reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013

???
diablicy3010
joweg
phoenix
wisieńka
karola1917

Jeśli kogoś brakuje to niech się melduje i wpisuje.

Zonqa Joweg planuje stranka na maj 2012 ale nie wiem czy moge ujawnic jej wiek na ogolnym,a nie wiem czy tu o nim pisala,jak wyrazi zgode to wiek dopiszesz;-)

Ostatnia edycja:
Kobietka - my zaczynamy w kwietniu - tzn. kwiecień/maj bo to zalezy od moich mega nieregularnych @ - chcę rodzić już w 2013, więc jak @ pojawi sie początkiem kwietnia to zaczynamy starania od maja, a jak koło połowy kwietnia to już w kwietniu sie staramy :-D

Zonqua - no zgadzam się z Tobą, ze nigdy nie jest dobry czas na dziecko - ale z drugiej strony zawsze jest dobry czas ;-) Nie wiem jak to działa, ale tak jest - jak sie już zajdzie w ta ciązę to potem sobie człowiek daje radę, a jak tak się planuje i planuje (jak ja ;-)) to co chwilę się odkłada starania bo costam.. Ja startuję kwiecień i koniec kropka! Choćby się paliło i waliło :-D

Jordgubbe
- no może jak mąż zobaczy, ze juz nie naciskasz to sam zacznie odczuwać potrzebę :-D A jak nie to wciąż i nadal zapraszam do mojego, który męczy i męczy, zeby to już ;-)

Edyta - no zaglądałabym częściej, ale totalnie nie mam jak :-( Ostatnio tyle tego wszystkiego na głowie, ze aż szkoda gadać.. W tym miesiącu do tej pory był luz, a teraz do końca miesiąca jeszcze 7 dyzurów przede mną i az mi ręce opadają - i nic się nie chce ;-) Ale ogólnie rzecz biorąc pamiętam o Was i jak nie ciałam to przynajmniej duchem jestem z Wami :-D Trzymam kciuki żeby remontowe wyliczenie wyszło jak najmniejsze :-) Tak sobie czytałam, ze o trzeciego malucha staraliście się 2 lata - no i przezyłam szok - jakos tak mój mózg poskładał sobie fakty, ze macie trójeczkę, więc na pewno szybko wam to zachodzenie w ciążę wychodzi, a tu taka niespodzianka.. Nie powiem, przestraszyłaś mnie, bo ja jakoś tak pewna jestem/byłam swoich możliwości i ze jak tylko się zaczniemy starać to i druga fasolka pojawi się rach-ciach (w końcu ze Stasiem problemów nie było), a tu taka szklanka wody przypominająca, ze nie zawsze tak jest - no niedobra jesteś, że tak burzysz mój światopogląd ;-)

Heh, widzę, że juz listy potworzone, wszystkie dziewczyny w gotowości ;-)
A w kwestii dentysty to wybieram sie od miesiąca kiedy to z ugryzłam kawałek kości w sosie (no pech to pech) i kurcze ułamał mi sie kawałek dolnej czwórki - niby mały, na środku, ale tak na serio nie widzę, bo to między czwórką a piatką i może sięga to włamanie głęboko - a bakterie kurcze czyhają ;-)

Aha, mam do Was ODEZWĘ ;-) Pilnujcie bardzo, zeby maluszkom sie odparzenia nie robiły! Jestem po 7 dniach biegunki (w czasie brania antybiotyku) i mi sie zrobiło odparzenie i UMIERAM - odtąd tym bardziej będę uważała, zeby Stasiowi i potem kolejnym malcom sie odparzenia nie robiły bo to koszmar nad koszmary.. No i koniec odezwy :-D

reklama
Phoenix dostalas zaproszenie ...:tak: na odparzenia zastosuj sudocrem nam pomagal,a jest jeszcze bardzo dobry tormentiol...

Do góry