reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Zosiasamosia ja nie bede testowala, nie mam potrzeby, nie mialam owulacji i nie sadze zeby byla, pewnie przez pidwyzszona prolaktyna zwiazana z karmieniem.

Mamusiolka milych snow

lamorela obys jednak byla juz zafasolkowana &&&

reklama
Brr85 ja zaczynalam prowadzic ciaze u dr Kmieciaka ale szybki zrezygnowalam z niego, jak dla mnie totalny brak profesjonalizmu. Usg nie robi, a jak trzeba bylo podac grupe krwi to zamiast zlecic badanie to uwierzyl mi na slowo, nie wspominam zbyt milo u niego wizyt. Teraz tez szukam dobrego, ponic dr zolnierczyk jest w porzadku umowiona jestem na 2 pazdziernika ale znajac zycie i moje szczescie dostane wtwdy @ :-)

Wiikki a dr zołnierczyk przyjmuje w ludz medzie czy idziesz prywatnie? :-)

susel no w sumie ostatnio schudłam więc nawet gdybym przytyła to tragedii nie ma :tak:

przed @ zawsze tak mam, że więcej ważę bo organizm zatrzymuje wodę :sorry2:

malusiolka ja tak po owulacji mam, zazwyczaj wtedy jem dużo więcej i w dziwnych kombinacjach :sorry:

eee, w ciąży nie jestem raczej, na razie czuję się tak samo jak zawsze, jestem maszynką do pochłaniania jedzenia, powiększyły mi się piersi, sutki są tkliwe ale tak już mam któryś cykl, kiedyś się nakręcałam, że to może na fasolkę, teraz biorę to za normalne odczucia poowulacyjne :tak:

Brrr85 nie przyjmuje w lyx medzie ide na nfz p, nie spieszyli mi sie z wizyta wiec moglam zaczekac 3 miesiace na moja kolej. Prywatnie tez przyjmuje w tej samej przechodni co na nfz za 100 zl wizyta.

Przepraszam za bledy ale cos moj tablet nie chce ze mna wspolpracowac

Brrr85 nie przyjmuje w lyx medzie ide na nfz p, nie spieszyli mi sie z wizyta wiec moglam zaczekac 3 miesiace na moja kolej. Prywatnie tez przyjmuje w tej samej przechodni co na nfz za 100 zl wizyta.

a możesz mi napisac gdzie przyjmuje prywatnie, adres tej przychodni?:-) Może się do niego wybiore wynikami. Koszt prywatnej wizyty nie taki straszny

Brrr85 ul. Gubinska 8, jutro moge Ci dokladne dane wyslac bo na tym tablecie nie umiem kopiowac :blink: chyba ze szybciej wygoglujesz dokladny adres z tel, ten lekarz tez pracuje w szpitalu na kamienskiego

Brrr85 ul. Gubinska 8, jutro moge Ci dokladne dane wyslac bo na tym tablecie nie umiem kopiowac :blink: chyba ze szybciej wygoglujesz dokladny adres z tel, ten lekarz tez pracuje w szpitalu na kamienskiego

wiikki dzieki za info, tel juz wygooglowałam :) Przegladam tez o nim opinie i chyba zadzwonie tam w poniedziałek i spróbuje sie umówic pod koniec cyklu. Bede miała wtedy komplet badań, zobacze jakie mi zaproponuje leczenie

cyntia mam testy z rossmana, został mi jeden ale już więcej nie kupię :dry: co ma być to będzie :confused2:

karola połączenie wybuchowe, ale ja Cię doskonale rozumiem, bo ja mam takie fazy na jedzenie przed @ i w zasadzie obojętne, co jem - wszystko pasuje do wszystkiego :szok:

no dobra, czekam na małża ;-)

udanej nocki :tak:

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Oj miałam cięzki tydzień w pracy i czasami nie mialam sił nawet pisać.. :sorry: Ale juź weekend to sobie odpocznę :-)
U mnie 5dc także sobie czekamy na owulkę. Mierzę już temp i czekam na testy owulkowe :-D a ogólnie to mam takie libido, że ciągle bym gwałciła męża :-D
Ogólnie rzecz biorąc mam termin @ na 15.10 a 2 lata temu przy Michaśku właśnie w październiku zobaczyłam II kreski więc liczę, że ten miesiąc będzie szczęśliwy ;-)

Lamorela życzę Ci powodzenia i wracaj do nas szybko :*

Malusiola jak się czujesz nasza ciężaróweczko?

Susel ja myślę, że to ciąża :-) będzie dobrze dobrze! Mocno trzymam &&&& aby fasolka się utrzymała!

Kurcze Was nadrobić graniczy z cudem :szok:

Kto jutro testuje? Mocno trzymam &&&&&&&

Do góry