reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

No na szczęście już jestem w miarę "wyleczona" ;-) Ale aplikowałam cicaplast, zeby sobie przyspieszyć regenerację naskórka, bo był na serio wielki dramat, a każda wizyta w tolaecie była katorgą ;-) Jakam stara, takam niedoświadczona :-D
A zaproszenie następnym razem otworze, bo cos mi opera szwankuje i nie moge klikając na coś tego otworzyć.. musiałabym zrestartowac komputer, a ... mi sie nie chce :-D

reklama
Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013

???
diablicy3010
joweg
phoenix
wisieńka
karola1917

DOBRANOC
fajna lista! :tak:

sorki że nie popiszę ale doba dla mnie zbyt krótka ostatnio.
padam na twarz.

A moze zrobimy tez taka liste ktora kiedy ma testowac ? a z tym problemu nie powinno byc bo jak narazie mamy tylko dwie staraczki ...bedzie wiadomo kiedy bedzie testowankoi za ktora trzymac kciuki :tak:

reklama
Do góry