reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

MamoTomeczka wydaję, mi się że nie jestem w ciąży, nie mam żadnych objawów, nawet piersi mnie nie bolą, a test 3 dni temu wyszedł negatywny. Byłam już w ciąży i piersi tak mnie bolały, że nie mogłam ich dotknąć, wszystkie kobity które znam w czasie ciąży skarżyły się na ból piersi. Naprawdę uważasz, że zwykła kąpiel w gorącej wodzie może zaszkodzić ewentualnej ciąży?:szok:

reklama
Hania - dopiero teraz doczytałam! Nie powtarzaj tych kąpieli i nie cuduj już. Jest mnóstwo przypadków, gdy test długo nie wykazywał ciąży. Spokojnie poczekaj. Idź na betę, do ginekologa, ale nie cuduj na własną rękę.

ja chyba tez na bete pojde jak nie dostane @ do poniedziałku, bo to już bedzie sporo dni. A to trzeba sie jakos przygotowac do tej bety?

Mnie dzis sutki zaczęły boleć. Poza tym dopada mnie głód, wielki głód :D Mysle, że jednak w poniedzialek rano się zwleke z łóżka przed 7 i polece się zarejestrować. Pozdrawiam Was!

Trochę się spieszę z tą @, gdyż mój facet wyjeżdża i chce jeszcze zdążyć na owulację, no ale macie racje może powinnam poczekać spokojnie na @. Bety nie mogę zrobić,gdyż pracuję od 8.00 ( badania robią od 7) a ja o tej porze jadę do pracy.:-( W przyszłym tygodniu idę do gina i dowiem się co jest grane:-)
Dziękuję dziewczyny za troskę :-D

Zosiu a Ty oprócz dzisiejszego objawu bólu sutek miałaś jakieś inne objawy? Którego dnia cyklu zobaczyłaś II kreski ( przepraszam ale nie pamiętam):zawstydzona/y:

Powiem szczerze, że dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że jak dotykam sutków to mnie bolą (pieką) mam pełno żyłek na piersiach, ale to akurat mój standard przed @. Trochę mnie ten test zniechęcił i chciałam już następny cykl rozpocząć:sorry2:

Haniu - starając się przyspieszyć okres jakimiś chałupniczymi metodami i tak nie wpłyniesz na hormony, a to one odgrywają główną rolę w cyklu miesięcznym kobiety. Teraz to mi się śmiać chce jak kiedyś kombinowałam, by okres opóźnić ;)

reklama
Muszę zacząć zajadać banany. Wróciły moje bóle nóg, to okropne uczucie, jakby skurcz, ale nie skurcz, a najdziwniejsze, że przechodzi po zjedzeniu banana!

Ostatnia edycja:
Do góry