reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
O! i taka postawa mi się podoba. Poza tym, nie oszukasz nikogo, moja droga - czujesz instynkt macierzyński a jak go już poczułaś (wiem to po sobie) to już pozamiatane, hihi.. Gorsze momenty przychodzą, ale ważne, że mijają! Ciągle trzymam kciuki.. Salami, czekolada - no ładnie, ładnie ;-)A co tam:-) seks lubię, więc będzie trzeba go po uprawiać i dziecko się zrobi szamam czekoladę, piję herbatę i siedzę z maseczką na twarzy!
Poprawka: Szamam salami!
Black_tea - co za dzień miałaś.. Oprócz anemii wszystko ok? Z reguły nie bada się krwi w trakcie miesiączki, bo wtedy anemia jest często naturalnym stanem rzeczy; pewnie chcieli wykluczyć inne problemy; anemią podczas @ się nie martw, kochana (chyba, że jest drastyczna, ale wtedy to by Cię nie wypuścili?). Piszesz, że jesteś kawał baby - moja eks (tak, pisze o niej już eks, a co!) przyjaciółka ma nadwagę i chroniczną anemię z racji wegetarianizmu i fatalnego odżywiania się, więc waga i postura nie wykluczają anemii. Wyśpij się, co byś doszła do siebie. Tulam..
lamorela
Fanka BB :)
3 plasterki salami ossstrej i 4 kostki czekolady, a wieczorkiem mąż mnie pewnie gdzieś zabierze.Salami, czekolada - no ładnie, ładnie ;-)
black_tea, to Ty dbaj o siebie, co byś zdrowego dzidziusia spłodziła jedz dużo mięsa, np. wątróbki drobiowej, brokuły, kurczaka i banany! szybko wracaj do formy! ja Cię tulę i buziaczki przesyłam :*
TEKLA - 100 LAT! i wymarzonego, zdrowego dzidziusia! :*
black_tea dbaj o siebie kobieto, bo naprawdę Cię "dorwało". Może to faktycznie stres się do tego przyczynił, także musisz powiedzieć lubemu, że musisz sobie dogadzać i sprawiać małe upominki, żeby się odstresować, zakupy, te sprawy...;-);-);-)
piaska oj znam ten ból ja dostałam @ po 44 dniach ale brałam dupka na wywołanie i w sumie nie wiem od czego tak mi się zrobiło...
lamorela ;-);-);-) od razu lepiej
piaska oj znam ten ból ja dostałam @ po 44 dniach ale brałam dupka na wywołanie i w sumie nie wiem od czego tak mi się zrobiło...
lamorela ;-);-);-) od razu lepiej
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Cześć dziewczynki :* Moje córeczki wykąpane, nakarmione i teraz śpią, a ja głodna jestem <krzyczy> czekam na męża, bo ma kupić mi pizze i chipsy, bo mam ochotę na coś słonego. Teściowa zaczęła się śmiać, a ja do niej "Miesiączka mi się zbliża", a ona do mnie "Miesiączka, czy coś innego? Zdzisiek Lidka ma ochotę na coś słonego", a teść "Tylko nie teraz, bo chory jestem ", ale chyba się domyślają, że się staramy, bo tata któregoś dnia o wózek się pytał co z nim zrobić, a ja "Jeszcze się przyda" i dzisiaj to wspomniał, ale z uśmiechem
Zobaczymy co będzie. Coraz więcej śluzu i czasami lekkie plamienie. Dziwne by było plamienie od prawie tygodnia i zaraz miesiączka, gdzie nigdy tak nie miałam.
Zobaczymy co będzie. Coraz więcej śluzu i czasami lekkie plamienie. Dziwne by było plamienie od prawie tygodnia i zaraz miesiączka, gdzie nigdy tak nie miałam.