reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

dziewczyny, nurtuje mnie od jakiegoś czasu pytanie, nie moge sobie znaleźć odpowiedzi
nie na temat tego forum, ale może któraś wie...

dlaczego podczas operacji zakleja się oczy pacjentowi ?

juz nawet wpisałam takie pytanie na obeznani.pl, ale nikt mi nie odpowiedział...

a tu coś na dobry początek dnia http://demotywatory.pl/page/2
bliźniaki to fajna sprawa, nie obraziłabym się za taki dwupak

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja
Diablica- wczoraj przysnęłam M siedział przy kompie ,a ja spałam do jakiejś 19:szok:potem kolacyjka i do wyrka oglądałam fragmentami ten film o którym pisałaś , jak cesarzowa przyłapała syna na figlach:-p.
Jord, Bunny zaglądajcie częściej o ile wam czas pozwoli:tak:
JustK- witaj , nie mam pojęcia czemu zaklejają oczy :no:
Zonqa ,Kinga - dzień dobry
:-)
Dziś musiałam posprzątać bo mamy kolędę od 17 więc od tej godziny mnie nie będzie do nie wiem której.

kobietka- brakowało nam cie wczoraj....pucuj pucuj a po kolędzie wracaj.
Justk- może ludzie sie budzą w czasie operacji albo mimo narkozy otwierają im sie oczy i wysychają no tak teoryzuję
dobre jest to z niuńkiem w wanience uśmiałam się dzięki. kiedyś częściej tam zaglądałam

Diablica- miło mi to słyszeć, a raczej czytać :-)
już wypucowałam ileż można pucować przyjdzie pomodli się pomerda kropidłem i pójdzie ot taka kolęda ,a ma być nowy ksiądz z nowej parafii bo nas przenieśli zobaczymy jakie będzie ten nowy ksiądz.Znowu będzie ,że małżeństwem jesteśmy ,a dzieci nie ma
:rofl2:
Dziewczyny ,a na którym leciała ta czarodziejka?ja kiedyś coś luknęłam ,ale mi M zaraz przełączył.:dry:

1326903363_by_machmat93_500.jpg nie mogłam sie powstrzymać

kobietka to u nas na odwrót a dziecko macie a małżeństwem nie jesteście[kościelnym]

dobra zostawiam was i lece popsrzątać domostwo bo młoda znów swoich porządków narobiła....uwielbia wszystko z szafek wyciągać i rzucać po podłodze...teraz lata ze skarpetami a przed chwilą biegała z dekielkami od garów no co za żywe dziecko

Dobre:-D
no to widzę , u Was też komentarze , ehh Ci księża tak sami rodziny nie zakładają ,a się wymądrzają , a nawet dzieci mają niektórzy....ehh szkoda gadać , wg mnie to żeby mówić coś o zakładaniu rodziny to trzeba najpierw coś o tym wiedzieć

Witam dziewczyny,

jestem tu nowa, ale moze moglabym z wami pokonwersowac? Jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, to chcialabym z m zaczac od wakacji starana o druga dzidzie ( synek Mikolaj ma obecnie 15 miesiecy) i zostac mama w 2013 roku.

reklama
Witam dziewczyny,

jestem tu nowa, ale moze moglabym z wami pokonwersowac? Jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, to chcialabym z m zaczac od wakacji starana o druga dzidzie ( synek Mikolaj ma obecnie 15 miesiecy) i zostac mama w 2013 roku.

Hej
Zapraszamy do dyskusjii :tak:jesli chcesz to napisz nam Cos o sobie ...

Do góry