reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hejka :-)

OLUSIA jak wynik? Bo aż mnie skręca.. nie każ ciężarowce tak się stresować ;-)

MALUŚ przykro mi z powodu I kreski.. widzę, że pragniesz dziecka.. może zaczniecie się starać? :-)

WANDA całkiem możliwe że owu teraz była hmmm.. :-) mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&!!

RITTA również powodzenia!!

GOCHSON &&&&&& za piękną owulkę :tak:

PIASKA mi OvF pomógł więc życzę Ci tego samego :-)

a mnie dzisiaj coś podbrzusze bardziej pobolewa.. a jeszcze muszę jechać popołudniu do pracy :confused:

reklama
Goshon tak, zrobiłam nowy wykres, bo skończył mi się abonament,a nie chcę płacić.

Natkusia taaa, owu może być teraz ale serduszek brak. Wczoraj mąż próbował a ja głupia nie chciałam... Ech.

Piaska trzymam kciuki :D

Maluś
ja już nie wiem kochana co z Tobą. Zrób może albo betę, albo idź do lekarza, bo to mogą nie być przelewki.

Wanda ja uważam, że wszystko jest możliwe. Korzystaj z mężem i tyle :)

Gochson nie zastanawiaj się zbytnio tylko korzystajcie z mężem :D

Witajcie!
Nie no nie mówcie, że Olusia nie dała znać. Olusia, jeśli to czytasz to nie ładnie z Twojej strony, bo my tu wszystkie od wczoraj jak na szpilkach siedzimy i strasznie mocno trzymamy kciuki!

Piaska- oby się udało Ci kochana, życzę Ci tego z całego serca, jak i każdej z nas!

Maluś- no nie mów, że dalej nie poszło ani w te ani w te! Kurcze, poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nic się nie wyklaruje,to chyba pora do gina się umówić :-(

Suseł- jak się czujesz??

U mnie dalej cisza, @ brak. Ale nie mam nadziei, bo wczorajszy test miał tylko jedną kreskę :no: Nie wiem, może jutro rano jeszcze raz zrobie test, ech, ale watpie...

Gochson- bierz się do robotki dzisiaj z mężem, bo wykresik wskazuje, że to już najwyzsza pora! :-D

Gochson, Anula dziekuje ze pytacie. czuje sie dobrze i nawet doszly objawy wiec troche glupieje i nadzieja troche wzrosla, ale wole sie pozytywnie nie nastawiac bo potem bedzie wieksze rozczarowanie. wizyte mam za tydzien w srode (11.12) ale dostalam namiary na gina z dobrym sprzetem i tak sobie mysle zeby tam pojsc, tylko jeszcze nie wiem kiedy.

trzymam za was kciuki!

Susełku - jeśli ma przyjśc rozczarowanie to i tak bedzie bolesne choćbyś nie wiem jak negatywnie sie nastawiała......
Trzymam kciuki bys zobaczyła fasolinkę i leć jak najprędzej to tego drugiego gina byś się niepotrzebnie nie zamartwiała:tak:

Susel ja tez uwzam, zebys poszla do tego drugiego, np pod koniec tygodnia wtedy już na pewno bedzie coś widać więcej. A jakie objawy przyszły? Mdlości?
edit. juz wiem doczytałam na zaciążonych staraczkach ;)

wikki wypilam dzisiaj zimna kawe i bylo mi po niej niedobrze i juz myslalam ze to mdlosci, ale przeszlo wiec chyba tak sie poczulam tylko dlatego ze zimnej kawy sie nie pije :-p dostalam za to slinotoku i zaparcia.

iwo chyba poslucham Ciebie i wikki i pojde pod koniec tygodnia.

U mnie nadal cisza co do @ tylko brzuch co jakiś czas pobolewa i jajniki bolą i to niesamowicie ;/ Co do testów to chyba poczekam parę dni i wtedy pomyśle. Do ginekologa nie wiem kiedy pójdę, bo nie mam nawet jak. M cały czas pracuje ;/ Kurde jak zwykle coś nie tak jest.

Dzisiaj byłam z małą na szczepieniu i powiem szczerze, że nie jestem zadowolona. Głupia baba potraktowała nas strasznie;/ Dobrze, że małej nic nie jest i na razie dobrze się czuje. To jest najważniejsze.

Ritta, jak sobie życzysz. Życzę powodzenia :)

Starających się:27V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
Casablanca - @ 27.11

wanda_23 - @29.11

Anula1988 - @ 2.12
Grudzien

milka33 - @ 4.12
Anna223 - @ 6.12
Olusia7982 - @ 7.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,Gofka,tamaguczi,melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia,leemoncia, agamemnon

reklama
susel dziewczyny maja rację, lepiej idź do drugiego lekarza, moja koleżanka miała podobnie jak Ty, nie miała @, testy negatywne, na usg nic nie wyszło, puste jajo ale coś jej nie dawało spokoju i poszła do innego lekarza 1,5 tygodnia później i okazało się że jest dzidziuś, więc jeszcze nic straconego, lepiej zawsze sprawdzić jeszcze u kogoś innego.
Trzymam kciuki żeby było dobrze :-)

Malusiolka też trzymam kciuki :-)

Do góry