reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

zonqa trzeba popraic moj wiek 27 koncze w lutym!

Kobietko o dziwo dzisiaj nie jest az tak tragicznie ale i tak mdłosci sa!A do tego zdenerował mnie moj budowlaniec bo troszke musze pozmieniac w domku a budowa trwa!

Just bzdurki piszesz heh

reklama
no taki urok ciężarnych , mdłości , zawroty głowy i inne objawy ,a śpisz dużo?Moja siostra przy ciąży zawsze spała jak zabita.To fajnie,że budowa trwa to ile jeszcze zostało do końca budowy , kiedy przewidujecie się wprowadzić?

ze spaniem to raczej nie wysypiam sie bo chodze pozno spac a w nocy latam czesto siusiac no i od czasu do czasu młody sie obudzi to wstac trzeba do niego !
A wprowadzic sie mamy jakos w pazdzieniku lub listopadzie zobaczymy jak kasa nam pozwoli :)

Poprawione

Nasze sukcesy:
Karola- 27 lat, syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia

Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea- 28 lat, syn 2 lata, starania czerwiec 2012
Jagisia- 27 lat, syn 15 miesięcy, starania wakacje 2012
JustkK- 28 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka

Karola- ale fajnie będziecie mieli , własny domek ,a my z M i mamą na 37m kwadratowych siedzimy i to się raczej nie zmieni , chyba ,że kiedyś wprowadzimy się do mieszkania po babci (niech żyje jak najdłużej) , tamto jest większe i można urządzić pokoik dla dziecka no i mam tam w tej miejscowości pod ręką 2 siostry i brata w razie czego miałabym z kim zostawić dzidziusia, one już odchowają dzieci zanim ja urodzę.
Ja też od lutego będę o rok starsza
:zawstydzona/y:
Trojan - witaj:):-)

reklama
No dziewczynki jestem....młoda uśpiona, zmywarka włączona pralka tak samo w domu ogarnięte tylko rozpalać mi sie nie chce a zimno strasznie.

Justk- bądź tu jak najczęściej wystarczy że nam odpowiada twoja obecność resztą sie nie przejmuj.
Karola- No to powolutku do przodu i nie długo będziesz miała dylematy czy dywan niebieski czy wiśniowy....oj uwielbiam zakupy do domu. No a mdłości jak dobrze wiesz to przejdzie i wtedy będziesz sie cieszyć w 200% z fasoliny.
Kobietka- nich babcia żyje jak najdłużej zgoda ale perspektywe masz wiec tylko sie cieszyć że kiedyś może bedziesz na swoim....i te same dylematy co karola bedziesz mieć.
zonga- jak zajęcia syna? co to za zajęcia? jakaś rehabilitacja czy może zabawy?
trojan- zaglądaj częściej to może poznasz wszystkie dziewczyny
Jordzik- Jak tam wyprawa do lekarza? spacer udany? jak nasze maleństwo sie czuje? zdrowsza już Łucja? Piłaś dziś Jord jakieś płyny? a jadłaś? przypominam żeby nie było:-D
Bunny -a ty co znowu cie wcieło...? oj może nasza mała fasolinka dokucza hm? no to jak sobie poprzytulasz kibelek to wpadnij skrobnąć 2 słowa. Pamietamy o Was.

Mamusie 2013 mam niusy na:ninja2:

Ostatnia edycja:
Do góry