reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

zonqa trzeba popraic moj wiek 27 koncze w lutym!

Kobietko o dziwo dzisiaj nie jest az tak tragicznie ale i tak mdłosci sa!A do tego zdenerował mnie moj budowlaniec bo troszke musze pozmieniac w domku a budowa trwa!

Just bzdurki piszesz heh

reklama
no taki urok ciężarnych , mdłości , zawroty głowy i inne objawy ,a śpisz dużo?Moja siostra przy ciąży zawsze spała jak zabita.To fajnie,że budowa trwa to ile jeszcze zostało do końca budowy , kiedy przewidujecie się wprowadzić?

ze spaniem to raczej nie wysypiam sie bo chodze pozno spac a w nocy latam czesto siusiac no i od czasu do czasu młody sie obudzi to wstac trzeba do niego !
A wprowadzic sie mamy jakos w pazdzieniku lub listopadzie zobaczymy jak kasa nam pozwoli :)

Poprawione

Nasze sukcesy:
Karola- 27 lat, syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia

Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea- 28 lat, syn 2 lata, starania czerwiec 2012
Jagisia- 27 lat, syn 15 miesięcy, starania wakacje 2012
JustkK- 28 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka

Karola- ale fajnie będziecie mieli , własny domek ,a my z M i mamą na 37m kwadratowych siedzimy i to się raczej nie zmieni , chyba ,że kiedyś wprowadzimy się do mieszkania po babci (niech żyje jak najdłużej) , tamto jest większe i można urządzić pokoik dla dziecka no i mam tam w tej miejscowości pod ręką 2 siostry i brata w razie czego miałabym z kim zostawić dzidziusia, one już odchowają dzieci zanim ja urodzę.
Ja też od lutego będę o rok starsza
:zawstydzona/y:
Trojan - witaj:):-)

reklama
No dziewczynki jestem....młoda uśpiona, zmywarka włączona pralka tak samo w domu ogarnięte tylko rozpalać mi sie nie chce a zimno strasznie.

Justk- bądź tu jak najczęściej wystarczy że nam odpowiada twoja obecność resztą sie nie przejmuj.
Karola- No to powolutku do przodu i nie długo będziesz miała dylematy czy dywan niebieski czy wiśniowy....oj uwielbiam zakupy do domu. No a mdłości jak dobrze wiesz to przejdzie i wtedy będziesz sie cieszyć w 200% z fasoliny.
Kobietka- nich babcia żyje jak najdłużej zgoda ale perspektywe masz wiec tylko sie cieszyć że kiedyś może bedziesz na swoim....i te same dylematy co karola bedziesz mieć.
zonga- jak zajęcia syna? co to za zajęcia? jakaś rehabilitacja czy może zabawy?
trojan- zaglądaj częściej to może poznasz wszystkie dziewczyny
Jordzik- Jak tam wyprawa do lekarza? spacer udany? jak nasze maleństwo sie czuje? zdrowsza już Łucja? Piłaś dziś Jord jakieś płyny? a jadłaś? przypominam żeby nie było:-D
Bunny -a ty co znowu cie wcieło...? oj może nasza mała fasolinka dokucza hm? no to jak sobie poprzytulasz kibelek to wpadnij skrobnąć 2 słowa. Pamietamy o Was.

Mamusie 2013 mam niusy na:ninja2:

Ostatnia edycja:
Do góry