reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Heh, mój Staszko też ma okresy niejedzenia poprzetykane okresami bardzo ładnego jedzenia - no nigdy nie sadziłam, ze moje dziecko może nie lubic jeść ;-) No przesadzam, bo niejadkiem jest tak pół na pół z bardzo dobrym "jadkiem" - ale zgadzam się w 100% z Jordgubbe, wśród jedzenia nikt z głodu nie umarł ;-) Inna sprawa, że na własnej skórze wiem jak to jest byc mamą dziecka nie chcącego jeść, wszystko by sie oddało, zeby choc trochę skubnął - no nie wiem jak Wy, ale ja cierpie straszne katusze jak Staszko taki (w moim mniemaniu) głodny chodzi ... No i w takich sytuacjach sobię mówię, ze zaczynam byc jak moja Mama: "córciu, ubierz sie cieplej bo mi zimno" ;-)

A co do dzisiejszego jedzenia Stasia to przez cały dzień zjadł 1,5 parówki, 3 oponki serowe (no nie bijcie, ostatnio nic innego by nie jadł, codziennie przychodzi, staje przed frytownicą i cały czas powtarza "kółko, kółko, kółko" - i jak tu nie zrobic oponek? ;-)), 1,5 jajka na miękko i trochę chleba.. No a w żłobku kilka łyżek zupy, bo chyba robi strajk głodowy ;-)

Kończe na dziś, bo pora nieprzyzwoita, a na rano trzeba isc do pracy..

reklama
My mamy sofę rozkładaną i po 3 latach myślimy właśnie o prawdziwym łożu bo już mamy dość niewygody.
Do tej pory sypialnie mieliśmy w 30 metrowym salonie ale trzeba się przeprowadzić do małego pokoiku i urządzić go tak by mieściło się duże normalne łóżko małżeńskie i łóżeczko. Fifa zostanie w salonie z nowym większym łóżeczku.

Hejka:) witam was trochę obolała ale szczęśliwa ;]
Jeszcze troszke i mykamy z mężem na zakupy. wrócę to lece do pracy bo mam dziś trochę.
powiem wam pozniej co wypatrzyłam ciekawego ;)

miłego dnia!:-)

Witajcie babeczki

Troszke mnie nie bylo bo maz byl w domku i chcialam to wykorzystac,wczoraj byl u nas Bank Holiday i dodatkowy wolny dzien mial moj T,no a od dzisiaj juz normalnie do pracki poszedl ale tez nie na dlugo bo juz o 14-tej bedzie w domku :tak:Chlopcy poszli do szkoly,chociaz nie bardzo chcieli :sorry:chyba za duzo wolnego bylo ...no a ja zaraz biore sie za jakis obiadek poki maly jeszcze spi,lazienke musze posprzatac,pranko nastawic bo sie nazbieralo,a jak T wroci pojechac po male zakupy.Pogoda pod psem bo ciagle pada,jedyny plus pogody jest taki ze cieplo jest :tak:

Bunny moj Olaf tez jest strasznym niejadkiem ciezko cos w niego wmusic zresztą przestałam to robic jak ma ochote cos zjesc to sam przychodzi i mowi ze głodny jest!No ale zrobił i tak duze postępy bo przytył i ma jakies 12 km z groszem:)Lekarka była zadowolona z niego bo cały czas jakos kiepsko było z ta wagą!Kochana jak mały bedzie głodny to sam zawoła zobaczysz

ja znikam na troszkę jeszcze nie wiem jak długo....ale troszkę bo pewnie dłuższe troszkę nie wytrzymam... znów net mi się sypie.a w telefonie nie mam bo mnie się tel rozpierdzielił i mam taki stary co jeszcze o necie nie słyszał....buziole i miłego dnia wszystkim

karola to moja córa jest o rok młodsza i wazy 12,6 w ciuchach o kurczak to za dużo? no ładne te łydy ma ale dla mnie to tak uroczo wygląda taki pulpecik...zaczyna biegać to pewnie wybiega te swoje schabiki.....

Diablica- będziemy tęsknić za Tobą.
U mnie była koleżanka z córcią , właśnie je odprowadziłam , opłaciłam neta i sobie siedzę i czekam na M z obiadkiem , wczoraj żurek ugotwałyśmy z mamuśką na dziś więc mam z głowy.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
ps.dostałam w końcu @ ulżyło mi
:tak:

reklama
Bunny doczytalam ze Twoj maluszek nie bardzo chce jesc,chcialam Ci powiedziec ze moj maly do 16 miesiaca zycia jadl tylko mleko :sorry:nic nie chcial do buzi wlozyc no moze czasami zjadl troche jogurtu ale musial byc ciepy bo moje dziecko nie chce nic zimnego nawet picie mu podgrzewam ,co jest meczace no ale czego dla dziecka sie nie zrobi... teraz jada ale bardzo malo,np.zje troszke kurczaka i mala lyzeczke ziemniaczkow i to wszystko,albo kawalek jablka a jak nie chce to odchodzi i zadna sila go nie zmusi :no: bylam u lekarza i powiedzial aby sie nie martwic ze jest zdrowy,rozwija sie prawidlowo,wyniki malego sa w normie,ale jak tu sie nie martwic ???

Co do naroznika ja mam taki i sobie chwale MÅNSTAD Corner sofa-bed with storage - Gobo blue-grey - IKEA jest wygodny,ma miejsce na posciel i nie jest bardzo miekki wiec dobry na kregoslup ;-)

Do góry