reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: :szok::szok: :szok::szok: :szok::szok:
Moje dziecko wytrzymało do północy i usnęło jak patrzęliśmy przez okno na petardy. Strzelali bardzo dużo i głośno a on nic .

O północy wypiłam bardzo kulturalnie picolo żeby nie było. Zaraz jedziemy do domu.

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku!!! :happy2:

Ja dziś troszke zdycham. Imprezowaliśmy do 4 rano. Syn też wytrzymał i bawił się rewelacyjnie:)
Spaliśmy do 11:-p
Miałam dziś iść do Kościoła ale nie dam rady.. źle sie czuję wiec muszę to przełożyć:zawstydzona/y:

Zjedliśmy dziś pizze na obiad.
teraz mam ochotę poleżeć przez tv.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane życze Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Bylismy na imprezie u znaomych i była tam dziewczyna w 4 miesiącu ciąży i ... też mi się zachciało!!!! Niech ten czas jak najszybciej leci!!
My też mieliśmy dzień lenistwa dzisiaj. Najpierw mieliśmy iść na 11 na msze. Nie było szans się wyrobić, więc przełożyliśmy na 17... na którą też zaspaliśmy :zawstydzona/y:

Z tym staraniem to może być tak że zaczniemy już w lutym:D zobaczymy jak to tam wyjdzie. Pozdrawiam Was cieplutko i życzę nam wszystkim owocnych starań zakończonych szczęśliwym rozwiązaniem w tym 2012 roku

Witajcie kochane noworoczno
kinga * na przywitanie, my się chyba nie znamy jeszcze.
zonqa no a my to na pewno nie*
jesli są jeszcze jakieś nowe staraczki to witam serdecznie.
Ja wracam pomału na łono forum
U nas ząbkowanie. Sylwester koszmar, pobudki całą noc co 20 minut i rezultat taki, ze wczoraj padłam o 6. Pol jeszcze na urlopie to go wykorzystuję w dzien bo w nocy to on się po prostu nie budzi.
Teraz mała spi, duzy w szkole a potem śmigamy na basen.

Czesc dziewczyny :) Składam wam spoznione ale najszczersze zyczenia noworoczne :)
NIestyety nie dalam rady wejsc wczesniej i złozyc ich bo moj Oli sie rozchorował i biegałam w piatek po lekarzach !Widze ze wszyscy zadowolenia z nocy sylwestrowych no i dobrze ja jeszcze dzisiaj dochodze do siebie!:-)

Witam się i ja w tym Nowym Roku wczoraj opracowaliśmy z M dwa szampany i jeszcze likierku mi się zachciało, efekt? mega kac ledwo żyje , czekam na @ brzuch pobolewa i przechodzi i tak wkoło już drugi dzień chodzę w podpasce i nic może się nie doczekam????;-)Chociaż lepiej żebym się doczekała.

reklama
Witam witam witam

Wisienka to Wam mała nieźle daje w kość. Ale co dziwić w końcu to pewnie ja boli. A ma już jakiś zabek?

Kinga jeszcze trochę i @ sie rozkręci. A kiedy idziesz sobie hormonki przebadać?

A mój Pati nie chce jeść ani owoców ani nic gotowanego nawet swoje naleśniki kochane omija z daleka. Dobry jest tylko chleb . Dziś jak mu dałam jabłko to zwymiotował. Nie wiem co sie z nim dzieje normalnie niejadek mi rośnie

Do góry