reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka- wczoraj się napatrzyłam na kuchenne rewolucje i tam robili placki ziemniaczane właśnie ;p

a jutro to mam chęć na śledzie w śmietance z ziemniaczkami w mundurkach bo uwielbiam a nie wiem czemu rzadko jadam trzeba to zmienić :-p już zakupiłam śledzie wczoraj i czekają na swoją kolej.

reklama
agamemnon - przepraszam, że dopiero teraz odpisuję - ale wczoraj zrobiłam popołudnie i wieczór z synkiem - spacerowanie po parku, biegi i zjeżdżanie na linie, miasteczko ruchu drogowego, puzzle - a dziś byłam na grzybkach, a później pracowałam i szykowałam z nich dania różne... no i fizycznie nie miałam jak czytać i pisać :)

moim zdaniem takie rozterki są całkiem naturalne i świadczą o tym, że jesteś bardzo mądrą i odpowiedzialną kobietką - ja też czasem się łamię czy dam radę, jak to będzie z drugim dzieciaczkiem (sama jestem jedynakiem) - ale później myślę sobie, że skoro inni dają radę, to czemu nie ja?! moje chłopie ma 2 siostry, jedna z nich z 3 dzieciątkiem w ciąży i mają super rodzinkę - ogarniają wszystko, oczywiście nieraz wymaga to nie lada wysiłku, ale dają radę :) także głowa do góry - jeśli pragniesz drugiego dziecka - to tak ma być i już :) będzie dobrze

Witajcie Kochane Babeczki ;-) melduję iż @ spodziewana dziś nadal nie przyszła... ale podejrzewam, że lada dzień tak się stanie bo objawy na to wskazują.
Malusiolka masz przytulaska ode mnie :) jesteś twarda Babka i zobaczysz, że będziesz lipcóweczką ;-)
Paulinka88 GRATULUJĘ i poproszę o dużo fluidków :-)
Ysmena witam Cię serdecznie, bo tego jeszcze nie zrobiłam :) widzę, że już zadomowiłaś się na forum. Podziwiam Ciebie i Twojego Męża jesteście wspaniałymi ludźmi, świat od razu jest piękniejszy jak się kogoś takiego poznaje :tak: i pamiętaj nieważne, co inni mówią, ważne żeby spełniać swoje marzenia i być szczęśliwym! Tak więc kciuki za II!!
Kobietka o śledziki w śmietance też uwielbiam :happy: a ja ostatnio wstawałam przed 22 z łóżka, wyjęłam z zamrażarki lody i zjadlam prawie pół pudełka litrowego :szok: trochę mnie napadło :-D

Grzaneczko a co tam u Ciebie? jak postępy w drodze do II?? Trzymam &&&&&&
a co u naszych Ciężaróweczek Straciatelli i Aśku?? jak się czujecie Kochane???

a jak mam wejść na tą grupę zamkniętą?? Lamorelko przyjmiesz i mnie???

Ostatnia edycja:
dobry wieczor:-)

lamorela jeszcze raz prosze o zaproszenie do frupy prywatnej;-) z gory dziekuje:tak:

karola ale sie usmielam:-D fajne pomysly ma twoj maz, ale moj lepszych czasami nie ma:-D

agamemnon pewnie, ze dasz sobie rade:tak: jestesmy silne kobietki, wiec kto jak nie my?;-) Ja tu w Danii mam tylko meza, nikogo wiecej, a on wiadomo wiekszosc czasu jest w pracy. Jak urodzilam corke, to z wszystkim bylam sama, bo maz co mogl mi pomoc jak on sie bal dotknac takiej kruszyny. Pomagal mi przyniesc wode do kapieli, umyl naczynia itp. Zawsze wszyscy sie dziwili jak ja sama daje rade, ale szczerze mowiac jakos ciezko to mi wcale nie bylo, wiec wiem ze tym razem tez dam sobie doskonale rade. WSZYSTKIE DAMY SOBIE RADE!!!:tak:

fox, mamoTomeczka, mycha dzięki kobitki :*

ech miałam coś napisac ale się wkurwiłam bo oglądnełam uwagę o zmarłej 3 miesięcznej dziewczynce........musze ochłonąć

Ale sie usmialam jak czytalam te historie:) a szczegolnie z banka chinska, i oczywiscie najlepszy tekst - no czemu mi nie powiedzialas, skad ja to znam:)

Asica dziekuje, ze pytasz u mnie ok, obserwuje kiedy bedzie owulka ale na pelnym luzie, bez zbednych stresow:) a jak u Ciebie? Ja za Ciebie tez 3mam &&&&&&

Ostatnia edycja:
Karola dzieki:) ja wiem, co dobre ;) zreszta chyba wszystkie wiemy, co? :)

Wiecie, ze w wersji mobilnej forum mozna nacisnac lubie to do wypowiedzi? To tak jak na kompie wciskasz dziekuje za post?

Ostatnia edycja:
Grzanko u mnie spokojnie. Dziś miałam teoretycznie ( bo nigdy nie znam długości cyklu) dostać @ ale nie przyszła. Podejrzewam, że w tym cyklu nie zaskoczyło, chociaż przytulaliśmy się dość często :-p jak dostanę @ to zaczynam mierzyć tempkę i pojadę do gina na obserwację cyklu. Jak w ciągu tyg @nie przyjdzie to dopiero test wykonam.

reklama
Asica no to &&&&& zeby jednak nie przyszla:)

Jak ja kocham piatki:) i mojego meza oczywiscie, ktory tak apropos ma dzisiaj imieniny:)

Lamorela czy na telefonie moge tez pisac w naszej grupie? Bo nie moge tego nigdzie znalezc

Do góry