reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Tam taradammm dostałam właśnie @ :tak:Wiem wiem, moja radośc jest tu nie na miejscu ale musicie wybaczyć :-p
Zatem cykl okazał się 30dniowy. Zatem proszę mnie wpisać na listę na dzień 25.10.
Ech co sie będzie działo od 5.10 , co się bedzie działo :rofl2::cool2::-D

no mamut, bo 8.10 mi 36 lat stuknie! Ha!:)
Nooo faktycznie :tak: ;-)
No, a tak poważnie rzecz ujmując myślałam zazwyczaj pisząc gdzieś na forach, że jestem jak zwykle najstarsza :tak: Widzę, że też mieszkasz w pieknym mieście, jak i kilka tutaj dziewczyn. Zazdroszczę!

lamorela a nad jakim kolorem myślałas??

lamorelka przykro mi z powodu Twojej choroby, ale wyglądasz na twardą kobitkę, więc na pewno wszystko będzie dobrze, a gromadkę maluszków też będziesz miała
ja zawsze ścinałam i skończyło się na tym, że teraz mam prawie tak krótkie, jak mój M.
On lubi mnie w takich włosach, ale ja coś ostatnio się sobie nie podobam i wydaje mi się, że wyglądam jak chłopczyca i w ogóle jakieś takie myśli mam, że coraz mniej kobieca jestem i w ogóle, no i tak zaczęłam myśleć żeby zapuszczać, ale mój M. nie chce tego słuchać... no i chyba musiałabym dużo czasu na to poświęcić

a co grzywki, to jak masz wysokie czoło to jak najbardziej, ale jak niskie to grzywka raczej fajnie wyglądać nie będzie, no i pamiętaj, że jak zetniesz grzywkę, to zostanie Ci mniej objętości - no chyba, że masz gęste włosy, to spoko
ja grzywkę noszę chyba już z 7 lat, zarówno jak miiałam dłuższe i teraz jak mam krótkie, ale ja to mam bardzo wysokie czółko:)

agamemnon przytulam mocno, szkoda, że głupia @ przylazła; no nic jak to mówią, nowy cykl nowa szansa :)

Ostatnia edycja:
Agamemnon, no jestem z pięknego miasta. Z wyboru. Tutaj wyladowalam na studiach, chociaż chciałam do Poznania, i tutaj zaraz na 1 roku ( co za pech:), nic nie poszalalam:)) poznałam swojego męża. I tak tez zostałam, w mieście sie zakochalam, ciesze sie ze tutaj mieszkam. 'A Ty skąd jesteś?

Mam teraz na głowie sprany kasztan, a myślałam nad czymś szalonym, czymkolwiek innym niż kasztan.
Screen-shot-2012-10-04-at-3.58.18-PM.png
Podoba mi się tego typu ścięcie, ale mam włosy z tendencją do kręcenia się i nie chcę żeby wyszedł mi baranek. Ten kolor też niczego sobie.:tak:

Załączniki

• Screen-shot-2012-10-04-at-3.58.18-PM.png
    Screen-shot-2012-10-04-at-3.58.18-PM.png
    94,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Agniecha83 nie znałyśmy się wcześniej, dziś widziałyśmy się pierwszy raz, z Tobą chętnie też się spotkamy. A w jakim rejonie Wrocławia mieszkasz?

Do góry