reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

kobietka22- nom a ja sie dzis lenie :) musze jeszzce garki umyc bo juz z 3 dni czekaja na mnie i jakos sie nie moge zebrac :D i potem znow do roobty :D

reklama
Ja też już po zakupach, zupka dla dzieciaków wstawiona zaraz będą pałaszować.

Pogoda okropna, że aż nie chce się z wyrka wychodzić.

Wisieńka, ja ponad rok temu byłam na diecie pod okiem dietetyka i póki nie było problemów i zmartwień to waga spadała a jak się zaczeły to kicha Dieta opierała się na małych 5 porcjach jedzenia co 3 godziny. Było tam wszystko chleb pełnoziarnisty, mleko, sery, wędlina i dużo warzyw i trochę owoców bo wbrew temu co się sądzi owoce są bardzo kaloryczne A moimi ćwiczeniami były codzienne spacery z młodym przynajmniej 2 godziny szybkiego marszu.

Mi też by się przydała dietka:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ja też powinnam schudnąć ,ale jakoś mi nie wychodzi:zawstydzona/y:utyłam na lekach 14kg w ciągu 4 miesięcy i nie mogę tego teraz zrzucić.

Witam kochane 'Staraczki' i przyłączam się do tematu. :) Ja to jako weteranka - Staraczka 2010, 2011 i nic tego ehh. A obecnie staranie musi poczekać. No, ale miejmy nadzieję, że ten 2013 będzie szczęśliwy!
Miłego Dnia dziewczyny :)

Ciocia Klocia- witaj w naszym gronie rozgość się w poczekalni na dwie kreseczki :tak:
to kiedy przystępujesz na całego do staranek?

Joweg- oby ziółka podziałały pozytywnie:tak:
Jord- pójdę pójdę tylko muszę się nastawić.
No po garnęłam trochę teraz zdejmę jeszcze pranie i mam czas na kawkę
:-p

reklama
Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- starania kwiecień/maj 2012
Joweg- starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013

???
Wisieńka
Karola1917
Ciocia Klocia

Ciocia Klocia wpisuj się na naszą staraczkową listę

Dzieciaki zjadly Starsze poszło z psem na space a ja przed kompem szukam samochodu:confused:

Do góry