reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Tak leje, a ja się zbieram na basen. Może po prostu wyjdę w kostiumie na dwór, na to samo wyjdzie, tylko czas zaoszczędzę na dojazdy...:baffled:

Dziewczyny, właśnie pogłębiam swoją wiedzę, tym razem na temat "leukocytospermii". Jeszcze kilka miesięcy starań i mnie bez egzaminów na medycynę przyjmą. Wygląda na to, że znowu muszę chłopa na badania pociągać, już widzę tę radość w jego oczach, że znów uściska pojemniczek w milutkim gabineciku...

Piaska, współczuje dla Twojego męża <przytul> A co do kąpieli na podwórku, to się mogę przyłączyć :D I tak zanim dojadę na jazdę, a później wrócę to będę mokra jak kura. Najgorsze jest to, że od 2 dni u nas pada, a od nocy bardzo mocno i przez takie opady często nie ma przejazdu z Olsztyna do Wójtowa. Ale będzie jazda jak nie będę mogła do domu wrócić. W czerwcu mieliśmy taka sytuację. Ze sklepu wyjechaliśmy o 18-tej, a do domu wróciliśmy po 22-giej. Razem z dziećmi byliśmy. Gdzie normalnie 20/30 minut i jesteśmy w domu :wściekła/y:

Lamorelko, Grzaneczko dziękuję. Jesteście Kochane :*

do mnie @ wpewnie zawita jutro... i chyba ostatni cykl się staram bo już nie daję rady... wykańcza mnie to psychicznie... mam już jedno dziecko więc nie wiadomo jakiej tragedii nie będzie :-p
a mam wszystkie oznaki zbliżającej się @ plus nowość - ból pleców...

lamorela Dziękuję za radę. Może się przełamię... Malusiolka Na pewno dasz sobie radę. Łatwo pewnie nie będzie ale poradzisz sobie :* Mar-chew Może jak już rzeczywiście sie poddasz to "nie chcący" Wam się uda?? :) Często tak bywa ;)

reklama
mallaika gratulacje!!:-)

Malusiolka, dziekuje ale do Ciebie mam tak daleko :(

emkacafe ja nie robie wykresów, nie mierze temperatury, jedynie testy owu robiłam. No ale ja jestem poza tematem bo moje przytulania to sa wtedy kiedy nie trzeba :-p

lamorela - polecam buty Crocs :tak: Zaopatrzyłam się w dwie pary półbutów i teraz żadne deszcze, błota itp mi nie straszne :-)

zosiasamosia uwielbiam buldogi :-) Chorowałam swego czasu na angielskiego, potem właśnie na francuskiego ale skończyło się tylko na mej chorobie ;-);-)

Leemonca a jakiej rasy masz psine?

mycha męża mam w DE :) Śmieje się, że bedzie jak z synem - we wrześniu urodzony bo M w grudniu na dłużej zjechał, bo święta i sylwester :-p

aśku tez kiedy na parze gotowałam ale to jeszcze jak z rodzicami mieszkałam. Wszyscy ładnie schudliśmy :tak:

Piaska hahah, zrobiłabyś furorę jak nic! :-D Zazdraszczam basenu. Ja mam kawałek i nie chce mi się nigdy jechać.

Mar-chew , takie odpuszczenie dobrze działa na ciała ;-)

Nadrobiłam, kawe prawie wypiłam. Mam dzisiaj zgagę :tak: To dobry znak, bo był to jedyny objaw zanim zobaczyłam II z synem :tak: Ech.....
Muszę iść pomóc dziecku pokonać Angry Birds :cool2:

Do góry