reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hej dziewczyny!
Piszecie rzeczywiście bardzo dużo ale wszystko czyta się jak fascynującą książkę ;-)
Muszę Wam się z czegoś zwierzyć. Pisałam jakiś czas temu że trochę jestem smutna bo mój M jednak nie jest zdecydowany na dziecko i ze starań były i nadal są nici. Termin @ u mnie przypada dopiero na 04.09 - z najnowszych obliczeń - ale powiem Wam, że nie wiem czy to sugestia czy ciążowe fluidy czy może ten bocian co ma GPS zepsuty - czuję się jakbym była w ciąży. Raczej jest to bardzo mało prawdopodobne bo nie przestaliśmy się zabezpieczać ale....był taki jeden raz, że niby coś może i tego być.... Sama już nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj wieczorem miałam takie odczucia jak na II kreski:-) Dzisiaj już niby nic nie czuję ale jednak nie mogę przestać o tym myśleć. Zastanawiam się tylko czy to jest możliwe????? Chyba takie cuda się jednak nie zdarzają.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i starające się - mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!:tak:

reklama
a coś mało osób z Wrocławia jest. Na majówkach 2013 nas się uzbierało 4 sztuki :)

Emalia
często bywasz we Wro? Ty z Trzebnicy prawda? Trzebnica kojarzy mi się z sadami jabłkowymi :)

Grzanka a mi to w ogole w tym cyklu nawet bladziochy nie wychodza! ale ja bym obstawiala ze owu zaraz i u Ciebie i u mnie bedzie, bo sluz juz jest. a jakie masz testy?

Piaska a kiedy masz nastepna wizyte zeby sprawdzic co sie tam dzieje?

tekla to jak juz dolaczymy do majowek lub czerwcowek to sie umowimy! a nie chcesz bety zrobic?

centka ja tez poczekalnie popieram i akutalizuje liste juz z nia! a jeszcze bardziej to popieram pomysl z white_tea!!! black_tea glowa do gory!

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 81!!
Zaciążonych potwierdzonych: 14 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus - termin @ 25.08
II
Nanncy II

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ann_art - termin @ 08.08 ????
Nuuuśka - termin @ 16.08????
Sandra_best - termin @ 17.08????
tamaguczi - termin @ 17.08????
benefica - termin @ ok. 19.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
Joaro - termin @ 28.08
Kropka10 - termin @ 28.08

Sierpien 2013

mycha05 - termin @ 29.08
Contia85 - termin @ 29.08
aesthete - termin @ 29/30.08
kobietka22- termin @ 30.08 ?
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013
Paulinka88 - termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
CarpeDiem - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
aureolcia - termin @ 03.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
Dorcia - termin @ 22.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09

Październik 2013
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia

madziulka291
wracaj do nas szybko!!!!!!!
malgonia1

Witam późnym porankiem, u mnie wyjątkowo pracowite dni, jak widać po wykresie:-D Do tego mąż dziś powiedział, że możliwe, że od połowy września będę miała robotę jako opiekunka bo dziadek znajomego nie daje już rady, a ja jestem w sam raz bo doświadczenie mam! Szczęśliwy poranek, mam nadzieję, że za jakieś dwa, trzy tygodnie będzie kolejny wesoły poranek z dwoma kreskami. Za nas wszystkie starające się o fasolkę &&&&&&&&&&&:-)

susel jutro powtórzę test jak @ nie przyjdzie, jak będzie "I" i do weekendu @ się nie pojawi to chyba się przejdę na betę.

Ale nam się ta wrześniowa lista pokaźna zrobiła... mam nadzieję, że na październikowej będą wpisane same nowe staraczki bo, żedna z nas już nie wskoczy na październik :-D

Wikki- no bywam we wro. A co do Trzebnicy to fakt :) dużo sadów :) Ja mieszkam nieopodal Zawoni . A co kochana, myslisz o kawce? ;-)
Centka- będzie dobrze kochana, zobaczysz :)
DorciaM- powiem Ci ,że ciało czuje że coś się dzieje i możliwe ,że się Wam udało. Trzymam kciuki :)
Susel- ściskam i wspieram :*

centka80 ale ja lubię czarną herbatę :p chociaz mój nik wziął sie od czegoś zupełnie innego moze kiedyś Wam opowiem ;)
no a @ w piątek
cycki mnie swędzą

DorciaM trzymam kciuki za brak @

czy śluz na @ jest jakiś specywiczny inny od tego ciążowego?

tak tak tak nakręcam się :p

Ja ostatnio testy owulacyjne zaczęłam robić i u mnie druga kreska jest dość mocna, ale nadal słabsza od testowej. Ja przed @ mam śluz jak na owu, ale u każdego jest inaczej.

susel - gina mam niby za miesiąc. Przez cały ten czas mam brać Duphaston i tyle. Ale na pewno za jakieś 2 tygodnie skoczę na USG zobaczyć, co tak się z jajkiem dzieje, czy ta torbiel się zaczęła obkurczać. Poza tym za 2 tygodnie odbieram wyniki bardzo szczegółowych badań immunologicznych. Także będę wiedziała, co tam w trawie piszczy :-)

A jak siedziałam wczoraj w poczekalni, to sobie całą broszurkę o inVitro przerobiłam. Także wiem kto może, kto nie. Uśmiałam się trochę, że emerytki i rencistki są uprawnione, jesli nie skończyły 40 lat. Ale potem poszłam po rozum do głowy, że przecież wojskowe emerytury zaczynają się wcześnie, więc jakiś sens to ma. :-)

reklama
Ale nam się ta wrześniowa lista pokaźna zrobiła... mam nadzieję, że na październikowej będą wpisane same nowe staraczki bo, żedna z nas już nie wskoczy na październik :-D
Było by super :p

Dziewczynki Kochane, które mają II kreseczki, poprosimy więcej energii dla nas aby nam się udało :-)

Eh.. moja Roksanka jakaś marudna jest od paru dni. Chyba zęby jej idą, na razie ma 4 widoczne.

Do góry