reklama
agamemnon
Fanka BB :)
Tam taradammm dostałam właśnie @ Wiem wiem, moja radośc jest tu nie na miejscu ale musicie wybaczyć
Zatem cykl okazał się 30dniowy. Zatem proszę mnie wpisać na listę na dzień 25.10.
Ech co sie będzie działo od 5.10 , co się bedzie działo
No, a tak poważnie rzecz ujmując myślałam zazwyczaj pisząc gdzieś na forach, że jestem jak zwykle najstarsza Widzę, że też mieszkasz w pieknym mieście, jak i kilka tutaj dziewczyn. Zazdroszczę!
lamorela a nad jakim kolorem myślałas??
Zatem cykl okazał się 30dniowy. Zatem proszę mnie wpisać na listę na dzień 25.10.
Ech co sie będzie działo od 5.10 , co się bedzie działo
Nooo faktycznie ;-)no mamut, bo 8.10 mi 36 lat stuknie! Ha!
No, a tak poważnie rzecz ujmując myślałam zazwyczaj pisząc gdzieś na forach, że jestem jak zwykle najstarsza Widzę, że też mieszkasz w pieknym mieście, jak i kilka tutaj dziewczyn. Zazdroszczę!
lamorela a nad jakim kolorem myślałas??
lamorelka przykro mi z powodu Twojej choroby, ale wyglądasz na twardą kobitkę, więc na pewno wszystko będzie dobrze, a gromadkę maluszków też będziesz miała
ja zawsze ścinałam i skończyło się na tym, że teraz mam prawie tak krótkie, jak mój M.
On lubi mnie w takich włosach, ale ja coś ostatnio się sobie nie podobam i wydaje mi się, że wyglądam jak chłopczyca i w ogóle jakieś takie myśli mam, że coraz mniej kobieca jestem i w ogóle, no i tak zaczęłam myśleć żeby zapuszczać, ale mój M. nie chce tego słuchać... no i chyba musiałabym dużo czasu na to poświęcić
a co grzywki, to jak masz wysokie czoło to jak najbardziej, ale jak niskie to grzywka raczej fajnie wyglądać nie będzie, no i pamiętaj, że jak zetniesz grzywkę, to zostanie Ci mniej objętości - no chyba, że masz gęste włosy, to spoko
ja grzywkę noszę chyba już z 7 lat, zarówno jak miiałam dłuższe i teraz jak mam krótkie, ale ja to mam bardzo wysokie czółko
agamemnon przytulam mocno, szkoda, że głupia @ przylazła; no nic jak to mówią, nowy cykl nowa szansa
ja zawsze ścinałam i skończyło się na tym, że teraz mam prawie tak krótkie, jak mój M.
On lubi mnie w takich włosach, ale ja coś ostatnio się sobie nie podobam i wydaje mi się, że wyglądam jak chłopczyca i w ogóle jakieś takie myśli mam, że coraz mniej kobieca jestem i w ogóle, no i tak zaczęłam myśleć żeby zapuszczać, ale mój M. nie chce tego słuchać... no i chyba musiałabym dużo czasu na to poświęcić
a co grzywki, to jak masz wysokie czoło to jak najbardziej, ale jak niskie to grzywka raczej fajnie wyglądać nie będzie, no i pamiętaj, że jak zetniesz grzywkę, to zostanie Ci mniej objętości - no chyba, że masz gęste włosy, to spoko
ja grzywkę noszę chyba już z 7 lat, zarówno jak miiałam dłuższe i teraz jak mam krótkie, ale ja to mam bardzo wysokie czółko
agamemnon przytulam mocno, szkoda, że głupia @ przylazła; no nic jak to mówią, nowy cykl nowa szansa
Ostatnia edycja:
agniecha83
wiikki, a Wy się z zosiąsamosią wcześniej znałyście czy przez forum? Tak z ciekawości pytam
a mnie czemu na spacerek nie zabrałyście
a mnie czemu na spacerek nie zabrałyście
Agamemnon, no jestem z pięknego miasta. Z wyboru. Tutaj wyladowalam na studiach, chociaż chciałam do Poznania, i tutaj zaraz na 1 roku ( co za pech, nic nie poszalalam) poznałam swojego męża. I tak tez zostałam, w mieście sie zakochalam, ciesze sie ze tutaj mieszkam. 'A Ty skąd jesteś?
Ściąć włosy, czy hodować? Chciałabym mieć do połowy pleców, ale wizja nowej fryzury mnie kusi! Do tego może strzelę jakiś nowy, bardziej szalony kolor.
ja jestem za podcięciem, sama lubie poeksperymentować z włosami ale dobrze że mi przypomniałaś, muszę się umowić do fryzjerki na farbę
agniecha83
Agaawa, no fakt, piękne miasto hi hi
lamorela
Załączniki
reklama