reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Susel bo dostaniesz zaraz po galotach :p albo nie, ugadam sie z twoja krewetka zeby Ci dala popalic za to jakie Ty w ogole glupoty przyjmujesz do wiadomosci ze krewetki w jaju nie ma !!! olaboga :p
brzuchol Ci urósł, wzdecia i slinotok :p co Ci jeszcze krewetkosław ma wyslac za znaki ze sie stoluje w twoim brzuchoslawie !!!!

nie pindol glupot i sie nie zamartwiaj bo zobaczysz ze ja Cie odwiedze i z terroryzuje :p

reklama
:-D:-D:-D watpliwosci jestes boska!!! no tylko moglaby sie ta krewetka na USG pokazac. no ale nic, czekam az laskawie sie do mnie usmiechnie z ekranu a w miedzyczasie bede sobie czytac codziennie Twoja wiadomosc na poprawe humoru :-)

od razu lepiej gadasz :p no masz szczescie :D dopiero jak Ci znowu palma odbije do jajowodow to zrobie czarne machloje z ta mniejsza czescia Ciebie :p
oj Mama Mama :p jak Ty zes mogla zwatpic w swoje dziecko :p ! :D

Susel - myślę, że dziewczyny mają rację, żeby spróbować do innego lekarza i to koniecznie. Trzeba mieć w takiej sytuacji pewność. A jak lekarz u którego byłaś jest kiepski w odczytywaniu usg ? Ja też wierzę, że jeszcze nic straconego...
A powiedz mi jeszcze - zaparcia to też jest objaw ?

Ja dorzuciłam serduszko jak tylko mąż wrócił z pracy. Mijał się w drzwiach z dzieciakami, które na roraty koniecznie chcą chodzić codziennie. Także chata była wolna i szybko to wykorzystaliśmy ;-)

Zaczynam mieć znowu nadzieję...

no watpliwosci dzis stalam sie Twoja fanka! :-p trzymam mocno kciuki zebym ja Cie mogla mamuska niedlugo nazywac :-)

wanda no ta moja gin byla bardzo mloda wiec nie wiem jak z jej doswiadczeniem w odczytywaniu USG. sprawdze, sprawdze i dam znac. a poza tym to ekstra ze udalo sie dorzucic serduszko. oby tempka juz pieknie rosla! a co do zaparc to czytalam w kilku miejscach ze to objaw, wiec chyba jest.

Ostatnia edycja:
Wandzia- super, że Wy już po akcji, hihi :) Bzykaczki z Was z mężusiem dwa :-D

Suseł- wszstko będzie dobrze! Zobaczysz, że ginka się myliła i na pewno będziesz tulić w ramionkach za kilka miesięcy to "puste jajo" :-) A Ty teraz jakos plamiłaś/ krwawiłaś??

Susel to faktycznie, trzeba sprawdzić gdzieś jeszcze. Miałam znajomą, która była u jednej babki na usg, już nie ważne w jakim celu, bo akurat nie ciążowym i jej powiedziała że jest wszystko ok. Ale coś ją tknęło i poszła do drugiej, która zobaczyła z tego co pamiętam to dość duże torbiele na jajnikach. Także różnie może być. Zwłaszcza jak piszesz że młodziutka, to mogła nie mieć tyle doświadczenia.

Anula - no kurczę, jak dzisiaj ten skok tempki zobaczyłam, to aż żałowałam, że wczoraj wieczorem focha strzeliłam na męża :-D Także jak tylko przyszedł do domu to od razu hihi...

Wanda szkoda, że nie masz testów owu to byś sprawdzila co i jak. W każdym razie oby to serduszko odpowiednio zaowocowało :)
A zaparcia to jak najbardziej objaw ciąży, choć akurat mnie nie dotyczył w pierwszej ciąży, zobaczymy jak będzie teraz

Osoby usunięte z poczekalni:
1. Gofka, nieaktywna, ostatni post 4-10-2013
2. Augustynka ostatnio aktywna 7-10-2013 ( na staraczkach 2013 napisała 3 posty i od tego momentu cisza!), ostatni post 7-10-2013
3. Hania$ ostatnia aktywność 11-10-2013

Starających się:28
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
Casablanca - @ 27.11

wanda_23 - @29.11

Anula1988 - @ 2.12
Grudzien

milka33 - @ 4.12
Anna223 - @ 6.12
Olusia7982 - @ 7.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,Ulika,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny wieczorową porą:-) Ja obecnie na zwolnieniu do wczoraj, ból gardła. Dziś już chrypie. Pewnie jutro, najpóźniej w czwartek stracę głos. W mojej pracy to norma, przynajmniej raz do roku tracę głos, tak, że nikt mnie nie rozumie.
Dzis odebrałam wyniki posiewu z pochwy i na szczęście wszystko ok. A tak się bałam że jak maż ma bakterie w nasieniu to i ja będę mieć, na szczęście tak nie jest. W końcu jakiś pozytyw.
Poza tym wczoraj odwiedziła mnie moja siostra z trzy miesięcznym bobasem. Jak takie małe dzieci są słodkie:-)

Susel trzymam kciuki by wszystko było dobrze

Do góry