Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam sie i ja... :-) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego ogromnego grona....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aa, o kurczę.. A to dziwne rzeczywiście. Nie rozumiem za bardzo. Wy się staraliście, okres się zatrzymał, beta wzrosła. Przegapiłam informację, że lekarze stwierdzili, że to jednak nie była ciąża. Napisałam, że to dobrze - myśląc, że wartości bety coraz niższe po poronieniu. A któryś z tych lekarzy wytłumaczył z jakiej przyczyny może beta sama z siebie rosnąć i zatrzymać okres? Bo wiem, że dla niektórych lekarzy ciąża biochemiczna, czyli wtedy, gdy zapłodniona komórka nie zagnieżdża się jednak (ale testy wychodzą) nie jest jeszcze nazywana ciążą. Gdy zaczęłam ronić pierwszą ciążę ok 7 tygodnia, to pojechałam do szpitala, a tam lekarz mi powiedział, nie badając mnie wcale, że do 10 tygodnia to nie jest ciąża. Ale ten to jakiś debil był, wybitny debil.Cyntia - ale czego niskie wartości ? Bo chyba nie zrozumiałam o co Tobie chodziło. Kurczę, nie wiem sama co o tym wszystkim myśleć, ale dwójka lekarzy powiedziała, że to nie była ciąża ani poronienie tylko zaburzenia hormonalne - więc tym bardziej dziwne to wszystko.