reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Tam taradammm dostałam właśnie @ :tak:Wiem wiem, moja radośc jest tu nie na miejscu ale musicie wybaczyć :-p
Zatem cykl okazał się 30dniowy. Zatem proszę mnie wpisać na listę na dzień 25.10.
Ech co sie będzie działo od 5.10 , co się bedzie działo :rofl2::cool2::-D

no mamut, bo 8.10 mi 36 lat stuknie! Ha!:)
Nooo faktycznie :tak: ;-)
No, a tak poważnie rzecz ujmując myślałam zazwyczaj pisząc gdzieś na forach, że jestem jak zwykle najstarsza :tak: Widzę, że też mieszkasz w pieknym mieście, jak i kilka tutaj dziewczyn. Zazdroszczę!

lamorela a nad jakim kolorem myślałas??

lamorelka przykro mi z powodu Twojej choroby, ale wyglądasz na twardą kobitkę, więc na pewno wszystko będzie dobrze, a gromadkę maluszków też będziesz miała
ja zawsze ścinałam i skończyło się na tym, że teraz mam prawie tak krótkie, jak mój M.
On lubi mnie w takich włosach, ale ja coś ostatnio się sobie nie podobam i wydaje mi się, że wyglądam jak chłopczyca i w ogóle jakieś takie myśli mam, że coraz mniej kobieca jestem i w ogóle, no i tak zaczęłam myśleć żeby zapuszczać, ale mój M. nie chce tego słuchać... no i chyba musiałabym dużo czasu na to poświęcić

a co grzywki, to jak masz wysokie czoło to jak najbardziej, ale jak niskie to grzywka raczej fajnie wyglądać nie będzie, no i pamiętaj, że jak zetniesz grzywkę, to zostanie Ci mniej objętości - no chyba, że masz gęste włosy, to spoko
ja grzywkę noszę chyba już z 7 lat, zarówno jak miiałam dłuższe i teraz jak mam krótkie, ale ja to mam bardzo wysokie czółko:)

agamemnon przytulam mocno, szkoda, że głupia @ przylazła; no nic jak to mówią, nowy cykl nowa szansa :)

Ostatnia edycja:
Agamemnon, no jestem z pięknego miasta. Z wyboru. Tutaj wyladowalam na studiach, chociaż chciałam do Poznania, i tutaj zaraz na 1 roku ( co za pech:), nic nie poszalalam:)) poznałam swojego męża. I tak tez zostałam, w mieście sie zakochalam, ciesze sie ze tutaj mieszkam. 'A Ty skąd jesteś?

Mam teraz na głowie sprany kasztan, a myślałam nad czymś szalonym, czymkolwiek innym niż kasztan.
Screen-shot-2012-10-04-at-3.58.18-PM.png
Podoba mi się tego typu ścięcie, ale mam włosy z tendencją do kręcenia się i nie chcę żeby wyszedł mi baranek. Ten kolor też niczego sobie.:tak:

Załączniki

• Screen-shot-2012-10-04-at-3.58.18-PM.png
    Screen-shot-2012-10-04-at-3.58.18-PM.png
    94,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Agniecha83 nie znałyśmy się wcześniej, dziś widziałyśmy się pierwszy raz, z Tobą chętnie też się spotkamy. A w jakim rejonie Wrocławia mieszkasz?

Do góry