reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

No na szczęście już jestem w miarę "wyleczona" ;-) Ale aplikowałam cicaplast, zeby sobie przyspieszyć regenerację naskórka, bo był na serio wielki dramat, a każda wizyta w tolaecie była katorgą ;-) Jakam stara, takam niedoświadczona :-D
A zaproszenie następnym razem otworze, bo cos mi opera szwankuje i nie moge klikając na coś tego otworzyć.. musiałabym zrestartowac komputer, a ... mi sie nie chce :-D

reklama
Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013

???
diablicy3010
joweg
phoenix
wisieńka
karola1917

DOBRANOC
fajna lista! :tak:

sorki że nie popiszę ale doba dla mnie zbyt krótka ostatnio.
padam na twarz.

A moze zrobimy tez taka liste ktora kiedy ma testowac ? a z tym problemu nie powinno byc bo jak narazie mamy tylko dwie staraczki ...bedzie wiadomo kiedy bedzie testowankoi za ktora trzymac kciuki :tak:

reklama
Do góry