reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Benfica, dobrze doczytałam że masz dzisiaj wizyte u gin? Jak tak to trzymam kciuki &&&& i na którą idziesz? :-)

Centka super pomysł z poczekalnią :-D. I przynajmniej te staraczki nie opuszczą nas.

Grzanka ja mieszkam na wiosce - Bugaj ( okolice Swarzędza, w stronę Gniezna i na Bydgoszcz)

Co się okazało u mnie już po owulacji (wg ovufriend). Ale jajniki to mnie bolą jak na owulację, a mam pewnie głupie pytanie, ale... Czy miałyście może takie kłucie jakby w szyjce? Bo wczoraj tak przez chwilę miałam, może to owulacja była? Albo jakaś infekcja? Nie wiem sama bo infekcji jeszcze nigdy nie miałam... Hmm może to faktycznie owulacyjne coś (??)

Ostatnia edycja:
reklama
Wikki powiem ci szczerze ze moglabym nic nie robic spac lezec i odpoczywac od ndz jestem mega slaba zero checi na wszystko bol w podbrzuszu czasem mi niedobrze nerwowa jestem plecy bola moglabym wymieniac albo stres i zmeczenie ze mnie schodzi albo cos sie dzieje jedno zdwoch ogolnie to strasznie bym chciala i czasem mam wrazenie ze sie udalo a czasem mysle ze wkream sobie film...;/ mam nadzieje ze jesli u ciebie nie teraz to w nastepnym cyklu ale 3 mam &&&
Ewka zalogowalam sie na ovu;-)
gubie sie we wszystkich nicach i tym co u ktorej wiec przepraszam, gratuluje 2 kreseczek wszystkim testowym zaciskam &&& za testujace i starajace...
Poczekalnia fajny pomysl!
Kropka moze a noz widelce sie udalo poczekaj i staraj sie nie stresowac wiem latwo mi mowic ale pewno sama szalalabym z niepewnosci;/

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny,ja dopiero co się ogarnęłam i weszłam się z Wami przywitać. Jestem nie wyspana, dziewczynki znowu dały mi siwe znaki w nocy. Na dodatek brzuch mnie boli od nocy, czuje się jakbym miała zaraz dostać miesiączkę. A @ mam dostać dopiero około 6.09 ;/

Piaska
, będzie dobrze. Moja przyjaciółka ma torbiel (przed ciążą go miała) i zdrowego 3 letniego synka urodziła :) Tylko po prostu jak zaszła w ciąże, to od początku była pod nadzorem lekarza. Nie chodziła na badania do przychodni ginekologicznej tylko musiała do szpitala. Urodziła w terminie, ale po cc.

black-tea, a jak u Ciebie?

Witam !!!

Muszę Was nadrobić....ale naskrobane...szok !!! Skoro Nas tu tak dużo to czas dziewczynki pomału wyprowadzać się do kwietniówek i majówek 2014 !!! Więc dawać mi tu dobre wieści !!!

Tym które zobaczyły II GRATULUJĘ !!!
A tym które nawiedziła wredna @ ....nie martwcie się ...ona wpadła tylko na tydzień !!! Wrzesień będzie Wasz !!!!!!

Idę czytać co naskrobałyście przez te naście godzin !!!

Hej właśnie zabieram sie za nadrabiania Waszych wpisów.
Malusiolka u mnie hmmm boli w podbrzuszu jak na @ cycki boolą zwłaszcza jeden to trochę dziwne :/ ciągle czuje ze mam mokro :/ temp niemierzyłam bo bez sensu skoro nigdy tego nie robiłam, spiąca jestem na maxa....ale chyba dzidzi nie bedzie coś czuje :-(

Wracam do was po paru dniach :-D Ktoś mnie jeszcze pamięta ?

Byłam od piątku u babci we Wrocławiu aby się nią zaopiekować po operacji. Wróciłam w pon wieczorem ale we wtorek jechałam jeszcze raz bo zostawiłam ładowarkę i byłam przy okazji zawieźć odkurzacz do serwisu. Po powrocie staram się odgruzować chałupę po tych kilku dniach. U mnie dzisiaj 14dc i staranka pełną parą ( do tego się człowieki stęskniły to jest jeszcze fajniej :-)).

Gratuluje zafasolkowanym i tule te wszystkie którym sie nie udało, tym bardziej po kilkunastu razach przeżywania tego samego wiem co czujecie.

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę :**********************

Witajcie.

Ja co prawda nie z kuj-pom. ale mam tam rodzinke ;D i w Bydgoszczy i w Topruniu, w Grudziądzu, w Ciechocinku, w Aleksandrowie Kuj. :) Więc w razie co - na spotkanie również się piszę. :-D

U mnie dziś 31dc, @ brak, testy negatywne... pewnie dziś przylezie. Podbrzusze ciągnie na maxa.

Miłego dzionka

black-tea <przytul> trzeba mieć jeszcze nadzieje. Pisałam wczoraj, że krwawienie nie przekreśla ciąży. Nie załamuj się. Jak w tym cyklu nie wyjdzie, to w przyszłym i na pewno dane będzie Tobie zostać mamą :*

Dlaczego większość osób mieszka daleko ode mnie? :( Ja jestem z Warmińsko_Mazurskiego. Pochodzę z Olsztyna, a obecnie mieszkam koło Olsztyna w Wójtowie.

Ostatnia edycja:
reklama
wiem, ze objawy jakie mam mogą siadczyć zarówno o ciąży jak o @

co do spotkań....byłam w pierwszej ciazy na fajnym fotum gdzie spotykałyśmy sie w ciąży a potem organizowałyśmy wspólne wyjazdy na weekend z całymi rodzinami :D było genialnie minęło 5 lat do dzisiaj mam z częścią wspaniały kontakt

Do góry