reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

cykle mam 30 dniowe ... okres powinnam dostac 17/18 wrzesnia .. zawsze okres dostawalam ewentualnie dzien wczesnej wieczorem badz dzien pozniej w nocy/rano ..
nigdy szybciej niz nawet dwa dni .. ;/
ale narazie widzialam plamienia a brzuch boli jak na okres (dosyc mocno)wiec chyba juz pozamiatane :(

reklama
Hmm nie smutaj się, może to plamienie implantacyjne?...albo opóźniona owulacja, czasami takie plamienie tzw. Około owulacyjne nie znaczy że akurat ona jest - plamienie może wystąpić przed, w trakcie lub po owu. A mierzysz temperature? Jestem pewna że to nie jest @ :-)

temperature zaczelam mierzyc dopiero tydzien temu .. a to i tak nic wiarygodnego z ta temperatura bo jestem przeziebiona ..
od przyszlego miesiaca zaczne mierzyc temperature od poczatku i robic testy owulacyjne :)
powoli zaczynam sie bac ze cos ze mna nie tak .. bo staramy sie o dziecko z moim partnerem od listopada .. tyle tylko ze ja wtedy mieszkalam w polsce a on w niemczech .. przyjezdzal raz na miesiac np na 4 dni wiec zdaje sobie sprawe z tego ze przez ten czas moglo nie wyjsc .. ale od 3 miesiecy mieszkamy juz razem i staramy sie caly czas no i dalej nie wychodzi :(
do tej pory bralam to na spokoj ale powoli juz sie denerwuje:(.

Mimoo &&&& za kolejny cykl

Straciatella fajnie ze się odezwałaś, jeszcze troszkę i mdłości całkiem mina. Super, że krwiak się wchłonął i że serduszko bije :)

Grzankaa śmierdzisz ciążą :p sikaj jak najszybciej ;)

trzymam mocno kciuki za jutrzejsze testowanie dziewczyny.

A mnie testy owulacyjne nie lubią, nie wychodzą pozytywne :/ ale nic trzeba byc dobrej myśli. Biore się za robienie przetworów dla najmłodszej, marcheweczka i te sprawy ;)

Straciatella
żyję kobito ciężarna ...żyję !!! Czytam Was codziennie, ale jakoś weny na pisanie brak :-( Super że u Was wszystko ok...czyli Nasze prognozy się nie sprawdziły...będziesz pojedynczą mamusią ???
Ja byłam u nowego ginka ...i ze mną wszystko ok ... skupiamy się na badaniu M...ale czarno to widzę ...co będzie to będzie !!! Ślij babooo fluidy...tylko duuużo...żeby dla każdej starczyło !!! Więc ja nadal pozostaję w poczekalni !!!

Widzę że i u Was pogoda do doopy !!! A myślałam że tylko ja dzisiaj usypiam na siedząco :no:

I ciężaróweczki moje kochane ...nudnej zdrowej ciąży życzę każdej z Was !!! Niech te Wasze mdłości we fluidki się zmienią i do Nas powędrują !!! !!! !!!:tak::tak::tak:

Dziopeczki pamiętajcie że trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zajebiście mocno !!!
Za Was wszystkie !!! Za te testujące niebawem i te które właśnie krew zalewa !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I czekam na kolejny wysyp II !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie denerwuj się, to w niczym nie pomoże a wręcz może zaszkodzić. Jak na "dokładne" starania 3 miesiące to mało, ale trzymam kciuki aby więcej już ( co najmniej 9 miesięcy) nie były potrzebne :-). Uspokój się, wypij meliske wskocz pod koc i przeczytaj jakąś książkę ;-)

jestes na prawde kochana !!!! moze za miesiac sie nam uda razem ! a Ty ile się starasz? ja moge czekac na dzidzie nawet rok tylko ta niepewnosc czy napewno wszystko jest w porzadku .. :( dziekuje ze mnie troche uspokoilas :*

reklama
troche mnie uspokoiłyście .. fajnie mieć w Was :) lece dalej do lozka moze jakis film albo cos .. trzeba wyleczyc to przeziebienie :)
jestescie nieocenione normalnie ! buziaki :*

Do góry