reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Ja się zakupiłam w testy ciążowe. Mam nadzieję, że ten miesiąc okaże się owocny. No i kupiłam też termometr rtęciowy, bo ten elektroniczny mnie dobija. Kilkakrotnie pod rząd mierząc na nim temp za każdym razem pokazuje inną, nawet z różnicą prawie 0.5 stopnia, więc zacznę mierzyć rtęciowym. Zresztą przyda się w domu taki dokładniejszy. kalisia A u mnie humor nawet ok, mimo tak paskudnej pogody. lamorela Ale generalnie wydaje mi się że moglibyście już coś zacząć działać jak już wychodzą pozytywne? Chyba że celujesz dokładnie w owu?

reklama
Grzankaa idę po zwycięstwo:cool2: trzeba wziąć męża w obroty, chyba Castagnus mi podregulował cykl. mikaaa jak widać staramy się cały czas:-) co do termometru, to gdzie mierzysz?

Leemoncia, lubię gotować i lubię dobre jedzenie zjeść :p Nie zawsze mam 2 dania, ale jak mam to przeważnie zupka jest na 2/3 dni i coś się dorabia. Pomidorówkę zrobiłam ze względu na Roksankę, bo z nią nigdy nie wiadomo. Ostatnio nie chce ziemniaków jeść. A poza tym zupkę daję dzieciom przeważnie około 13-tej, a 2 danie około 15-tej.

Abezelka, tak z dziećmi jest. Moja starsza córka nie lubi ubierać się i jak mamy gdziekolwiek wyjść to ubieram ją 1h/30 minut wcześniej. A do prawka i teorii, to powiem, że jest mi ciężko, bo przy dziewczynkach nie mam jak testów robić i w ogóle jak się uczyć. Ale w końcu muszę wziąć się do nauki i nawet w nocy posiedzieć żeby zdać. A i czekam na Ciebie w Czerwcówkach, tak jak na resztę dziewczyn :D :-)

Grzaneczko, jak u Ciebie? :*

Dziękuję za ciche gratulacje, ja też po cichu mam nadzieję, że za 9 m-cy doczekamy się Stasia albo Eleny;-) boje się cieszyć:-(
na poprawę nastroju zapisałam się na 3- dniowe szkolenie wyjazdowe :) Mały pojedzie wtedy do dziadków, Małż zaczyna na swoje zajęcia a ja będę nabywać umiejętności pracy z grupą biegając po krzakach z kompasem :cool2: radość tę trochę mi mąci fakt, że nie wiem czy dostanę urlop szkoleniowy (bo ja pracuję też w weekendy). Jak wrócę z L4 to do szefowej się wybiorę i dopiero jak mi tego urlopu nie da, to wtedy zacznę się poważniej martwić:sorry:

lamorela W ustach, bo jakoś nie uśmiecha mi się gdzie indziej... Staram się zawsze celować w to samo miejsce. mallaika Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Będę gratulować jak już będziesz na pewno wiedzieć, żeby nie zapeszyć

witam :-) udało mi się Was w końcu nadrobić :-D zrobiłyście mi smaka na te hamburgery ostatnio, że dziś je właśnie mam na obiad :-) zapomniałam niestety mięsa wyciągnąć rano żeby się rozmroziło na szczęście supermarkety oferują świeże mięso, więc jestem uratowana :-p a mnie dziś brzuch boli jak na @, więc chyba nic z tego zaś nie będzie :sad: co do obiadków to ja w sobotę gotuję wielki gar rosołu i potem codziennie coś tworze na nim (czyli mam zupy od soboty do środy potem przerwa) oczywiście jak tylko jestem w domu na weekend, bo z tym różnie bywa :tak:

mikaaa myślę, że właśnie przez to wychodzą ci różne temperatury, najbardziej miarodajny wynik jest przy mierzeniu w pochwie.

reklama
Grzaneczko, niby u mnie ok, ale trochę dzieci mnie dzisiaj męczą. Jedno i drugie co i róż krzyczy ;/ Jeszcze jak pomyśle, że po 17-tej uciekam na jazdę, to mi się nic nie chce. Czasami się zastanawiam, czy przypadkiem z 3 dzieckiem nie jest za wcześnie. Ale z drugiej strony Oliwka będzie mieć 4 latka (może zmądrzeje), a Roksanka 2 latka (głupi wiek, dziecko się uczy).

Do góry