to @ i nie wiem co sie dzieje:zawstydzona/y: dlatego wstrzymam sie co do listy na pazdziernik bo sama nie wiem jaki termin @ mam podac:zawstydzona/y:

dziewczynki - Mycha i Abzela - gratuluję dwóch kreseczek :tak:
oby więcej ich pojawiało się na forum ;-)

MALUSIOLKU bardzo jest mi przykro czytać o tym, co tobie się przytrafiło :-(
a nie uważasz, że może jednak doszło do zapłodnienia? betę miałaś pozytywną, test też ... może coś nie tak było z zarodkiem (jakaś wada) i doszło do odrzucenia?
trzymam kciuki za egzamin na prawko ;-)

a ja umieram :dry: mdłości i wymioty :dry: dzisiaj jakaś masakra :-(

reklama
Hej :)
Suselku będę czerwcówką, termin z OM wypada na 09.06

Julia witaj!!! Jak długo się staracie ?

Agamemnon, Benfica, Natkusia, Ritta, Kalisia,- Dziękuję

Aśku- Dziękuję Ci bardzo :) Trzymaj się dzielnie :)

Malusiolka - Powodzenia na egzaminie!!!! wysyłam wirtualnego kopniaka w tyłek na szczęście :) No i idź do lekarza, przynajmniej będziesz wiedziała co się dzieje.

Phoebe - Dziękuję :) Trzymam kciuki za testowanie :) Ja też nie wytrzymałam :) Co do śluzu, to u mnie od ovu w zasadzie sucho więc chyba nie ma reguły.

Mycha05 - Piękna ta krecha :) Ja jutro testuję jeszcze raz, tak dla pewności :)

A do mnie chyba jeszcze nie dotarło :) jutro zrobię test, tak dla pewności. Trzymam za Was mocno kciuki i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~

Do góry