reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Malusiolka i mnie wczoraj glowa bolala, moze cos z cisnieniem jest.
Brzuch mnie juz przestal ciagnac, a moze ciagnie wtedy gdy za duzo dzwigam? W tygodniu wychodze codziennie sie poszlajac po sklepach i zawsze cos sie kupi, a w weekend odpoczywam w domu. Z moich objawow zostaly tylko nabrzmiale piersi i bolace sutki. Ehhh do testowania okolo 7-8 dni. Jak ja to wytrzymam!?
Dziewczyny pisalyscie cos o sluzie, kilka dni temu mialam go tyle ze az w szoku bylam, bo nawet u mnie w dni plodne sucho dosyc, a ten byl kremowy i naprawde duzo.

reklama
Dzień Dobry i Miłego Dnia:)

Ja dzisiaj robię gulasz na obiad i szarlotkę z budyniem na deser:) Zapraszam:)

Malusiolka - nie stresuj się, pewnie od tego boli Cię głowa, &&&&&&&&&&& za egzamin i za lipiec:)

Susel - jak tam samopoczucie?

Dośka - ja bym nie brała nic na własną rękę.. może do jakiegoś innego lekarza uda Ci się szybciej dostać?

Dzien dobry Kochane :-) Dziś od rana piękne słoneczko, a co najbardziej mnie cieszy, że cud trwa o to dzisiejszy test:-)

1380444939224.jpg1380444897719.jpgI dla porówniania, test z wczoraj.

Trzymam dziewczyny za Was mocno kciuki, najmocniej jak potrafie!!!! I przesyłam tuziny ciążowych fluidków!!!!!!:tak::tak::tak:

Załączniki

• 1380444939224.jpg
    1380444939224.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 39
  • 1380444897719.jpg
    1380444897719.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 39
doska to wiekszosc tak ma ze przy starankach sie zaczynaja wiaractwa w cyklach. nie wiem z czego to wynika... :baffled:
agamemnon jak ja bym chetnie dolaczyla do plotek przy babeczkach :-) a tu za biurkiem trzeba siedizec!
Phoebe w szoku jestem! a co Ci tak w pamieci utkwilam?:-p mile to strasznie :blink: tylko mam nadzieje ze jakies koszmary Ci sie nie snily :-p

paulinka to jeszcze wieksze GRATULACJE! dajesz nadzieje kochana!

Grzanka dzieki ze pytasz! u mnie przy mezowych urodzinkach i takim milym nastroju na forum, humor bardzo dobry mimo ze krew zalewa :-) a jak u Ciebie? robisz testy owu?

mycha Twoja dzisiejsza krecha jest tak piekna i gruba, ze to chyba marzenie kazdej staraczki! GRATULACJE!

Susel, zadnych koszmarow nie mialam:rofl2: Tak jakos wyszlo, pomyslalam o BB i od razu mi przyszlas na mysl, moze dlatego ze ostatnio nikt nie aktualizowal listy i Ciebie kilka dni nie widzialam. Zastanawialam sie co u Ciebie. Jak sie tylko troche ogarnelam i poczytalam zobaczylam ze jestes:-).
Mycha, Twoja krecha co dzien to grubsza. Gratuluje jeszcze raz!

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Kurcze ja już mam dość tej mojej pracy :-( pracuję od rana do wieczora.. wczoraj to już miałam mega kryzys, byłam taka zmęczona po całym tygodniu że szok.. poza tym z moim Maluszkiem widuje się 2-3godz dziennie :sorry2:
mam nadzieję, że szybko nam się uda i śmigam na L4.. :-p bo ta praca mnie wykończy..

U mnie 13dc.. temp skacze jak chce :-D testy owulkowe nie wychodzą.. a ja mam mnóstwo śluzu płodnego od kilku dni, czuję jajniki jak na owulkę ale temp i testy mówią NIE i bądź tu mądry.. :confused2:

Mycha piękny test! :-) Gratuluję!!

Doska ja bym wzięła lutkę.. przy Michale od początku brałam jedną dziennie pod język :-) więc może spróbuj

Malusiolka kurcze ale Ty jesteś zagadką.. nie umiem doczekać się worku :* i oczywiście mocno trzymam &&&&&&&! A Ty jak czujesz? .. My Kochana działamy :-) wyżej napisałam jak u mnie ;-)

Mychunia oby Was nie dopadło choróbsko..

Cyntia
a jak u Ciebie? Test robiłaś? Ja też jadłam ananasa i było ok :tak:

Abezela Gratuluję!

Kinia cudny tort! Aż zazdroszczę talentu.. zbieraj dużo fluidów :-D

Paulinka
13 cykl szczęśliwy :-) pięknie!

ja dzisiaj na obiad robię kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i mizeria a na deser mamy już muffinki z białą czekoladą i brzoskwinią :-)

Aaaa dziewczyny.. co do wykresu w OvuFriend.. te 2 czerwone linie pojawią się jak pojawi się owulka czy jest jakaś funkcja że można ją włączyć? I co ona dokładnie oznacza?

Do góry