reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cyntia oczywiście, że pójdę to sprawdzić! niestety nie miałam jak iść teraz w poniedziałek... :-( pisałam ostatnio, że kontaktowałam się z ginem w piątek, ale się nie odzywał, a następnie w poniedziałek pisałam, że się odezwał do mnie i nie ma go teraz, ponieważ do 16.09 jest na urlopie. Do żadnego innego nie chcę iść, a nawet jakbym chciała to i tak najbliższe wolne terminy za 3-4 tygodnie. Więc muszę czekać do 16 września i myślę, że mnie gdzieś wciśnie w grafik jeżeli @ się nie pojawi. Ale patrząc na swój ostatni skok temperatury i utrzymanie się temperatur na wyższym poziomie to chyba jednak przesunięta owu.

susel fajnie by było jakby zaczekały, tylko z 5 dni by musiały sobie grzecznie siedzieć i czekać, więc wątpliwa sprawa.

Ostatnia edycja:
reklama
susel - nie, już przy staraniach o pierwsze dziecko wyszło mężowi, że ma bardzo silne przeciwciała, ale wtedy jakoś się udało. Potem to jakoś olaliśmy, bo skoro raz się udało, to i za drugim razem stwierdziliśmy, że się uda, ale widać nie.
Torbiel mnie nic nie boli. Co ciekawe, nawet lekarz w zwykłym badaniu jej nie wyczuwa, mimo ze 7 cm średnicy gigant. Dopiero na USG ją widać. Pod koniec miesiąca znów idę na USG i wtedy zobaczymy, co się z nią dzieje. Tak to bywa, jak człowieka przestymulują. Także laski, nie ufać lekarzom, wszystko samemu kontrolować ! I uczyć się na błędach koleżanek :-)

Bylam u lekarza 29.08. Było USG, ładny pęcherzyk, wysoko się umiejscowił.
Później zaczęłam lekko plamić, okazało się że mam małego krwiaka - znowu USG. Serduszko już biło :-)
I wczoraj miałam wizyte, USG, krwiaka nie ma, serduszko zasuwa jak szalone :)

mallaika to moga byc objawy ale wynikajace tylko i wylacznie z naszej niesamowitej podswiadomosci ;-)

Mimimoo a jestes pewna ze to @?

tekla juz mi zniknal Twoj wykres z sygnaturki ale jak pierwszy raz na niego zerknelam to na wedlug mnie serduszka mieliscie ze trzy dni przed mozliwa owu.

Piaska no wlasnie za kazdym razem jak mi sie wydaje ze gin cos nie tak mowi to walcze ze soba czy powinnam sie leczyc po swojemu. a do tego tu moga wiekszosc lekow bez recepty dostac co bardzo kusi. &&&& zeby jeszcze przed IUI zolnierzyki meza daly rade ;-)

Straciatella ale piekne wiesci! gratulacje i slij na ciazowe fluidki!

Ostatnia edycja:
ja chyba niestety odpadam w tym miesiacu .. po nocy zauwazylam lekkie rozowe plamienie przy pierwszym siku .. takze chyba @ pierwszy raz w zyciu sobie ze mnie zadrwi i przyjdzie 6-7 dni wczesniej .. chyba juz powoli sie zalamuje : (

reklama
Watpliwosci a powiedz mi który masz dzień cyklu? Żeby @ tak szybko przyszła to aż dziwne...

Susel dzięki, ale to bardziej niż pewne że @ przyszła, wole sobie nie wkręcać głupotek ;-)

Kolejny cykl starankowy, postaram się wykorzystać maksymalnie, ale z chęci a nie z przymusu i chyba tempke będę mierzyć tylko do czasu aż będę pewna że była owulacja, czyli te trzy dni po owu i zobaczymy efekty :-D

Do góry