reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

kobietka- ja też uwielbiam tą zupkę mniam mniam zresztą ja kalafiożerna pod każdą postacia. Powiem Ci że mi to nie przeszkadza i jak dla mnie prawidłowo nas opierdziela bo powinniśmy już wziąć ten kościelny. No ale narazie kasa na co innego idzie więc śłub odorczony jak i staranka.
Jagisia- no witamy witamy i zapraszamy.

reklama
Jagisia- witaj u nas rozgość się w naszej poczekalni:tak:
Diablica- to tak jest u nas też był problem z kasą na ślub ,ale mój M miał założoną polisę i potem musiał sprawę założyć w sądzie i domagać się kasy z tej polisy bo tak się robi no i dostał spory zastrzyk gotówki wtedy wzięliśmy ślub , ale kiedyś wszystko było tańsze ,a teraz szkoda gadać....
To zapraszam Cię na zupkę:-)

Dziekuje za miłe przyjecie do poczekalni;-)

Krótko o sobie... tak wiec jestem z Dolnego Śląska, mam 27 latek, pracuje jako nauczycielka i mam kochanego synka Mikołaja, który urodził sie w październiku 2010. No i coz jeszcze, pytajcie jak chcecie cos wiedziec.

Mam jeszcze pytanie techniczne. Jak dodac suwczek, bo jak wchodze na edycje profilu to nie widzet tego. Albom slepa:crazy:

JustK- może to cisza przed burzą........:-Dzara się wszystkie znajdą i nie będziemy nadążać.
ja wcinam jabłuszko błoga chwila karmienia u mnie ,ale powiem wam ,ze to już 5 dzień diety i jestem z siebie dumna ,że wytrwałam jeszcze trochę i może następny kilogram poleci w dół.
Jagisia- ja kopiuję cały suwaczek i go wklejam w sygnaturę
:tak: i mi działa.
No to widzę ,że kolejna mamusia do nas dobiła, ja jestem bezdzietna jeszcze , dopiero czekam na staranka w 2013 roku bo biorę leki do tego czasu.Tam powinnaś mieć syganturę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak miło znowu wejsc na wątek i zobaczyc weteranki w akcji :) Juz dawno tak nie było az się chce pisac :)
Ja własnie zrobiłam sobie mła przerwe w pracy i biegałam po centrum handlowym za rękawicami narciarskimi bo moj brat obudził sie ze nie ma ich a o 18 wyjezdza na narty hehe gamon!

Jagisia- witam witam i zachęcamy do czestego odwiedzania wąteczku!

może ta cisza to reakcja alergiczna na moje pojawianie się, bo kiedyś na otwartym działo się dużo więcej
witaj Jagisia, ja mam synka z października 2009- straszny łobuz

Karola - witaj:-) pisz nam jak się czujesz szybciutko?
ja muszę wyskoczyć do sklepu ,ale zaraz wracam.
:tak:
JustK- no co Ty , rozkręcimy się zobaczysz:tak:

reklama
Witam Jagisia.

Listę staraczkowa uaktualniona

Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia

Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea- 28 lat, syn 2 lata, starania czerwiec 2012