reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Cyntia ogółem czuję się fatalnie (to raczej nie autosugestia, nie mam jej tak mocnej, nie raz myślałam przed @ o tym, że może jestem i nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów), aktualnie czuję się jak podczas @, dosłownie, pobolewa mnie kręgosłup, podbrzusze rąbie tak, że lecę na nospie jak czarownica na miotle, piersi, a dokładniej sutki bolą mnie przy byle dotyku, a do tego mdłości na samą myśl o jedzeniu. Zaczynam mieć tego powoli dość.

Pisałam już o koleżance, co dowiedziała się koło 12 tyg o ciąży - miała 2 krwawienia w terminie miesiączki, a tak ją przy tym brzuch napierniczał, że brała ketonal.. Wierzę, lamorelko, że może Cie brzuch boleć..

Jutro jak mój P. wstanie, to go zatłukę! Ja nie jadam chleba. Mój zrobił mi kanapkę, ok. półtorej godziny temu. Teraz poszłam do kuchni zrobić sobie drugą, bo mi zasmakowało, a patrzę, a ten chleb zielonobiały od pleśni! Nie wiem co teraz? Pewno się pochoruję, mam wrażliwe jelita niestety.. :baffled:

mamaTomeczka - to trzymam kciuki za Twoją tempkę!

Jak nie znajdziejsz węgla, weź coś osłonowego, takie co przy antybiotyku bierzesz (np. Dicoflor, Lacidofil) dobrze robi i nie zaszkodzi.

Lamorela - wzięłam 2 tabletki węgla. Ale byś zobaczyła jak bardzo ten chleb spleśniały.. No co za głupek z tego mojego P. On to też jadł, ale on to ma jelita terminatora. Centka jedzie do Polski i przy okazji robi szereg badań, by sprawdzić czy wszystko jest ok.

Centka - trzymamy za Ciebie kciuki!

Witajcie babolki!!!

Miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ja się właśnie szykuje do pracy i mega stresuje przed betą... a wynik dopiero odbiorę ok. 17:00 po powrocie. Jak ja przetrwam dzisiejszy dzień w pracy :confused: Choć bardziej jestem nastawiona, że będzie negatywna, niż pozytywna to i tak już się nie mogę doczekać!!! I z tego wszystkiego chyba sobie zaczęłam wkręcać objawy ciążowe :szok: a może sobie coś uroiłam?

reklama
KPe007, karotka testowalyscie?
Conti przykro mi:-( dawaj znac jak wyniki! mialas wczesniej monit? super sprawa! ja sobie juz odpuscilam bo troche drogo mi to wychodzilo, ale pewnie niedlugo do niego wroce.

Grzanka chyba Twoje wczorajsze &&& pomogly bo tempka zaczyna rosnac, ciekawe czy znow tylko na chwile, trzymaj jeszcze te kciuki zeby nie spadla ;-)

mamaTomeczka to keidy testujesz?

tekla &&&&&&&&&&&&&

malusiolka powiem Ci szczerze ze bardzo mnie zaskoczyla Twoja wiadomosc, bo ja nadal jestem pewna ze Ty w ciazy jestes :-p i jak to tak, ze beta nie wyszla?! a ile dokladnie wynosila? moze Twoje laboratorium ma jakies nadzwyczaj wysokie normy??
Cyntia ciekawe jak dzisiejsza tempka... dawaj znac i wrzuc nam dzisiejszy test! :-) a na tym wczorajszym ja tez widze cien cienia! a jak pozytyw to lepiej jak najszybciej do gina z tym krwawieniem. mam nadzieje ze ten chleb Ci nie zaszkodzil...

centka dawaj nam znac co i jak bo bedziemy sie tu o Ciebie martwic!

Do góry