reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka i mnie wczoraj glowa bolala, moze cos z cisnieniem jest.
Brzuch mnie juz przestal ciagnac, a moze ciagnie wtedy gdy za duzo dzwigam? W tygodniu wychodze codziennie sie poszlajac po sklepach i zawsze cos sie kupi, a w weekend odpoczywam w domu. Z moich objawow zostaly tylko nabrzmiale piersi i bolace sutki. Ehhh do testowania okolo 7-8 dni. Jak ja to wytrzymam!?
Dziewczyny pisalyscie cos o sluzie, kilka dni temu mialam go tyle ze az w szoku bylam, bo nawet u mnie w dni plodne sucho dosyc, a ten byl kremowy i naprawde duzo.

reklama
Dzień Dobry i Miłego Dnia:)

Ja dzisiaj robię gulasz na obiad i szarlotkę z budyniem na deser:) Zapraszam:)

Malusiolka - nie stresuj się, pewnie od tego boli Cię głowa, &&&&&&&&&&& za egzamin i za lipiec:)

Susel - jak tam samopoczucie?

Dośka - ja bym nie brała nic na własną rękę.. może do jakiegoś innego lekarza uda Ci się szybciej dostać?

Dzien dobry Kochane :-) Dziś od rana piękne słoneczko, a co najbardziej mnie cieszy, że cud trwa o to dzisiejszy test:-)

1380444939224.jpg1380444897719.jpgI dla porówniania, test z wczoraj.

Trzymam dziewczyny za Was mocno kciuki, najmocniej jak potrafie!!!! I przesyłam tuziny ciążowych fluidków!!!!!!:tak::tak::tak:

Załączniki

• 1380444939224.jpg
    1380444939224.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 1380444897719.jpg
    1380444897719.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 43
doska to wiekszosc tak ma ze przy starankach sie zaczynaja wiaractwa w cyklach. nie wiem z czego to wynika... :baffled:
agamemnon jak ja bym chetnie dolaczyla do plotek przy babeczkach :-) a tu za biurkiem trzeba siedizec!
Phoebe w szoku jestem! a co Ci tak w pamieci utkwilam?:-p mile to strasznie :blink: tylko mam nadzieje ze jakies koszmary Ci sie nie snily :-p

paulinka to jeszcze wieksze GRATULACJE! dajesz nadzieje kochana!

Grzanka dzieki ze pytasz! u mnie przy mezowych urodzinkach i takim milym nastroju na forum, humor bardzo dobry mimo ze krew zalewa :-) a jak u Ciebie? robisz testy owu?

mycha Twoja dzisiejsza krecha jest tak piekna i gruba, ze to chyba marzenie kazdej staraczki! GRATULACJE!

Susel, zadnych koszmarow nie mialam:rofl2: Tak jakos wyszlo, pomyslalam o BB i od razu mi przyszlas na mysl, moze dlatego ze ostatnio nikt nie aktualizowal listy i Ciebie kilka dni nie widzialam. Zastanawialam sie co u Ciebie. Jak sie tylko troche ogarnelam i poczytalam zobaczylam ze jestes:-).
Mycha, Twoja krecha co dzien to grubsza. Gratuluje jeszcze raz!

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Kurcze ja już mam dość tej mojej pracy :-( pracuję od rana do wieczora.. wczoraj to już miałam mega kryzys, byłam taka zmęczona po całym tygodniu że szok.. poza tym z moim Maluszkiem widuje się 2-3godz dziennie :sorry2:
mam nadzieję, że szybko nam się uda i śmigam na L4.. :-p bo ta praca mnie wykończy..

U mnie 13dc.. temp skacze jak chce :-D testy owulkowe nie wychodzą.. a ja mam mnóstwo śluzu płodnego od kilku dni, czuję jajniki jak na owulkę ale temp i testy mówią NIE i bądź tu mądry.. :confused2:

Mycha piękny test! :-) Gratuluję!!

Doska ja bym wzięła lutkę.. przy Michale od początku brałam jedną dziennie pod język :-) więc może spróbuj

Malusiolka kurcze ale Ty jesteś zagadką.. nie umiem doczekać się worku :* i oczywiście mocno trzymam &&&&&&&! A Ty jak czujesz? .. My Kochana działamy :-) wyżej napisałam jak u mnie ;-)

Mychunia oby Was nie dopadło choróbsko..

Cyntia
a jak u Ciebie? Test robiłaś? Ja też jadłam ananasa i było ok :tak:

Abezela Gratuluję!

Kinia cudny tort! Aż zazdroszczę talentu.. zbieraj dużo fluidów :-D

Paulinka
13 cykl szczęśliwy :-) pięknie!

ja dzisiaj na obiad robię kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i mizeria a na deser mamy już muffinki z białą czekoladą i brzoskwinią :-)

Aaaa dziewczyny.. co do wykresu w OvuFriend.. te 2 czerwone linie pojawią się jak pojawi się owulka czy jest jakaś funkcja że można ją włączyć? I co ona dokładnie oznacza?

Do góry