reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziewczyny, nie śpimy tylko staramy się o fasoleczki. Nie słyszycie jak muszki sobie bzykają? :-D:D Mam nadzieje, że szybko każda z nas zajdzie w ciąże i założymy sobie temacik "Czerwcóweczki2014" :D Nawet jak wyjdzie, że będę rodzić w Maju, to i tak chce z Wami posiedzieć, popisać i trzymać kciuki&&& :D

Lamorela bidulka, oby szybko mu przeszło. A jak Twoje skurcze? przeszły?

a ja jestem niepocieszona, czekałam na mężowego jak wróci z wyjazu co by trochę serduszek naprodukować, to dzwonił, że jakiś wielki korek na trasie i będzie dopiero przed północą, a że jutro musi wstać przed 6 więc pojdzie od razu spać :/

Mamusiola
a dokładnie na kiedy bys miała termin?

Jeżeli licząc od ostatniej miesiączki 19 maj :p Ale nie widzę się nawet żebym była majówką. Może to dziwnie zabrzmi, ale źle się tam czuje - olewana ;) A jak od owu (jeżeli była 23 sierpnia, tak jak myślę kiedy odczuwałam ból), to około 30 maj.

wiikki, przykro mi <przytul> innego dnia pokochacie się :)

lamorela, oby nie. Współczucia <przytul>

Ostatnia edycja:
Malusiolka - cudownie by było, ale boję się co dalej, bo ja mam teraz okres..

Zobaczę co pokaże test z rana, jaka będzie temperatura..

Szału dostanę z sąsiadami. Przedwczoraj impreza do rana, a o 5-6 rano na klatce płacze i kłótnie. Wczoraj też miniimpreza - usnęłam koło północy, a o 4 rano głosy zza ściany mnie obudziły. Łazi taka pinda w butach i stukocze jak jakaś kobyła: łazi od pokoju do pokoju. Po pół godzinie usnęłam. Teraz to samo. Wpierw kłótnie z wulgaryzmami, rozmowy głośne jak na włoskim targowisku, a teraz znowu słyszę jak stukocze, kobyła jedna. Nie wiem co ona? Przygotowuje się do zawodów chodziarskich czy co? Brrrrrrr :baffled:

Lamorela - daj mężowi jakiś przeciwgorączkowy lek na zbicie gorączki. Jak nie przejdzie, to zawsze możesz udać się z nim do przychodni nocnej. A jak tam Twoje podbrzusze?

reklama
Wiikki te kilka minut go nie zbawi. Jak wróci do domu od razu rzuć się na niego i na nic nie patrz. Serduszkowanie teraz najważniejsze :-):-):-):-):-D:-D:-D Moje chłopaki już chrapią a ja siedzę sobie z lapkiem w łazience i czekam aż mi lakier na pazurkach wyschnie. No i dzięki temu nadrobiłam co naskrobałyście dzisiaj:-D U mnie dzisiaj pracowicie było. Oj jak mi się chce spać. Malusiolka majowa czerwcówko w takim razie gratuluję. Kobieta najlepiej zna swoje ciało i duszę. Jak czujesz że fasolka już jest to tak jest i koniec kropka:-) A teraz słodkich snów życzę. Lecę na mojej miotle do ciepłego łóżeczka:-)

Do góry