reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Karotka super, że wuzyta udana. A który u Ciebie to dzień cyklu? Może biegnij po test i zrób, przynajmniej będziesz wiedziała i my też :-)

reklama
wikki dzisiaj 35dc... Zastanawiam się właśnie nad tym testem...Nie chcę po prostu zobaczyć I.:zawstydzona/y: Spróbuję jeszcze raz wypieprzyć wszystko z jedynego miejsca,w którym się teścior mógł ukryć-ten mój ostatni-jeśli znajdę,to natychmiast robię.Jeśli nie,to...poczekam do jutra.:-p Aż sama siebie podziwiam za taką cierpliwość,może ja chora jestem czy co??:-D Tylko że coraz częściej dopada mnie zwątpienie,dlatego nie palę się tak do zrobienia testu,bo jak znowu wyjdzie dupa,to się chyba powieszę na pasku zadań Windowsa...:no:

Karotka szukaj dokadnie ;) nawet jesli ujrzysz I to przynajmniej szybciej się z tym pogodzisz nie bedziesz sobie robiła nadziei ale ja wierzę że to będą II, bo niby dlaczego nie masz jeszcze @ a torbiela te zadnego nie ma wieć mam nadzieje, że to fasolka ;)

KAROTKA-fajnie,ze trafilas na dobrego gin:-) u mnie w miescie niestety nie ma duzego wyboru..CYNTIA-a skad jestes,bo ja tez robilam prawko w Szczecinie,latwo nie bylo,ale udalo mi sie za drugim razem:-)

Karotka Podziwiam.. Ja bym nie wytrzymała... :p Ja już dziś robiłam testa, mimo, że dopiero dziś powinnam dostać @... No ale I krecha oczywiście... Tylko że teraz nie mogłabym się spodziewać jeszcze II, bo przecież ze starankami zamierzamy ruszyć dopiero z końcem miesiąca... Nie nastawiaj się tak negatywnie! Lepiej wiedzieć... Ja bym się psychicznie wykończyła :p

Mimimoo, nie wiem co jest z nami, że 3 razy w pierwszym cyklu :p Kochałam się z mężem co 2/3 i czasami co 4 dzień. Chcieliśmy trzeciego dzidziusia, ale podczas przytulania nigdy nie myślałam o zajściu w ciąże. Wyłączałam się, namiętność górą :-D

Ja wiem. Państwo Malusiolkowie mają mega szczęście w życiu! I coś czuje, ze nie poprzestana na trójce dzieciaczków! I to się chwali! :-)
Ale wczoraj miałam dołka wieczorem. To trzeci cykl konkretnych starań. Wcześniej przytulalismy się bez zabezpieczenia dluuuugo, ale nie patrzyłam na dni, poza tym z regularnoscia u nas różnie, ale raczej kiepsko ;-) I tak sobie zdałam sprawę, ze może jednak coś z plemnikami mojego P. może być.. Poprobujemy do lutego i jak do lutego nie uda się, to wysyłam go na badanka. Dziś troszkę lepiej mi, ale zasialam posępny nastrój w domu i nawet mój P. nie miał humoru. Kurcze, mogłam póki co ugryźć się w język.

witam, o jakiej czułości test najlepiej kupić? Lepiej paskowy czy płytkowy? czy to bez znaczenia?

ze sto lat temu któraś pytała jak długo się staramy.... to 3 cykl ale w pierwszą ciąże zaszłam za pierwszym razem, w drugą za drugim więc byłam pewna że teraz też się od razu uda a może to taka tendencja wzrostowa i w trzecią zajdę za trzecim razem :-p

reklama
Cyntia Kochanie, będzie dobrze. Trochę cierpliwości <przytul> A co do mnie, to chcemy mieć tylko trójkę dzieci. Nie dałabym rady z kolejnym, a poza tym plecy mi siadają. Dziwie się, że się zdecydowałam na 3 dziecko. Jak tak dalej będzie to nie wstanę z łóżka ;/

Do góry