reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

A co tam:-) seks lubię, więc będzie trzeba go po uprawiać i dziecko się zrobi:-p szamam czekoladę, piję herbatę i siedzę z maseczką na twarzy!

Poprawka: Szamam salami!

Ostatnia edycja:
reklama
A co tam:-) seks lubię, więc będzie trzeba go po uprawiać i dziecko się zrobi:-p szamam czekoladę, piję herbatę i siedzę z maseczką na twarzy!

Poprawka: Szamam salami!
O! i taka postawa mi się podoba. Poza tym, nie oszukasz nikogo, moja droga - czujesz instynkt macierzyński :tak: a jak go już poczułaś (wiem to po sobie) to już pozamiatane, hihi.. Gorsze momenty przychodzą, ale ważne, że mijają! Ciągle trzymam kciuki.. Salami, czekolada - no ładnie, ładnie ;-)

Black_tea - co za dzień miałaś.. Oprócz anemii wszystko ok? Z reguły nie bada się krwi w trakcie miesiączki, bo wtedy anemia jest często naturalnym stanem rzeczy; pewnie chcieli wykluczyć inne problemy; anemią podczas @ się nie martw, kochana (chyba, że jest drastyczna, ale wtedy to by Cię nie wypuścili?). Piszesz, że jesteś kawał baby - moja eks (tak, pisze o niej już eks, a co!) przyjaciółka ma nadwagę i chroniczną anemię z racji wegetarianizmu i fatalnego odżywiania się, więc waga i postura nie wykluczają anemii. Wyśpij się, co byś doszła do siebie. Tulam..

black_tea, to Ty dbaj o siebie, co byś zdrowego dzidziusia spłodziła :tak: jedz dużo mięsa, np. wątróbki drobiowej, brokuły, kurczaka :tak: i banany! szybko wracaj do formy! ja Cię tulę i buziaczki przesyłam :tak: :*

TEKLA - 100 LAT! i wymarzonego, zdrowego dzidziusia! :*

Dziewczyny, masakra. To najdłuższy cykl ever. 12-stago dopiero mam gina. Od ostatniej @ minęło już chyba z 45 dni. Ten zaburzony pęcherzyk wpływa na wszystko. Mam nadzieję, że się nie rozreguluję na maxa.

Nie wiem co się dzieje, ale czuję się jakby się ze mnie lało jak na @, a jej ewidentnie nie mam.
Mąż wybywa dziś na imprezę, więc i wieczór spędzam sama.

Ostatnia edycja:
black_tea dbaj o siebie kobieto, bo naprawdę Cię "dorwało". Może to faktycznie stres się do tego przyczynił, także musisz powiedzieć lubemu, że musisz sobie dogadzać i sprawiać małe upominki, żeby się odstresować, zakupy, te sprawy...;-);-);-)

piaska oj znam ten ból :baffled: ja dostałam @ po 44 dniach :szok: ale brałam dupka na wywołanie :szok: i w sumie nie wiem od czego tak mi się zrobiło...

lamorela ;-);-);-) od razu lepiej :happy:

reklama
Cześć dziewczynki :* Moje córeczki wykąpane, nakarmione i teraz śpią, a ja głodna jestem <krzyczy> czekam na męża, bo ma kupić mi pizze i chipsy, bo mam ochotę na coś słonego. Teściowa zaczęła się śmiać, a ja do niej "Miesiączka mi się zbliża", a ona do mnie "Miesiączka, czy coś innego? :D Zdzisiek Lidka ma ochotę na coś słonego", a teść "Tylko nie teraz, bo chory jestem :p", ale chyba się domyślają, że się staramy, bo tata któregoś dnia o wózek się pytał co z nim zrobić, a ja "Jeszcze się przyda" i dzisiaj to wspomniał, ale z uśmiechem :p

Zobaczymy co będzie. Coraz więcej śluzu i czasami lekkie plamienie. Dziwne by było plamienie od prawie tygodnia i zaraz miesiączka, gdzie nigdy tak nie miałam.

Do góry