reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Lamorela <przytul>:* Skarbie powtórz betę w poniedziałek jak nie dostaniesz @. Czasami beta daje błędny wynik. Tak miały moje dwie koleżanki, a były w 6 tygodniu.

Celta, przykro mi <przytul:mad:

fox, gratuluję :)

Kingax1, pokaż teścik :D Gratuluje :)

Dziewczyny, nie wpisujcie za szybko II kreseczek i nie przepisujcie nas. Lamorela była przeniesiona i się rozczarował :( Ja dlatego nie chciałam być w zaciążonych.

Dziewczyny zafasolkowane, za mało fluidu przesyłacie ;/ Postarajcie się dla nas :*

Ostatnia edycja:
reklama
Lamorela ja sie starałam od kwietnia w sierpniu postanowiliśmy zrobic w domu remont. Starania poszły na dalszy plan . Zajełam sie chodzeniem po sklepach i myślenie co trzeba kupić. A dzisiaj zrobiłam test od niechcenia. A tu II kreseczki i szok. Ty też sie zajmij czymś innym i staraj sie nie myśle o staraniach. Wiem ze to nie łatwe ale możliwe. i cały czas bądz dobrej myśli. może zaszła pomyłka.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bardzo wam dziękuję za wsparcie. Ja starania na razie zawieszę bo nie mam sił. Myśl o tym, że teraz się uda trzymała mnie przy nie rozklejaniu się po poronieniu, bo myślałam, że przecież teraz to nam się na pewno uda. Nie udało, a beta była <0,1 ,a nie <0,01.
Już nigdy więcej nie zrobię testu sikanego, bo dają nadzieję.

Proszę dziewczyny, które się starały, odprężyły się i zaszły o nie dawanie mi tej rady. Bo to najbardziej irytująca porada jaką może dostać osoba, która dowiedziała się, że w ciąży nie jest. U was to zadziałało, u mnie nie. Myślicie, że ja seks dla prokreacji uprawiałam? Ja to robiłam na spontanie, kiedy była chęć. Dla przyjemności i nie wyszło. Więc pewnie same wiecie jak porada odpręż się, a się uda działa na osoby kiedy im nie wychodzi. I to nie jest czepianie się, bo do nikogo nie mam pretensji.

Ostatnia edycja:
lamorela, a może jednak byłaś w ciąży i to była bardzo wczesna ciąża stąd widać było II kreseczki, a beta już nie wyszła. Może to oznaczać poronieniem. Dlatego też trzeba uważać na początku i nie stresować się aż tak. Często występują poronienia, a których kobiety nie wiedzą, bo nie wiedziały o ciąży, bo była zbyt wczesna. Tule mocno Kochana <przytul>:*:*

Kochanie, ja nie wiem czy jestem w ciąży. Boje się robić kolejny test, albo betę ;/

Malusiolka nie wiem, ale jak masz rację to muszę iść zrobić badania, bo to może oznaczać, że coś jest ze mną nie tak.

Szlag mnie trafia, gdy mam dzwonić do przychodni, a przyszło mi dzwonić do paru w poszukiwaniu miejsca, gdzie wynik badania byłby w ten sam dzień. W swojej przychodni oczywiście informacji nie uzyskałam. Dzwoniłam 4 razy - panie w rejestracji i centrali nie wiedzą :szok:. Na całą przychodnie wie tylko pani z laboratorium, która nie jest w stanie odebrać telefonu.
W jednym miejscu jest wynik tego samego dnia, ale koszt to 42 zł :szok:
W pozostałych ceny od 25 do 36 zł wynik na drugi dzień (a przy szpitalu ! w ciągu 5 dni) i to takie cuda nie widy w trzecim co do wielkości mieście w Polsce! (Oczywiście szukałam w centrum i okolicach).

Tekla - no kochana! Stóweczka!! Wszystkiego najlepszego!! Niech Ci się spełni to, o czym marzysz :*

Morelko-lamorelko - prosze nam się tu nie łamać, tak? To jest wina tych głupich testów, co robią nadzieję. Ja z doświadczenia nie znosze pre testów (wielce chwalonych), bo skubane po pół godzinie zawsze pokazują cień cienia (przedwczorajszy tez mi pokazał). Pink test pokazał mi, Pawłowi i wodzie cień cienia (w kolorze szarym, a powinno byc zabarwienie różowe). Natomiast cienia cienia nigdy mi nie pokazał Bobo-Test ani testy z allegro.
Jesli potrzebujesz odpocząć - odpocznij. Ja czuję, że owu to Ty właśnie dopiero miałaś (patrząc po wykresie) i prosze się nie denerwować nam tu, bo nic nie wiadomo jeszcze z tym cyklem.
Fajna babka jesteś, młodziutka - masz jeszcze kupę czasu na produkowanie dzieciaczków i wyprodukujesz jeszcze nie jedno! Słabsze chwile przychodzą same, ale też przechodzą. Te tez przejdą. Nabierzesz nowej mocy - zobaczysz! :tak: Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki. Tulam.. :-(

PS Lamorela - co do plamienia w 17 dc. Ja prawie zawsze mam plamienie śródcykliczne towarzyszące bólowi jajników. Lekarz powiedział, że to świadczy o owulacji.

Ostatnia edycja:
reklama
centka Kochanie, wiem że musisz jechać, ale pamiętaj o nas :* Jak będziesz miała dostęp do internetu do chociaż na chwilkę wejdź i napisz co tam u Ciebie. Jakoś dziwnie będzie bez Ciebie :(

Dziękuję za dodanie mnie z powrotem do starających się :* Nie wiem sama co się ze mną dzieje. Niedawno byłam w łazience i znowu śluz zabarwiony ciemnym kolorkiem. Ale za to śluzu bardzo dużo i śluz ma kolor kremowy. Brzuch mnie nie boli jak na miesiączkę, a czasami samo podbrzusze.

black_tea, co się z Tobą dzieje?

Do góry