reklama
Grzankaa
Fanka BB :)
Malusiolka - dasz radę!! i z prawkiem i z dzieckiem. Będziesz miała ślicznego dzidziusia
Piaska - interesujące by to mogło być ale gdzie popływasz? w kałuży?:-)
Piaska - interesujące by to mogło być ale gdzie popływasz? w kałuży?:-)
Dziewczyny, właśnie pogłębiam swoją wiedzę, tym razem na temat "leukocytospermii". Jeszcze kilka miesięcy starań i mnie bez egzaminów na medycynę przyjmą. Wygląda na to, że znowu muszę chłopa na badania pociągać, już widzę tę radość w jego oczach, że znów uściska pojemniczek w milutkim gabineciku...
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Piaska, współczuje dla Twojego męża <przytul> A co do kąpieli na podwórku, to się mogę przyłączyć I tak zanim dojadę na jazdę, a później wrócę to będę mokra jak kura. Najgorsze jest to, że od 2 dni u nas pada, a od nocy bardzo mocno i przez takie opady często nie ma przejazdu z Olsztyna do Wójtowa. Ale będzie jazda jak nie będę mogła do domu wrócić. W czerwcu mieliśmy taka sytuację. Ze sklepu wyjechaliśmy o 18-tej, a do domu wróciliśmy po 22-giej. Razem z dziećmi byliśmy. Gdzie normalnie 20/30 minut i jesteśmy w domu
Lamorelko, Grzaneczko dziękuję. Jesteście Kochane :*
Lamorelko, Grzaneczko dziękuję. Jesteście Kochane :*
Mar-chew
do mnie @ wpewnie zawita jutro... i chyba ostatni cykl się staram bo już nie daję rady... wykańcza mnie to psychicznie... mam już jedno dziecko więc nie wiadomo jakiej tragedii nie będzie
a mam wszystkie oznaki zbliżającej się @ plus nowość - ból pleców...
a mam wszystkie oznaki zbliżającej się @ plus nowość - ból pleców...
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Mar-chew <przytul> Co Wy dziewczyny macie z tym bólem pleców przed @? Ja nigdy tak nie miałam
mychunia, smacznego Ja właśnie po obiedzie i z ledwością siedzę. Obżarłam się
mychunia, smacznego Ja właśnie po obiedzie i z ledwością siedzę. Obżarłam się
mikaaa
lamorela Dziękuję za radę. Może się przełamię... Malusiolka Na pewno dasz sobie radę. Łatwo pewnie nie będzie ale poradzisz sobie :* Mar-chew Może jak już rzeczywiście sie poddasz to "nie chcący" Wam się uda?? Często tak bywa
Mar-chew
Musiołka - no właśnie też się nad tym ostatnio zastanawiałam i nagle bach... chyba, za dużo nad tym myślałam
reklama
agamemnon
mallaika gratulacje!!:-)
Malusiolka, dziekuje ale do Ciebie mam tak daleko
emkacafe ja nie robie wykresów, nie mierze temperatury, jedynie testy owu robiłam. No ale ja jestem poza tematem bo moje przytulania to sa wtedy kiedy nie trzeba
lamorela - polecam buty Crocs Zaopatrzyłam się w dwie pary półbutów i teraz żadne deszcze, błota itp mi nie straszne :-)
zosiasamosia uwielbiam buldogi :-) Chorowałam swego czasu na angielskiego, potem właśnie na francuskiego ale skończyło się tylko na mej chorobie ;-);-)
Leemonca a jakiej rasy masz psine?
mycha męża mam w DE Śmieje się, że bedzie jak z synem - we wrześniu urodzony bo M w grudniu na dłużej zjechał, bo święta i sylwester
aśku tez kiedy na parze gotowałam ale to jeszcze jak z rodzicami mieszkałam. Wszyscy ładnie schudliśmy
Piaska hahah, zrobiłabyś furorę jak nic! Zazdraszczam basenu. Ja mam kawałek i nie chce mi się nigdy jechać.
Mar-chew , takie odpuszczenie dobrze działa na ciała ;-)
Nadrobiłam, kawe prawie wypiłam. Mam dzisiaj zgagę To dobry znak, bo był to jedyny objaw zanim zobaczyłam II z synem Ech.....
Muszę iść pomóc dziecku pokonać Angry Birds
Malusiolka, dziekuje ale do Ciebie mam tak daleko
emkacafe ja nie robie wykresów, nie mierze temperatury, jedynie testy owu robiłam. No ale ja jestem poza tematem bo moje przytulania to sa wtedy kiedy nie trzeba
lamorela - polecam buty Crocs Zaopatrzyłam się w dwie pary półbutów i teraz żadne deszcze, błota itp mi nie straszne :-)
zosiasamosia uwielbiam buldogi :-) Chorowałam swego czasu na angielskiego, potem właśnie na francuskiego ale skończyło się tylko na mej chorobie ;-);-)
Leemonca a jakiej rasy masz psine?
mycha męża mam w DE Śmieje się, że bedzie jak z synem - we wrześniu urodzony bo M w grudniu na dłużej zjechał, bo święta i sylwester
aśku tez kiedy na parze gotowałam ale to jeszcze jak z rodzicami mieszkałam. Wszyscy ładnie schudliśmy
Piaska hahah, zrobiłabyś furorę jak nic! Zazdraszczam basenu. Ja mam kawałek i nie chce mi się nigdy jechać.
Mar-chew , takie odpuszczenie dobrze działa na ciała ;-)
Nadrobiłam, kawe prawie wypiłam. Mam dzisiaj zgagę To dobry znak, bo był to jedyny objaw zanim zobaczyłam II z synem Ech.....
Muszę iść pomóc dziecku pokonać Angry Birds