reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

lamorela no co Ty? mam nadzieje ze nic sie bardzo zlego nie stalo... martwimy sie o Ciebie wiec daj nam znac.

brrr85 a co Ty robisz w poczekalni? daj nam termin @! &&&& zeby pecherzyk ladnie pekl a miesniak sie nie rozwinal!

malusiolka ja chyba juz podjelam decyzje co dalej robie... jak @ nie przyjdzie to we wtorek do gina i na bete bo wtedy skoncze brac duphaston. nadal nie jestem przekonana czy to dobry pomysl bo jak w czwartek byla taka mala to do wtorku nie zdazylaby az tak przyrosnac ale jakas decyzje trzeba podjac...

karola ja tez zawsze wcinam straszne ilosci, ale za to jak @ przychodzi to potem przemiana materii sie robi wspaniala i ostatecznie nie mam dodatkowych kg :-) nie masz tak?

agamemnon &&&&&&&& za testowanie!

reklama
agamemnon, widzę Twoje II kreseczki :D Masz jakieś objawy? Trzymam &&& :*

susel, będzie dobrze :* Skoro była jakaś betka, to powinno urosnąć :) Jestem z Tobą :*

Z moją teściową dzisiaj sobie tak rozmawiałyśmy o różnych sprawach i powiedziała mi, że mój brzuch wygląda jak ciążowy :p Oni się czegoś domyślają i sami co i róż tekst, że niedługo będzie dziedzic :p Wiem, że nie musimy bać się ich reakcji. Ale najbardziej obawiam się tego co powiedzą moje siostry i moja babcia. Będzie jazda po całości :no:

karola, ale zachcianki masz :D Lepiej niż kobieta w ciąży, a może Ty jednak jesteś w ciąży :-D

Co ja czuję? Ciężko stwierdzić coś konkretnego, ja już pisałam, że często mam takie różne jelitowo-żołądkowe kłucia, czasem wzdęcia, więc tak konkretnie powiedziec nie umiem. Coś tam na dole czuję ;-) (Poza tym mnie nigdy przed @ nie boli, tylko pierwszego dnia). Ale wydaje mi się, że piersi mi się lekko zaokrągliły, nie jest to jakiś wielki skok o rozmiar, ale jednak są pełniejsze. Nie bolą mnie, ale to też nigdy mi się nie zdarzało. Myślę, że jak jutro nie dostanę to w poniedziałek kupię test i we wtorek rano siknę. Chociaż nie zdarzyło mi się, żeby się @ spóźniała, więc w poniedziałek byłabym już cała happy :-D
A co do kg to waga raczej stoi w miejscu, nawet z lekkim minusem, a futruję ostatnio nieźle. Ze trzy dni temu na wieczór sobie bobu nagotowałam i jeszcze chrupkami śmierdziuszkami poprawiłam, to na następny dzień brzuch miałam jak napompowany.

Ostatnia edycja:
Zosiasamosia, Agamemnon kciuki zacisniete za jutrzejsze testowanie oby jutro byl dzien dobrych nowin

Susel ja czuje ze masz w sobie fasolke a beta szybko przyrasta wiec we wtorek powinna byc juz odoowiednio wieksza

Mamusiolka maz Twoj zapracowany, mam nadzieje ze chociaz jutro ma wolne i spedzicie ten dzien w gronie rodziny, a tak swoja droga marzy mu sie syn?
Edt Zosiasamosia myslalam ze jutro testujesz :-)

zosiasamosia, pełne piersi hmm.. też tak miałam zanim dowiedziałam się o ciąży i teraz cały czas takie są :D Bądź dobrej myli :-) &&&&& :*

wiikki, i to jeszcze jak mu się marzy :) Ale powiedział, że jak będzie córka to też się ucieszy. A do do pracy, to fakt, faktem dużo pracuje ale za jakiś czas zmieni się to. Tylko, że z drugiej strony mój mąż lubi pracować i puki ma siły chce zarobić. Jutro nie wiem jak z czasem będzie. Ja na 12-tą do 14-tej mam jazdę, później szybkie zakupy, obiad i ja zajmę się dziećmi, a on musi sobie samochód szykować. Mamy dwa, ale jeden na razie nie na chodzie, bo mała część nam siadła :p Mąż lubi bawić się przy autkach więc szybko się upora z tym :) Może wieczór spędzimy na spokojnie :) Ja jutro muszę się jeszcze uczyć.

wiikki, zapomniałam że Ty też zaraz masz mieć termin @. Jak się czujesz? Myślisz, że się udało? :) Trzymam mocne &&&&&& :*
lamorelka Kochanie, spróbuj tylko odejść, a kopa zdzielę w pupę :p :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki naprawdę, ale nie chcę się nakręcać. Będzie co ma być, a jak nie teraz, to za miesiąc :happy2: Wasze wsparcie jest dla mnie ważne!
Wikki może obie zatestujemy we wtorek, jeśli nic po drodze się nie przydarzy? :-)
Susel ja za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, zrobisz betę we wtorek i będziesz wiedziała na czym stoisz. To może być bardzo owocny wtorek hehe

Dziewczyny, dzięki za słowa pocieszenia i wsparcia. Cyntia faktycznie nie usuwajcie, bo może się udać. Wstrzymujemy starania do odwołania. Będę was podglądać bo wasze starania przeżywam jak swoje własne. &&&&&& za wszystkie.

zosiasamosia oby dla wszystkich ten wtorek byl szczesliwy! :-)

wiecie co tak sobie mysle ze jak sie udalo to tylko lepiej ze sie nie dowiedzialam wczesniej bo meza urodziny coraz blizej wiec moze jednak prezent sie uda :-):-)

Brr85 ja zaczynalam prowadzic ciaze u dr Kmieciaka ale szybki zrezygnowalam z niego, jak dla mnie totalny brak profesjonalizmu. Usg nie robi, a jak trzeba bylo podac grupe krwi to zamiast zlecic badanie to uwierzyl mi na slowo, nie wspominam zbyt milo u niego wizyt. Teraz tez szukam dobrego, ponic dr zolnierczyk jest w porzadku umowiona jestem na 2 pazdziernika ale znajac zycie i moje szczescie dostane wtwdy @ :-)

reklama
Do góry