reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Ponoć dobre jest przy mdłościach przed wstaniem zjeść trochę migdałów... Chyba migdały hehe :-p może pomoże?

watpliwosci na razie to za wcześnie by coś więcej powiedzieć, cierpliwości ;-), ale dobrze że się uspokoiło :-)

mi na mdłości pomagały właśnie herbatniki, kupowałam takie małe w biedrze na przekąskę, banany, migdały tez. Na zgage ciążowe migdaly nie mają sobie równych :) Dobry też jest imbir piłam herbatkę z imbirem.

Raz mam mdłości, a raz zgagę :szok: Idzie oszaleć. Trzecia ciąża i każda w I cyklu.

Grzaneczko
, nie powiedzieliśmy nikomu. Chce dopiero powiedzieć po wizycie u lekarza, ale na razie nie wiem kiedy pójdę, bo mój pracuje. Dzisiaj u siostry byłam i tam byłą moja babcia. Patrzyła się na mnie jakby coś przeczuwała. Na mój brzuch i na moją twarz :| Będzie gadane, aż się boje..

Mimimoo, jutro kupie i spróbuje. Słyszałam, że cola pomaga, a u mnie to mi przeszkadza.

watpliwosci3, wiikki, spróbuje herbatkę. Mam nadzieje, że pomoże :)

Conti, oczywiście fluidki... Macie dziewczyny, łapcie FLUIDY MALUSIOLKOWE!!!!!!!!!!!! :D

Jejuś Malusiolka 3 ciąże za pierwszym razem,jak Wy to robicie? Zdradź sekret ;-D. Jesteście mega płodni hehe nic tylko Wam gratulować :-D

aaa dzięki za fluidki łapię je, łapię... Przynajmniej tak mi się wydaje ;-). Będą na zaś :-D

Kochane,a więc byłam u nowej ginki. JEST FANTASTYCZNA!!!! :tak: Baaaaardzo dokładny wywiad ze mną przeprowadziła, baaaardzo dokładnie i długo mnie badała,zrobiła usg,pobrała cytologię, wyszło,że mam niestety jakieś delikatne zapalenie w środku,ale mówiła,że to niegroźne,przepisała 2 globulki dowcipne i mówiła,że będzie ok.;-) Niestety,mój pęcherz nie chciał współpracować,w związku z czym nie mogłam oddać siusiu do badania... Kazała przyjść za 3 tygodnie, a w tym czasie iść zrobić sobie hormony z krwi, powiedziała,że na razie od tego zaczniemy,skoro mija już rok staranek...i przyjść do niej jeszcze między 2 a 5 dniem cyklu....też na jakieś badanie.:szok: W każdym razie bardzo profesjonalna i super-sympatyczna. Ciąży nie widziała,ale powiedziała,że nawet jeśli jest,to za wcześnie,żeby to stwierdzić na usg albo po badaniu...radziła faktycznie wykonać teściora.:-) To chyba tyle....

Karotka cieszę się razem z Tobą, widać że na prawdę babka podchodzi do pracy z dokładnością i dobrze,bo takich coraz mniej :-). Gratuluję udanej wizyty :-D. Wylecz się i zrób tego teściora :-p

reklama
MALUSIOLKA-super:-) wiedzialam:-) SUSEL-ja mialam bialy sluz..na dzialce siedzimy z moim,grilka robimy,ale kurde juz zimno,a jeszcze pare dni temu bylo tak super..dzwonilam do gin ale cos nie odbiera,jutro sprobuje i na przyszly tydz sie umowie na wizyte:-)

Do góry