reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Dzień dobry :)
Kaskasiunia - gratulacje z okazji II:-D
u mnie sytuacja się komplikuje, dziś rano zrobiłam teścior i wyszedł ujemny; drugiej kreseczki nawet cienia nie było. Objawy mam takie jakie miałam i oprócz tego, że znów nagle śluz się pojawił nic się nie zmieniło czyli bóle podbrzusza i mdłości wciąż mi towarzyszą :dry: temperaturę rano miałam 36,8 (w ostatnich dniach oscylowała wokół 36,6). Że niby spóźniona owu i drugi z rzędu cykl 46 dni :confused: Wymiękam :( Hilfe!

reklama
Lamorelka, Ty też brałaś Castagnus? Ja brałam i wyczytałam, ze mogłam mieć taki dziwny okres przez to właśnie! Zero skrzepów! I konsystencja jak żel pod prysznic. Krew różowa. A zawsze mnóstwo skrzepów i krew. I trwał na dobra sprawę 2,5 dnia. Temperatura spadła mi po @. W tym cyklu nie biorę go.

Malusiolka , kaskasunia - GRATULUJĘ Kochane. Ślijcie fluidy, niech posypią się fasolki...

Cyntia - mogłabym podpisać się pod Twoim wpisem, nie zabezpieczamy się od 3 lat, ale....z regularnością było kiepsko i mogliśmy po prostu nie trafić - z wyjatkiem tych plemników. Ale my staramy się 4 cykl, więc staram się nie stresować. A że mąż nie ma humorku - on są bardzo przewrażliwieni na tym punkcie. Mój na szczęście nie zdołował się perspektywą badania nasienia, nawet chciał już teraz lecieć, po tym jak ja zaczęłam badać hormony.

Amaliee - witamy, będzie Ci z nami wesoło... I oczywiście życzę owocnego cyklu. Wpisz się na listę z najbliższą miesiączką

U mnie choróbsko się rozkręciło i seks to ostatnia rzecz na jaką mam ochotę. Ale dziś 7 dc, mam nadzieję, że grupa nie rozreguluje mi cyklu, a najważniejsze aby nie przyspieszyła owulacji :no: bo przez minimum dwa dni z bzykania NICI. Kończę i jadę do domu, bo ŁEB mi pęknie.

susel obyś miała rację, że owu za rogiem, bo się boję że owu wcale nie będzie. Ka karmię Nadię piersią, teoretycznie okres miałam, pierwszy raz taki normalny 29.08. Testy owu negatywne, dzisiejszy juz prawie, że wyszedł bo widoczna druga kreska ale w dalszym ciągu bledsza od kontrolnej. Ale kto wiem może jednak się uda

Kaskasiunia - ciuchutko już gratuluje :-)

Amaliee - witaj:-) i faktycznie z nami nie da się nudzić :-p

ja myślałam, że w tym cyklu kiedy się nie staramy sobie odpocznę... wcale nie... mam strasznego doła... temperatury jakieś niskie - wcale nie było wyraźnego skoku o 0,2 stopnia... mimo tego ovufriend jest przekonene, że owulacja była... postanowiłam, że mierze jeszcze jeden cykl - intesywne starania... jak się nie uda w przyszłym miesiącu to wznawiam starania dopiero w przyszłym roku...

Witam w południe. o bosze jeszcze 2 godz i do pracy :-( żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Kaskasiuna GRATULACJE! od razu widać tą drugą kreseczkę! Poproszę o fluidki, duuużo fluidków :-)

Grzanko oj naprawdę z daleka tą ciążę od Ciebie czuć :-)
ja dziś 22 dzień cyklu, wczoraj miałam chyba płodny śluz, mówię chyba, bo rzadko go widuję i nie jestem pewna, a bzykanko było tylko wczoraj rano. A jak to z tą owulką jes. Ona jest przez cały dzień, czy jak? Bo jak miałam niby wczoraj, a przytulaski były rano to ona już była? Wybaczcie dziwne pytanie, ale nie wiem jak to jest...

Amaliee witamy serdecznie. Widzę, że świeżo zaobrączkowana jesteś :tak: to gratulacje i powodzenia w starankach

Susel no jak Twój Mąż zauważył, że piersi urosły to coś jest na rzeczy... trzymam &&&&&&&&

Cyntia ja będę brała dalej, miałam cykle 40-50 dniowe ostatnio, a on mi je skrócił, ginekolog powiedział, że jak zadziała to mam brać.
Amaliee bo jak wychodzi za pierwszym razem to nic nie robisz, ale jak leci już 4 miesiąc starań, to zaczynasz robić wszystko żeby zajść.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry