reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Dziewczyny PAPA
Wisieńka
Fanka BB :)
Pozdrawiam , nadal jestem w dolinie. Jak się pozbieram to na pewno się zjawię bardziej intensywnie
zonqa
Szał, dziki szał...
Hej hej my już na nogach zaraz śniadanko i na 10.30 ruszamy na zajęcia Fifka.
Jaka okropna pogoda brrr.
Młody sobie pospał nieźle bo poszedł spać przed 19a wstał o 9
Zmykam szykować śniadanie i uciekam na zajęcia i jakieś zakupy
Miłego dnia
Jaka okropna pogoda brrr.
Młody sobie pospał nieźle bo poszedł spać przed 19a wstał o 9
Zmykam szykować śniadanie i uciekam na zajęcia i jakieś zakupy
Miłego dnia
Wisieńka
Fanka BB :)
Postanowiłam wziąc się w garśc i zacząć mysleć pozytywnie. mam nadzieję, ze będę trzymała sie postanowienia i jakoś dobre fluidy przepędzą problem.
Połozyłam Milę spać i zasiadlam do śniadanka. Jajecznica z 2 jajek na beztłuszczówce i 2 kromki chrupkiego z pomidorem. Do tego zbozowa bez cukru.Więc jak widzicie dalej jestem na diecie. Mimo zdrowego jedzonka i ćwiczeń spadło mi tylko0,5 kg w 10 dni. jakiś koszmar. Głodzić się nie moge bo karmie , więc co wiek i metabolizm??? Nigdy nie miałam problemów ze schudnięciem a tu nagle klops,. Glupie 5 kg jest problemem...........
Prócz tego dzis mamy księdza ale musi go przyjąć Maciek sam bo mamy rehabilitację Mili we Wro w nowym osrodku. Na pewno sobie poradzi a mimo to się stresuje. My ze wzgledu na godziny wieczorne dziś i poranne jutro będziemy spac u sister bo P ma na rano do pracy i nie mialabym czym rano jechać. Sister ma wolne to0 nie tylko pozyczy mi auto ale też pojedzie ze mną rano do lekarza.
Pogoda u nas wstretna, zaraz biorę się za szybki porządek a jak Mila się obudzi pedzimy po świeczki.
Miłego dnia kochane i witam wszystkie staraczki, których nie miałam szans poznać.
Połozyłam Milę spać i zasiadlam do śniadanka. Jajecznica z 2 jajek na beztłuszczówce i 2 kromki chrupkiego z pomidorem. Do tego zbozowa bez cukru.Więc jak widzicie dalej jestem na diecie. Mimo zdrowego jedzonka i ćwiczeń spadło mi tylko0,5 kg w 10 dni. jakiś koszmar. Głodzić się nie moge bo karmie , więc co wiek i metabolizm??? Nigdy nie miałam problemów ze schudnięciem a tu nagle klops,. Glupie 5 kg jest problemem...........
Prócz tego dzis mamy księdza ale musi go przyjąć Maciek sam bo mamy rehabilitację Mili we Wro w nowym osrodku. Na pewno sobie poradzi a mimo to się stresuje. My ze wzgledu na godziny wieczorne dziś i poranne jutro będziemy spac u sister bo P ma na rano do pracy i nie mialabym czym rano jechać. Sister ma wolne to0 nie tylko pozyczy mi auto ale też pojedzie ze mną rano do lekarza.
Pogoda u nas wstretna, zaraz biorę się za szybki porządek a jak Mila się obudzi pedzimy po świeczki.
Miłego dnia kochane i witam wszystkie staraczki, których nie miałam szans poznać.
K
kobietka22
Gość
Pxoenix trzeba dopisać na kwiecień/maj
ja się witam , środowo:-)
dziś prawdopodobnie będę miała gości więc muszę trochę pogarnąć.
Jord- dobrze ,że masz już dentystę ja nadal się nie zebrałam na odwagę
Wisieńka- życzę Ci szybkiego powrotu do formy.
ja się witam , środowo:-)
dziś prawdopodobnie będę miała gości więc muszę trochę pogarnąć.
Jord- dobrze ,że masz już dentystę ja nadal się nie zebrałam na odwagę
Wisieńka- życzę Ci szybkiego powrotu do formy.
reklama
K
kobietka22
Gość
Joweg- no wszystkie gdzieś pouciekały , a ja nadrobiłam już forum i biorę się za porządki jeszcze do sklepu muszę wyskoczyć.