reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Bunny- jak zwymiotował to może coś się przyplątało mu?tfu tfu oby nie , mojej siostry synek też taki niejadek nic nie smakuje mu zje trochę i zostawia i nie ma mocy żeby go zmusić do jedzenia.

reklama
Kobieta on dostał jabłko ugryzł i nawet nie trafiło do brzuszka . Zaraz miał odruchy wymiotne a jak widzi banana to nawet buzi nie chce otworzyć.
Nawet na noc kaszki nie chce za dużo jeść jeszcze tydzień temu wypijał 300 ml a teraz prawie 150 no i jogurty też be ja już sama nie wiem co mu dawać do jedzenia.

Znajoma na swojego tadka niejadka znalazła inny sposób kupuje mu jakieś ziółka polecone przez lekarza tylko zapomniałam nazwy tego specyfiku ,ale podobno działa wiem ,że to jest w formie syropku, ona już niewiedziała co ma robić bo jej schudł strasznie z tego niejedzenia.

kinga gdzie ty o 20 idziesz na zakupy? swoją drogą to i ja muszę sie wybrać sobie coś na dupę kupić za przeproszeniem.Urodziny chrześniaka męza sie szykują więc trza zadać szyku i pokazać się szwagierce hehe i teściówce hehe............:sad::oo2: i tak pewnie pójdę w dżinach masakra

Jord ja też młodego nie zmuszam ale tak jakoś martwię sie bo coś sie musi dziac. On jak widział jabłko to aż sie trzasł tak lubił a tu ta dzisiejsza akacja normalnie szok

Kobieta na razie nie będę mu dawać nic na apetyt bo zjadł pół parówki i monte. Piotrkowi kazałam kupić słoiczki z owocami zobaczę jutro czy zje może to na zęby. Zostały nam jeszcze 5.

Kinga Diablica proszę sie pochwalic jutrzejszymi zakupami.

Laski a ma któraś kanapę narożników? Jak sie na tym śpi? Mieliśmy kupować łoze małżeńskie ale trzeba pomyśleć o zaoszczędzeniu miejsca.

diablica na zakupy jutro! :))))
bunny my mamy narożnik. ja chwale bo miejsce zaoszczędzone i całkiem wygodnie się śpi zalezy jaką wybierzecie my mamy np twardszą gąbkę ale jeżeli ktoś ceni sobie wygodę bardziej i lubi miękko to moża dokupić materace tak jak do łoża sypialnego i wtedy jest mieciutko ;) Ja tam za miekko nie lubie bo mnie gnaty potem bolą. śpię na płasko. :tak:

My mamy narożnik. Szczerze to nie nadaje się do spania. Jedną noc jakoś da się przmęczyć, ale na dłuższą metę kiepska. Ten wysuwany materać strasznie twardy jest. Prawie jak deska. Po nocy na nim człowiek budzi się strasznie połamany,

reklama
Do góry