reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

No niestety, pokolenia naszych rodziców, a naszych babć to już w ogóle chyba nie są w stanie zrozumieć, że można mieć kłopoty z zajściem w ciążę...:baffled: moja teściowa ma 3 synów, 2 planowanych, trzeci to wpadka, rodzice i babcie miały po kilkoro rodzeństwa... może to rzeczywiście przesunięcie wieku, kiedy się ma pierwsze dziecko??? Już sama nie wiem...

reklama
No niestety, pokolenia naszych rodziców, a naszych babć to już w ogóle chyba nie są w stanie zrozumieć, że można mieć kłopoty z zajściem w ciążę...:baffled: moja teściowa ma 3 synów, 2 planowanych, trzeci to wpadka, rodzice i babcie miały po kilkoro rodzeństwa... może to rzeczywiście przesunięcie wieku, kiedy się ma pierwsze dziecko??? Już sama nie wiem...

o tak, kiedyś to wszystko inaczej wyglądało. mój tato również miał liczne rodzeństwo, moja mama z resztą też. teraz jest inaczej. moja siostra 1 dziecko urodziła wcześnie mając 20 lat, drugie dziecko przyszło na świat 14 lat później (!!!!!!), teraz moja kochana Julcia ma 5 latek :-):-):-) chyba czas najwyższy na mnie :-p:-p:-p

Dziewczyny, nie dajcie się presji rodziny - rodzina najlepiej jak się w ogóle nie wtrąca. Czasem trzeba ich trochę ustawić... O rany, jakby moja teściowa w ogóle próbowała ze mną rozmawiać na takie tematy... Ona dobrze wie, że nasze łóżko to nasza sprawa i nic jej do tego... Z mamą jest inaczej, ale to moja mama, więc mogę z nią rozmawiać o czym chcę... Teściowa, nawet po 12 latach małżeństwa, pozostaje tylko teściową i dla mnie to nie rodzina :-)

Moja babcia ma tylko mojego tatę ,a mój tata tylko mnie ja nie byłam wpadką ,ale tata był chyba bo babcia nie miała ślubu z ojcem mego taty on chciał się z nią ożenić ,ale ona nie chciała pogoniła go krótko mówiąc moja babcia ogólnie jest dziwna i jestem pewna ,że jakby wiedziała czemu ja w ciążę nie zachodziłam to by mnie głupią nazwała.

Wanda_23 Tekla to bardzo oryginalne imię, podoba mi się. Ale mój nick nie ma związku z tym żeńskim imieniem - jestem wielką miłośniczką koni i mam konia o imieniu Tequilla, ale obecnie mam mało czasu na swoją pasję i powierzyłam koniura pod opiekę siostrze, która trzyma ją w stajni u siebie w pracy, a że pracuje w ośrodku dla uzależnionych, to musieliśmy wymyślić naszej Tequillii "ksywkę" bo na terenie ośrodka nie może znajdować się nic co kojarzyło by się pensjonariuszom z alkoholem czy narkotykami, więc aby nie mieli skojarzeń Tequilla stała się Teklą i stąd też wziął się mój nick :-D

wanda23 na fb kliknelabym lubie to:-) zgadzam sie w 100%, tesciowa to nie rodzina:-) ja mam taka ,ze szkoda gadac,pewnie jakby sie dowiedziala,ze staramy sie o dzidzie to by sie wsciekla...wrrr

Witam i ja sie porannie i kawkowo;-)
Melduje 32 dc -@ brak,objawów brak !!! niech ta wredota wreszcie przyjdzie!!!!

witajcie o poranku:-) milego dzionka zycze:-) ja kawke spijam i czytam,czytam,czytam:-) :-) buziole

oj, ja bym się kawy napiła :rofl2: nigdy nie piłam a od jakiegoś czasu mam ciągle na nią ochotę :szok: chyba dorosłam :-D tylko nie mam kawy w pracy, mleka też nie... :dry:

basik robiłaś test jakiś? &&& może @ nie będzie :-p

KPe007 a teściowa dzieci nie lubi?

Ostatnia edycja:
reklama
Gdybym ja chciała opowiedzieć Wam o mojej teściowej to bym do jutra pisała , ogólnie się tolerujemy ,ale ona ma swój dziwaczny światopogląd i uważa ,że się zasłaniałam tabletkami ,a tak na prawdę nie chcę mieć dzieci więc się z deka zdziwi bo jej nie powiem o ciąży .

Do góry