reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Hej dziewczyny!
Piszecie rzeczywiście bardzo dużo ale wszystko czyta się jak fascynującą książkę ;-)
Muszę Wam się z czegoś zwierzyć. Pisałam jakiś czas temu że trochę jestem smutna bo mój M jednak nie jest zdecydowany na dziecko i ze starań były i nadal są nici. Termin @ u mnie przypada dopiero na 04.09 - z najnowszych obliczeń - ale powiem Wam, że nie wiem czy to sugestia czy ciążowe fluidy czy może ten bocian co ma GPS zepsuty - czuję się jakbym była w ciąży. Raczej jest to bardzo mało prawdopodobne bo nie przestaliśmy się zabezpieczać ale....był taki jeden raz, że niby coś może i tego być.... Sama już nie wiem co się ze mną dzieje. Wczoraj wieczorem miałam takie odczucia jak na II kreski:-) Dzisiaj już niby nic nie czuję ale jednak nie mogę przestać o tym myśleć. Zastanawiam się tylko czy to jest możliwe????? Chyba takie cuda się jednak nie zdarzają.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i starające się - mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!:tak:

reklama
a coś mało osób z Wrocławia jest. Na majówkach 2013 nas się uzbierało 4 sztuki :)

Emalia
często bywasz we Wro? Ty z Trzebnicy prawda? Trzebnica kojarzy mi się z sadami jabłkowymi :)

Grzanka a mi to w ogole w tym cyklu nawet bladziochy nie wychodza! ale ja bym obstawiala ze owu zaraz i u Ciebie i u mnie bedzie, bo sluz juz jest. a jakie masz testy?

Piaska a kiedy masz nastepna wizyte zeby sprawdzic co sie tam dzieje?

tekla to jak juz dolaczymy do majowek lub czerwcowek to sie umowimy! a nie chcesz bety zrobic?

centka ja tez poczekalnie popieram i akutalizuje liste juz z nia! a jeszcze bardziej to popieram pomysl z white_tea!!! black_tea glowa do gory!

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 81!!
Zaciążonych potwierdzonych: 14 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus - termin @ 25.08
II
Nanncy II

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ann_art - termin @ 08.08 ????
Nuuuśka - termin @ 16.08????
Sandra_best - termin @ 17.08????
tamaguczi - termin @ 17.08????
benefica - termin @ ok. 19.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
Joaro - termin @ 28.08
Kropka10 - termin @ 28.08

Sierpien 2013

mycha05 - termin @ 29.08
Contia85 - termin @ 29.08
aesthete - termin @ 29/30.08
kobietka22- termin @ 30.08 ?
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013
Paulinka88 - termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
CarpeDiem - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
aureolcia - termin @ 03.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
Dorcia - termin @ 22.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09

Październik 2013
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia

madziulka291
wracaj do nas szybko!!!!!!!
malgonia1

Witam późnym porankiem, u mnie wyjątkowo pracowite dni, jak widać po wykresie:-D Do tego mąż dziś powiedział, że możliwe, że od połowy września będę miała robotę jako opiekunka bo dziadek znajomego nie daje już rady, a ja jestem w sam raz bo doświadczenie mam! Szczęśliwy poranek, mam nadzieję, że za jakieś dwa, trzy tygodnie będzie kolejny wesoły poranek z dwoma kreskami. Za nas wszystkie starające się o fasolkę &&&&&&&&&&&:-)

susel jutro powtórzę test jak @ nie przyjdzie, jak będzie "I" i do weekendu @ się nie pojawi to chyba się przejdę na betę.

Ale nam się ta wrześniowa lista pokaźna zrobiła... mam nadzieję, że na październikowej będą wpisane same nowe staraczki bo, żedna z nas już nie wskoczy na październik :-D

Wikki- no bywam we wro. A co do Trzebnicy to fakt :) dużo sadów :) Ja mieszkam nieopodal Zawoni . A co kochana, myslisz o kawce? ;-)
Centka- będzie dobrze kochana, zobaczysz :)
DorciaM- powiem Ci ,że ciało czuje że coś się dzieje i możliwe ,że się Wam udało. Trzymam kciuki :)
Susel- ściskam i wspieram :*

centka80 ale ja lubię czarną herbatę :p chociaz mój nik wziął sie od czegoś zupełnie innego moze kiedyś Wam opowiem ;)
no a @ w piątek
cycki mnie swędzą

DorciaM trzymam kciuki za brak @

czy śluz na @ jest jakiś specywiczny inny od tego ciążowego?

tak tak tak nakręcam się :p

Ja ostatnio testy owulacyjne zaczęłam robić i u mnie druga kreska jest dość mocna, ale nadal słabsza od testowej. Ja przed @ mam śluz jak na owu, ale u każdego jest inaczej.

susel - gina mam niby za miesiąc. Przez cały ten czas mam brać Duphaston i tyle. Ale na pewno za jakieś 2 tygodnie skoczę na USG zobaczyć, co tak się z jajkiem dzieje, czy ta torbiel się zaczęła obkurczać. Poza tym za 2 tygodnie odbieram wyniki bardzo szczegółowych badań immunologicznych. Także będę wiedziała, co tam w trawie piszczy :-)

A jak siedziałam wczoraj w poczekalni, to sobie całą broszurkę o inVitro przerobiłam. Także wiem kto może, kto nie. Uśmiałam się trochę, że emerytki i rencistki są uprawnione, jesli nie skończyły 40 lat. Ale potem poszłam po rozum do głowy, że przecież wojskowe emerytury zaczynają się wcześnie, więc jakiś sens to ma. :-)

reklama
Ale nam się ta wrześniowa lista pokaźna zrobiła... mam nadzieję, że na październikowej będą wpisane same nowe staraczki bo, żedna z nas już nie wskoczy na październik :-D
Było by super :p

Dziewczynki Kochane, które mają II kreseczki, poprosimy więcej energii dla nas aby nam się udało :-)

Eh.. moja Roksanka jakaś marudna jest od paru dni. Chyba zęby jej idą, na razie ma 4 widoczne.

Do góry